Latest 1Z0-816 Exam 1Z0-816 Dumps 100% Free Download

Latest 1Z0-816 Exam 1Z0-816 Dumps 100% Free Download

How to pass Hotest 1Z0-816 pdf dumps exam easily with less time? We provides the most valid 1Z0-816 pdf to boost your success rate in Oracle Java Apr 01,2022 Latest 1Z0-816 practice Java SE 11 Programmer II exam. If you are one of the successful candidates with We 1Z0-816 dumps, do not hesitate to share your reviews on our Oracle Java materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-816 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-816 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-816 dumps.Free sample questions of 1Z0-816 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1Z0-816 dumps.

Question 1:

Given the code fragment:

Path currentFile = Paths.get(“/scratch/exam/temp.txt”); Path outputFile = Paths get(“/scratch/exam/new.txt”); Path directory = Paths.get(“/scratch/”);

Files.copy(currentFile, outputFile); Files.copy(outputFile, directory); Files.delete (outputFile);

The /scratch/exam/temp.txt file exists. The /scratch/exam/new.txt and /scratch/new.txt files do not exist.

What is the result?

A. /scratch/exam/new.txt and /scratch/new.txt are deleted.

B. The program throws a FileaAlreadyExistsException.

C. The program throws a NoSuchFileException.

D. A copy of /scratch/exam/new.txt exists in the /scratch directory and /scratch/exam/new.txt is deleted.

Correct Answer: C

Expalanation:


Question 2:

Given the declaration:

Examine this code fragment:

/* Loc1 */ class ProcessOrders { … }

Which two annotations may be applied at Loc1 in the code fragment? (Choose two.)

A. @Resource(priority=100)

B. @Resource(priority=0)

C. @Resource(name=”Customer1″, priority=100)

D. @Resource(name=”Customer1″)

E. @Resource

Correct Answer: AB


Question 3:

Given:

Examine these requirements:

Eliminate code duplication.

Keep constant the number of methods other classes may implement from this interface.

Which method can be added to meet these requirements?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: B


Question 4:

Given:

Which one is correct?

A. An IllegalThreadStateException is thrown at run time.

B. Three threads are created.

C. The compilation fails.

D. Four threads are created.

Correct Answer: A


Question 5:

Which code fragment does a service use to load the service provider with a Print interface?

A. private Print print = com.service.Provider.getInstance();

B. private java.util.ServiceLoader loader = ServiceLoader.load(Print.class);

C. private java.util.ServiceLoader loader = new java.util.ServiceLoader();

D. private Print print = new com.service.Provider.PrintImpl();

Correct Answer: B

Reference: https://docs.oracle.com/javase/8/docs/api/?java/util/ServiceLoader.html


Question 6:

Given:

What is the output?

A. null

B. A NoSuchElementException is thrown at run time.

C. Duke

D. A NullPointerException is thrown at run time.

Correct Answer: C


Question 7:

Given:

Which statement on line 1 enables this code to compile?

A. Function f = n -> n * 2;

B. Function f = n -> n * 2;

C. Function f = n -> n * 2;

D. Function f = n -> n * 2;

E. Function f = n -> n * 2;

Correct Answer: A


Question 8:

Given:

What code must you insert on Line 1 to enable the code to print Hello world?

A. Hello.Greeting myG = new Hello.Greeting() myG.sayHi();

B. Hello myH = new Hello(); Hello.Greeting myG = myH.new Greeting(); myG.sayHi();

C. Hello myH = new Hello(); Hello.Greeting myG = myH.new Hello.Greeting(); myG.sayHi();

D. Hello myH = new Hello(); Greeting myG = new Greeting(); myG.sayHi ();

Correct Answer: B


Question 9:

Which code fragment prints 100 random numbers?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: D

Reference: https://www.javacodegeeks.com/2014/01/java-util-random-in-java-8.html


Question 10:

You are working on a functional bug in a tool used by your development organization. In your investigation, you find that the tool is executed with a security policy file containing this grant.

What action should you take?

A. Nothing, because it is an internal tool and not exposed to the public.

B. Remove the grant because it is excessive.

C. Nothing, because it is not related to the bug you are investigating.

D. File a security bug against the tool referencing the excessive permission granted.

E. Nothing, because listing just the required permissions would be an ongoing maintenance challenge.

Correct Answer: D

Reference: https://wiki.sei.cmu.edu/confluence/display/java/ENV03-J. Do not grant dangerous combinations of permissions


Question 11:

Given an application with a main module that has this module-info.java file:

Which two are true? (Choose two.)

A. A module providing an implementation of country.CountryDetails can be compiled and added without recompiling the main module.

B. A module providing an implementation of country.CountryDetails must have a requires main; directive in its module-info.java file.

C. An implementation of country.countryDetails can be added to the main module.

D. To compile without an error, the application must have at least one module in the module source path that provides an implementation of country.CountryDetails.

E. To run without an error, the application must have at least one module in the module path that provides an implementation of country.CountryDetails.

Correct Answer: BD

Reference: https://stackoverflow.com/questions/49476559/java-9-error-not-in-a-module-on-the-module-source-path


Question 12:

Given:

What action ensures successful compilation?

A. Replace public Color(int c) with private Color(int c).

B. Replace int c; with private int c;.

C. Replace int c; with private final int c;.

D. Replace enum Color implements Serializable with public enum Color.

E. Replace enum Color with public enum Color.

Correct Answer: A


Question 13:

var numbers = List.of(0,1,2,3,4,5,6,7,8,9);

You want to calculate the average of numbers.

Which two codes will accomplish this? (Choose two.)

A. double avg = numbers.stream().parallel().averagingDouble(a -> a);

B. double avg = numbers.parallelStream().mapToInt (m -> m).average().getAsDouble();

C. double avg = numbers.stream().mapToInt (i -> i).average().parallel();

D. double avg = numbers.stream().average().getAsDouble();

E. double avg = numbers.stream().collect(Collectors.averagingDouble(n -> n));

Correct Answer: BD


Question 14:

Given:

Which statement on line 1 enables this code fragment to compile?

A. Function function = String::toUpperCase;

B. UnaryOperator function = s -> s.toUpperCase();

C. UnaryOperator function = String::toUpperCase;

D. Function function = m -> m.toUpperCase();

Correct Answer: C


Question 15:

Given:

You want to obtain the Stream object on reading the file. Which code inserted on line 1 will accomplish this?

A. var lines = Files.lines(Paths.get(INPUT_FILE_NAME));

B. Stream lines = Files.readAllLines(Paths.get(INPUT_FILE_NAME));

C. var lines = Files.readAllLines(Paths.get(INPUT_FILE_NAME));

D. Stream lines = Files.lines(INPUT_FILE_NAME);

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published.