Latest Update Free Version of H35-660 Exam Study Guides

Latest Update Free Version of H35-660 Exam Study Guides

How to pass Newest H35-660 pdf exam easily with less time? We provides the most valid H35-660 practice tests to boost your success rate in HCIA-5G May 05,2022 Newest H35-660 QAs HCIA-5G V2.0 Exam exam. If you are one of the successful candidates with We latest H35-660 dumps, do not hesitate to share your reviews on our HCIA-5G materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H35-660 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H35-660 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H35-660 dumps.Questions and answers from H35-660 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full H35-660 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which of the following has the highest requirement for the network bandwidth in B – Scan?

A. Ultrasonic imaging

B. Operation controlc.

C. Real-time call

D. Communication between doctors and patients

Correct Answer: A


Question 2:

5G uses edge computing to offload traffic, guaranteeing low latency

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 3:

In an industrial internet sensors are used to monitor the status. Which one of the following requirement in this case?

A. Low delay

B. Large bandwidth

C. High reliability.

D. Massive connections

Correct Answer: D


Question 4:

Which of the following companies the claimed that it will no longer develop 5G terminal baseband chipsets?_SC

A. QUALCOMM

B. Huawei

C. intel

D. Samsung

Correct Answer: C


Question 5:

Which one of the subcarriers spacing yield the highest spectral efficient for 5G cells on 50MHz bandwidth?

A. 15kHz

B. 60kHz

C. 30KHz

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the following is the maximum bandwidth of 5G mmWave defined by 3GPP release 15 ?

A. 400 MHz

B. 8.50 MHz

C. 200 MHz

D. 100 MHz

Correct Answer: A


Question 7:

Which of the following is the most advanced aspect of the development phase of IoV? _SC

A. Fully Automated parking

B. Lase change assistance

C. Automated driving urban areas

D. Automatic driving in lanes

Correct Answer: C


Question 8:

Which one of the following technologies enables 5G to better support drone services? -SC

A. AAU vertical coverage.

B. More connected users

C. Lower service delay.

D. Large cell bandwidth

Correct Answer: A


Question 9:

Which one of the following serves as the mail application service for 5G deployment phase in the Europe and the United states? -SC

A. Internet of Vehicles (IoV)

B. Cloud VR

C. Smart manufacturing

D. FWA (Home broadband access)

Correct Answer: D


Question 10:

Which of following coding schemes is predominantly used for traffic channel in 5G?

A. palor code

B. turbo coding

C. convolutional code

D. LDPC

Correct Answer: D


Question 11:

Which of the following belong to 5G NSA networking? MC

A. Options 2 // SA (NGC)

B. Option 3x (CP will eNodeB, UP will be by gNodeB which is directly connect to EPC)

C. Option 3a (Data rendering CP for eNodeB, UP => EPC statically)

D. Option 3 //early drop family (Every thing will be on LTE eNodeB) // Option 4 -> (CP will be NGC, UP will be shared eNodeB and gNodeB) // Option 4a-> (Data rendering CP for eNodeB, UP => EPC statically) // option 7-> (LTE will be dependent on 5G network.

Correct Answer: ABC


Question 12:

Which one of the following 5G service application does the V2X apply to? _SC

A. IoV

B. smart grid

C. Drone

D. IoT

Correct Answer: A


Question 13:

Compared with traditional plat preservation which of the following advantages does drone-based plant preservation have?_ MC

A. higher efficiency than manual operations

B. 30% less medicine is used, saving water and protecting the environment.

C. precise operation

D. high security due to man-machine separation

Correct Answer: ABCD


Question 14:

Which one the following 5G terminals converts 5G signals into Wi -Fi signals for WTTx services? _SC

A. Router

B. CPE

C. Smartphone

D. Mifi.

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following are disadvantages of using drones on 4G communication networks?

A. Delivering flight control command is slow.

B. The signal strength is dtrong when lower the 120 from the ground but the connection is easily lost when the height exceeds 120m.

C. The uplink data rate is low.

D. The drone height is not within the mail lobe of the ground station antenna. The air signals are in disarray. There is no primary coverage cell. Frequent handovers caus significant downlink interference for terminals.

Correct Answer: ABCD


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *