Free Download the Most Update 5V0-61.19 Brain Dumps

Free Download the Most Update 5V0-61.19 Brain Dumps

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest 5V0-61.19 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the Workspace ONE Unified Endpoint Management May 11,2022 Latest 5V0-61.19 vce Workspace ONE Unified Endpoint Management Specialist exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 5V0-61.19 exam questions. With We latest 5V0-61.19 pdf, you’ll pass the Workspace ONE Unified Endpoint Management Newest 5V0-61.19 vce Workspace ONE Unified Endpoint Management Specialist exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 5V0-61.19 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 5V0-61.19 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 5V0-61.19 dumps.Do you what to see some samples before 5V0-61.19 exam? Check the following 5V0-61.19 free dumps or download 5V0-61.19 dumps here.

Question 1:

Sometimes devices are unable to receive notifications from the Email Notification Services (ENS) server.

Which two troubleshooting steps should be taken? (Choose two.)

A. Toggle between different connection types.

B. Verify the keys values are not case-sensitive.

C. Verify that the device is running the latest iOS version.

D. Check the ENS connectivity to the Workspace ONE UEM Console.

E. Verify VMware Boxer configuration key-value pair parameters.

Correct Answer: CD


Question 2:

Which minimum rights on a Certificate Authority (CA) should be assigned for the account specified in the CA definition in the UEM Console?

A. Local admin on the CA server with the privileges: read, issue and manage certificates, manage CA, request certificates permissions.

B. Local admin on the CA server with the privileges: read, issue and manage certificates, request certificates permissions.

C. Local admin on the CA server with the privileges: full access.

D. Local admin on the CA server with the privileges: read, manage certificates, manage CA, request certificates permissions.

Correct Answer: A

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1910/WS1_Certificate_Authority_Integrations.pdf


Question 3:

Where are the content gateway-related log files located on the Unified Access Gateway (UAG)?

A. /var/log/airwatch/gateway/

B. /opt/vmware/gateway/logs

C. /var/log/airwatch/content-gateway/

D. /log/vmware/content-gateway/

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/Unified-Access-Gateway/3.3.1/com.vmware.uag-331-deploy-config.doc/GUID-C16913E1-7984-4072-B1E8-7EBAE385A831.html


Question 4:

An administrator is trying to add a public iOS application by using the App Store Search option from Workspace ONE UEM. The application this administrator is looking for is not listed.

What can be the problem?

A. The Apple Push Notification Service (APNs) certificate is invalid.

B. The application is not available in the selected country.

C. The Apple Volume Purchase Program (VPP) sToken is expired.

D. The application is free of charge.

Correct Answer: B


Question 5:

Which Console location should be used to troubleshoot a device?

A. Monitor > Reports and Analytics > Events > Logs

B. Groups and Settings > Admin > Device Events

C. Monitor > Reports and Analytics > Events > Device Events

D. Groups and Settings > All Settings > Devices and Users > Advanced > Logs

Correct Answer: A


Question 6:

A user has completed troubleshooting an on-premises Workspace ONE UEM. Which log level does the system need to be set back to?

A. Severe

B. Full Debug

C. None

D. Error

Correct Answer: D


Question 7:

Which two actions should be taken when the Workspace ONE UEM console is rendering text and diagrams incorrectly? (Choose two.)

A. Run lisreset.exe and check that the IIS service is running.

B. Ensure that the Workspace ONE Device Services server has a newer version than the console server.

C. Reboot the Workspace ONE SQL server.

D. Check the Workspace ONE UEM DB version to match with the Console server.

E. Stop all Workspace ONE services except the AirWatch Diagnostic Service.

Correct Answer: AD


Question 8:

Given the following Workspace ONE component process flow for troubleshooting: What is the correct flow description for the UEM Admin Console?

