Free Sharing Updated NS0-183 VCE and PDF Exam Practice Materials

Free Sharing Updated NS0-183 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your NS0-183 exam! Get yourself well prepared for the NCSIE ONTAP NS0-183 NetApp Certified Storage Installation Engineer, ONTAP exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update NS0-183 pdf. With We latest NS0-183 vce, you’ll pass the NCSIE ONTAP NS0-183 NetApp Certified Storage Installation Engineer, ONTAP exam in an easy way

Download more NS0-183 exam questions and answers on:https://www.itexamfun.com/ns0-183.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

What should you do to change the data protocol of a LIF?

A. Delete and re-recreate the LIF.

B. Add the new data protocol to the LIF.

C. Put the LIF in another broadcast domain.

D. Shut down the assigned port.

Correct Answer: A

Reference: https://docs.netapp.com/ontap-9/index.jsp?topic=/com.netapp.doc.dot-cm-nmg/GUID-26EEBB35-4CA6-4814-B819-32DAB46F50E5.html


Question 2:

You are preparing for the installation of a new 2-node cluster with ONTAP 9.7 using NL-SAS drives. Your customer wants to use the cluster exclusively with FlexGroups. In this scenario, which two statements are correct? (Choose two.)

A. All NL-SAS drives are assigned only to one of the nodes.

B. A NAS protocol is licensed on both nodes.

C. A SAN protocol is licensed on both nodes.

D. All NL-SAS drives are divided evenly across both nodes.

Correct Answer: BD

Reference: https://www.netapp.com/media/12385-tr4571.pdf


Question 3:

You are a NetApp Professional Services engineer, employed by NetApp. You have just completed an ONTAP cluster installation. You need to collect the relevant configuration information to enable the Service Event Report (SER) to be created.

Which tool would you use to accomplish this task?

A. Active IQ scheduled reports

B. NetAppDocs output report

C. ONTAP System Manager

D. Active IQ Config Advisor worksheet

Correct Answer: A


Question 4:

After completing the installation of an AFF A800 ONTAP AI cluster, you are asked which contacts are available for additional help in obtaining immediate assistance in solving P1 issues. In this scenario, what do you tell the customer?

A. Contact NetApp Support using chat.

B. Use Guided Problem Solving.

C. Contact NetApp Support by telephone.

D. Use the NetApp KB TV channel.

Correct Answer: C


Question 5:

When you install a new ONTAP 9.7 4-node cluster, which network type is required?

A. data network

B. peering network

C. cluster interconnect

D. intercluster network

Correct Answer: C

Reference: https://docs.netapp.com/ontap-9/topic/com.netapp.doc.dot-cm-nmg/Network and LIF management.pdf


Question 6:

You are planning to install a new ONTAP 9.7 All SAN Array (ASA) into your existing data center. In this scenario, which cluster configuration is allowed with ASA controllers?

A. Add the ASA controllers to an existing 4-node cluster with NAS licenses.

B. ASA controllers can only be added to clusters that have existing SAN licenses.

C. ASA controllers can only be installed as a standalone HA pair.

D. Add the ASA controllers to an existing 10-node cluster.

Correct Answer: B


Question 7:

You are installing a new ONTAP 9.7 cluster and attaching the cluster to two separate networks. Your customer has indicated that the same range of client IP addresses are used on both networks and that the networks are never allowed to communicate with each other.

In this scenario, which ONTAP feature must be configured to securely allow all clients to access ONTAP NAS protocols?

A. BGP

B. broadcast domains

C. routing

D. IPspaces

Correct Answer: B

Reference: https://www.netapp.com/media/16885-tr-4182.pdf (9)


Question 8:

You are adding new controllers to an existing cluster. As part of the upgrade process, you have updated the BES-53248 cluster switches. In this scenario. Which two commands would you use to verify a healthy cluster after the upgrade? (Choose two.)

A. network port show -ipspace Cluster

B. network interface show -vserver Cluster

C. network device-discovery show -protocol cdp

D. network interface show -vserver Cluster -fields auto-revert

Correct Answer: AB

Reference: https://docs.netapp.com/platstor/index.jsp?topic=/com.netapp.doc.hw-sw-ix8-setup/GUID-340F5F50-FFDA-4B5C-A151-007CF9D6063B.html


Question 9:

Click the Exhibit button.

You plan to install a new ONTAP cluster at a customer site by using the new ONTAP System Manager 9.7 GUI. Referring to the exhibit, what must you do before you provision initial storage?

A. Configure cluster LIFs.

B. Configure protocols.

C. Configure a remote tier.

D. Configure aggregates.

Correct Answer: D


Question 10:

Click the Exhibit button.

You are installing a new FAS cluster. The management network must be on tagged VLAN 11 for remote administration by a service provider. Referring to the exhibit, which two ports will allow service provider access to both cluster and node management LIFs? (Choose two.)

A. e0M

B. e0b-11

C. e0a-11

D. e0M-11

Correct Answer: AD


Question 11:

You are installing a new AFF A400 cluster for a customer. The customer indicates that they want to take advantage of AutoSupport On Demand. In this scenario, which AutoSupport transport protocol must you use?

A. HTTP

B. SMTP

C. FTP

D. HTTPS

Correct Answer: D

Reference: https://www.netapp.com/media/10438-tr-4444.pdf (9)


Question 12:

Click the Exhibit button.

You are setting up a new AFF A700 into a new rack at a customer\’s site. The customer asks you to plan for simplified future growth. Referring to the exhibit, how would you satisfy this requirement?

A. Option 4

B. Option 2

C. Option 3

D. Option 1

Correct Answer: B


Question 13:

An ONTAP cluster is installed at a secure site. The array has no access to the Internet but is managed 24/7 by onsite engineers. The customer requires that when hardware failures occur, the failures are reported to the NetApp Support team as quickly as possible.

In this scenario, which two tasks should be performed during the project hand-off procedure to satisfy the customer\’s requirement? (Choose two.)

A. Ensure that Active IQ Config Advisor is installed.

B. Ensure that the onsite engineers receive EMS alerts when hardware issues occur.

C. Educate the onsite engineers about invoking the AutoSupport tool from ONTAP System Manager.

D. Educate the onsite engineer about how to manually log support calls.

Correct Answer: BC


Question 14:

Click the Exhibit button.

You are installing a 2-node AFF A400 switchless cluster. You have cabled the management network to the e0M port. NetApp also recommends cabling to a redundant management network switch. Referring to the exhibit, to which port should the redundant management network be cabled?

A. 3

B. 2

C. 1

D. 4

Correct Answer: D


Question 15:

After completing a technology refresh, you need to schedule a knowledge transfer with a customer. The customer asks you to address a number of topics during the meeting. In this scenario, which two topics would be appropriate to address? (Choose two.)

A. performing database application data migrations

B. logging the customer support calls

C. accessing internal NetApp KB articles

D. registering for access to the NetApp Support site

Correct Answer: AD


Download more NS0-183 exam questions and answers on:https://www.itexamfun.com/ns0-183.html (60 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.