Free Sharing Updated 78950x VCE and PDF Exam Practice Materials

Free Sharing Updated 78950x VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your 78950x exam! Get yourself well prepared for the ACSS – 7895 78950x Avaya Contact Center Select Implementation and Maintenance Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 78950x real exam questions. With We latest 78950x exam questions, you’ll pass the ACSS – 7895 78950x Avaya Contact Center Select Implementation and Maintenance Exam exam in an easy way

Visit our site to get more 78950x Q and As:https://www.geekcert.com/78950x.html (65 QAs Dumps)
Question 1:

What are the two locations where a historical report can be saved? (Choose two.)

A. In a Group folder

B. In the Scheduled Events folder

C. In the Public Report Templates folder

D. In the Private Report Templates folder

Correct Answer: AD


Question 2:

In the Avaya Contact Center Select (ACCS) System Control and Monitor Utility, which steps will allow an individual service to be stopped and started?

A. Enter the advanced password, right click on the service and select restart.

B. Right click on the service and select reboot.

C. Right click on the service and select restart.

D. Enter the advanced password, right click on the service and select end process.

Correct Answer: A


Question 3:

When working with application flows, which statement about errors In syntax and logic in Orchestration Designer is true?

A. They appear in the problems view in Orchestration Designer.

B. The errors are signaled by Orchestration Designer at the instant they occur,

C. The errors are automatically corrected.

D. They appear in the error log view.

Correct Answer: C


Question 4:

Which two tools are used to configure the email servers In Avaya Contact Center Select (ACCS)? (Choose two.)

A. The ACCS Multimedia administration component

B. The Configuration component of the ACCS Launchpad

C. The outbound component of the ACCS Launchpad

D. The ACCS Ignition Wizard

Correct Answer: AD


Question 5:

Information in the Avaya Contact Center Select (ACCS) historical database Is summarized into interval, daily, weekly, and monthly summaries.

If the current time is 8:05 AM, when could the first interval report be created that would include current activity?

A. Any time after 8:05 AM

B. After midnight

C. After 8:15 AM

D. After 9:00 AM

Correct Answer: D


Question 6:

What are three of the Avaya Contact Center Select (ACCS) data sets that must be backed up to protect the ACCS system? (Choose three.)

A. WebLM

B. ADMIN

C. CCMA

D. REGISTRY

E. CCT

Correct Answer: ACE


Question 7:

Which type of application variables are used to reference the sample prompts?

A. RAN type variables

B. STRING type variables

C. MUSIC type variables

D. LANGUAGE type variables

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the Avaya Contact Center Select (ACCS) Ignition Wizard configuration tasks is optional for a installations?

A. IP Office

B. Licensing

C. Multimedia

D. Security Settings

Correct Answer: A


Question 9:

Refer to the exhibit.

How many email agents are licensed on this Avaya Contact Center Select (ACCS) system?

A. 0

B. 100

C. 250

D. 500

Correct Answer: B


Question 10:

Which three statements about Avaya Contact Center Select (ACCS) Software Appliance deployment are true? (Choose three.)

A. It consists of Avaya Aura Media Server OVA and Avaya WebLM OVA,

B. ACCS Release 7.1 software is available as an Open Virtual Appliance (OVA) file.

C. The ACCS software appliance is supported only on ESXI 6,7 virtualization environments.

D. WebLM OVA must deployed with the Disk Format – Thick Provision Lazy Zeroed.

E. The WebLM server Host ID is obtained from https;//weblm IP address:52233/WebLM/index.jsp

Correct Answer: ACD


Question 11:

Which two types of pegging thresholds will Impact both real-time displays and historical reports? (Choose two.)

A. Service Factor

B. Short call

C. Service Level

D. Display

Correct Answer: BD


Question 12:

Before a skillset threshold class will apply to a skillset, which action must be taken?

A. The skillset threshold class must be created and assigned to the skillset in configuration.

B. The skillset threshold class must be created and applied to the agents servicing the skillset.

C. The skillset threshold class must be created and assigned to the skillset in Orchestration Designer.

D. The skillset threshold class must be created and assigned to the skillset in Real-Time displays.

Correct Answer: A


Question 13:

Contact Center calls arriving at the IP Office are not reaching the Avaya Contact Center Select (ACCS) system.

What is causing this problem?

A. No agents are logged into any ACCS skillsets.

B. The control directory number is not acquired.

C. The master script is not activated.

D. The IP Office Short Code is not configured under the IP Office Server node.

Correct Answer: A


Question 14:

Where are the media files that provide music and recorded announcements to contact center applications stored?

A. The Avaya Contact Center Select (ACCS) contact center system

B. The IP Office voice mail system

C. The Avaya Aura Media Server (AAMS) dedicated for Avaya Contact Center Select (ACCS)

D. The Avaya Aura Media Server (AAMS) from Communication Manager (CM)

Correct Answer: A


Question 15:

To allow the Agent Desktop to login and authenticate each agent or supervisor/agent, which two accounts does the Avaya Contact Center Select (ACCS) solution support? (Choose two.)

A. SIP user account

B. IP Office user account

C. Active Directory Domain account

D. Windows user account

Correct Answer: CD


Visit our site to get more 78950x Q and As:https://www.geekcert.com/78950x.html (65 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.