Free Sharing Updated 3I0-012 VCE and PDF Exam Practice Materials

Free Sharing Updated 3I0-012 VCE and PDF Exam Practice Materials

How to pass Apr 26,2022 Newest 3I0-012 study guide exam easily with less time? We provides the most valid 3I0-012 real exam questions to boost your success rate in New Release Latest 3I0-012 free download ACI Dealing Certificate exam. If you are one of the successful candidates with We 3I0-012 dumps, do not hesitate to share your reviews on our New Release materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 3I0-012 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 3I0-012 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 3I0-012 dumps.Although questions are from 3I0-012 free dumps, the validity and accuracy of the 3I0-012 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Today\’s spot value date is the 30th of June. What is the maturity date of a 2-month EUR deposit deal today? Assume no bank holidays.

A. 27th August

B. 30th August

C. 31st August

D. 1 September

Correct Answer: C


Question 2:

How many GBP would you have to invest at 0.55% to be repaid GBP 2,000,000.00 (principal plus interest) in 90 days?

A. GBP 1,997,253.78

B. GBP 1,997,291.34

C. GBP 1,997,287.67

D. GBP 1,997,250.00

Correct Answer: B


Question 3:

What is the maximum maturity of an unsecured USCP?

A. One year

B. 270 days

C. 183 days

D. 5 years

Correct Answer: B


Question 4:

What happens when a coupon is paid on bond collateral during the term of a classic repo?

A. Nothing

B. A margin call is triggered on the seller

C. A manufactured payment is made to the seller

D. Equivalent value plus reinvestment income is deducted from the repurchase price

Correct Answer: C


Question 5:

You have taken 3-month (92 days) deposits of CAD 12,000,000.00 at 1.10% and CAD 6,000,000.00 at 1.04%. Minutes later, you quote 3-month CAD 1.09-14% to another bank. The other dealer takes the CAD 18,000,000.00 at your quoted price. What is your profit or loss on this deal?

A. CAD 2,722.19

B. CAD 460.00

C. CAD 3,220.00

D. CAD 2,760.00

Correct Answer: D


Question 6:

The tom/next GC repo rate for German government bonds is quoted to you at 1.75-80%. As collateral, you sell EUR 10,000,000.00 nominal of the 5.25% Bund July 2012, which is worth EUR 11,260,000.00, with no initial margin. The Repurchase Price is:

A. EUR 10,000,500.00

B. EUR 10,000,486.11

C. EUR 11,260,563.00

D. EUR 11,260,547.36

Correct Answer: C


Question 7:

The tom/next GC repo rate for German government bonds is quoted to you at 1.75-80%. As collateral, you sell EUR 10,000,000.00 million nominal of the 5.25% Bund July 2012, which is worth EUR 11,260,000.00. If you have to give an initial margin of 2%, the Repurchase Price is:

A. EUR 11,035,336.41

B. EUR 11,035,351.74

C. EUR 11,039,752.32

D. EUR 11,039,767.65

Correct Answer: D


Question 8:

A bond is trading 50 basis points special for 1 week, while the 1-week GC repo rate is 3.25%. If you held GBP 10,500,000.00 of this bond, what would be the cost of borrowing against it in the repo market?

A. GBP 7,551.37

B. GBP 6,544.52

C. GBP 5,537.67

D. GBP 1,006.85

Correct Answer: C


Question 9:

If EUR/USD is quoted to you as 1.3050-53, does this price represent?

A. The number of EUR per USD

B. The number of USD per EUR

C. Depends on whether the price is being quoted in Europe or the US

D. Depends on whether the price is being quoted interbank or to a customer

Correct Answer: B


Question 10:

The seller of a EUR/RUB NDF could be:

A. a potential buyer of EUR against RUB

B. speculating on an appreciation of the Russian Rouble

C. expecting rising EUR/RUB exchange rates

D. a seller of Russian Rouble

Correct Answer: B


Question 11:

Are the forward points significantly affected by changes in the spot rate?

A. Never

B. For very large movements and longer terms

C. Always

D. Spot is the principal influence

Correct Answer: B


Question 12:

Which of the following CHF/JPY quotes that you have received is the best rate for you to buy CHF?

A. 105.80

B. 105.75

C. 105.70

D. 105.85

Correct Answer: C


Question 13:

You have quoted spot USD/CHF at 0.9423-26. Your customer says “I take 5”. What does he mean?

A. He buys CHF 5,000,000.00 at 0.9423

B. He buys CHF 5,000,000.00 at 0.9426

C. He buys USD 5,000,000.00 at 0.9423

D. He buys USD 5,000,000.00 at 0.9426

Correct Answer: D


Question 14:

Clients of a voice-broker quote EUR/USD at 1.3556-61, 1.3559-62, 1.3557-63 and 1.3555-59.

What will be the broker\’s price?

A. 1.3559 choice

B. 1.3555-63

C. 1.3559-62

D. 1.3556-59

Correct Answer: A


Question 15:

You quote a customer a spot cable 1.6050-55 in USD 3,000,000.00. If they sell USD to you, how much GBP will you be short of?

A. 4,816,500.00

B. 1,869,158.88

C. 1,868,57677

D. 4,815,000.00

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published.