A. 1 = Information gathering, 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Issue identified and diagnosed, 4 = Apply a fix. Issue resolved?, 5 = Issue resolution, 6 = Product defect, 7 = RandD version fix

B. 1= Information gathering, 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Issue identified and diagnosed, 4 = Apply a fix. Issue resolved?, 5 = Issue resolution, 6 = RandD version fix, 7 = Product defect

C. 1 = Apply a fix. Issue resolved?, 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Information gathering, 4 = Issue identified and diagnosed, 5 = Issue resolution. 6 = Product defect, 7 = RandD version fix

D. 1 = Apply a fix. Issue resolved? 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Issue identified and diagnosed, 4 = Information gathering, 5 = Issue resolution, 6 = Product defect, 7 = RandD version fix

Correct Answer: C


Question 9:

An administrator has enabled Kerberos Constrained Delegation (KCD) on the SEG v2. If the administrator publishes a profile without a certificate payload and the user enters the password, everything works fine. When the user publishes the same profile with a certificate payload, the system is unable to connect and synchronize emails. Which two troubleshooting steps need to be taken? (Choose two.)

A. KCD is not supported on SEG v2.

B. Verify if the service account is a member of the IIS user group on each CAS Exchange server.

C. Verify that the Workspace UEM Console certificate is uploaded as a client certificate chain.

D. Verify that port 88 is not blocked between the SEG and the Active Directory domain controller(s).

E. Verify that the service account is set to the service type OWA.

Correct Answer: CD

Reference https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1907/WS1_KCD_SEGV2_Doc.pdf


Question 10:

Given the following error:

What could be the issue?

A. SSL portforwarding is not configured correctly.

B. SSL v4 is configured in peer to peer mode.

C. Routing issues on the content gateway the SSL traffic is not forwarded to the UAG.

D. SSL introspection on the firewall interferes with the communication.

Correct Answer: A


Question 11:

An administrator receives an “HTTP 401 – not authorized” error for the Email Notification Service (ENS). What can cause this issue?

A. A wrong username is set on the ENS server.

B. The Cloud Notification Service (CNS) is unable to authorize ENS.

C. The Apple Push Notification Service (APNS) certificate is not valid.

D. An ENS Service Account is not a member of the local admin group.

Correct Answer: B

Reference: https://kb.vmware.com/s/article/50122031


Question 12:

An administrator has successfully configured the Google G-Suite integration with SEG v2 and password provision for all of the users. However, after a period of time, users receive a wrong password notification when trying to sync emails. What can cause this issue? (Choose two.)

A. The Google Apps Password Sync (GAPS) is enabled.

B. The Google Apps Directory Sync (GADS) is enabled.

C. SEG is not listening to port 443.

D. IP Whitelist is disabled in the Google Admin Console.

E. The service account certificate is not valid and needs to be updated on the G-Suite admin interface and uploaded to Workspace ONE UEM.

Correct Answer: AB

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1811/VMware Workspace ONE UEM Google Sync Integration Guide=2=CDF PDF=en.pdf


Question 13:

When enrolling a device into a newly set up Workspace ONE environment, a user receives the error message “Invalid User Credentials”. The user has verified that they are using the correct Active Directory credentials. The user has also successfully performed the “Test Connection” process to the Active Directory integration within the Workspace ONE UEM, but they still get the same error.

How should this problem be solved?

A. Check the Device Enrollment restriction settings.

B. Exit the Airplane mode on a mobile device.

C. Enable Directory Authentication as the authentication mode.

D. Enable the Workspace ONE REST API.

Correct Answer: A


Question 14:

An administrator has configured a per-app tunnel in a cascade deployment type. Between the network segments, the administrator has implemented a load balancer that is providing SSL-offloading.

None of the per-app tunnel configured apps are able to establish a tunneled connection. What is the problem?

A. Per-app tunnel cannot be deployed in cascade mode.

B. Per-app tunnel does not support SSL offloading.

C. The SSL offloading needs to be enabled between the two tunnel servers.

D. Per-app tunnel does not support SSL offloading between the two relay -endpoint tunnel servers.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1907/Tunnel_Linux/GUID-CD6FE0E3-902E-4099-A0B1-DB43B1BD0F43.html


Question 15:

Which hierarchical level allows the administrator to add an admin repository of the type Network Share (SAML)?

A. Local

B. It is not possible.

C. Site

D. Global

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *