[Latest Version] Easily Pass 101-500 Exam With Updated 101-500 Preparation Materials

[Latest Version] Easily Pass 101-500 Exam With Updated 101-500 Preparation Materials

We ensures to provide the most update 101-500 dumps with the most accurate answers. We LPI Other Certification 101-500 vce are the most complete and authoritative 101-500 pdf with which one can pass the LPI Other Certification 101-500 exam in an easy way. Preparing for LPI Other Certification 101-500 LPIC-1 Exam 101 – Part 1 of 2 – version 5.0 exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more 101-500 Q and As:https://www.itexamfun.com/101-500.html (250 QAs Dumps)
Question 1:

Which SysV init configuration file should be modified to disable the ctrl-alt-delete key combination?

A. /etc/keys

B. /proc/keys

C. /etc/inittab

D. /proc/inittab

E. /etc/reboot

Correct Answer: C


Question 2:

Which of the following statements is correct when talking about /proc/?

A. All changes to files in /proc/ are stored in /etc/proc.d/ and restored on reboot.

B. All files within /proc/ are read-only and their contents cannot be changed.

C. All changes to files in /proc/ are immediately recognized by the kernel.

D. All files within /proc/ are only readable by the root user.

Correct Answer: C


Question 3:

What of the following statements are true regarding /dev/ when using udev? (Choose TWO correct answers.)

A. Entries for all possible devices get created on boot even if those devices are not connected.

B. Additional rules for udev can be created by adding them to /etc/udev/rules.d/.

C. When using udev, it is not possible to create block orcharacter devices in /dev/ using mknod.

D. The /dev/ directory is a filesystem of type tmpfs and is mounted by udev during system startup.

E. The content of /dev/ is stored in /etc/udev/dev and is restored during system startup.

Correct Answer: BD


Question 4:

Which of the following information is stored within the BIOS? (Choose TWO correct answers.)

A. Boot device order

B. Linux kernel version

C. Timezone

D. Hardware configuration

E. The system\’s hostname

Correct Answer: AD


Question 5:

Which of the following are init systems used within Linux systems? (Choose THREE correct answers.)

A. startd

B. systemd

C. Upstart

D. SysInit

E. SysV init

Correct Answer: BCE


Question 6:

What information can the lspci command display about the system hardware? (Choose THREE correct answers.)

A. Device IRQ settings

B. PCI bus speed

C. System battery type

D. Device vendor identification

E. Ethernet MAC address

Correct Answer: ABD


Question 7:

Which of the following commands brings a system running SysV init into a state in which it is safe to perform maintenance tasks? (Choose TWO correct answers.)

A. shutdown -R 1 now

B. shutdown -single now

C. init 1

D. telinit 1

E. runlevel 1

Correct Answer: CD


Question 8:

What is the first program that is usually started, at boot time, by the Linux kernel when using SysV init?

A. /lib/init.so

B. /sbin/init

C. /etc/rc.d/rcinit

D. /proc/sys/kernel/init

E. /boot/init

Correct Answer: B


Question 9:

Which of the following commands will write a message to the terminals of all logged in users?

A. bcast

B. mesg

C. print

D. wall

E. yell

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following kernel parameters instructs the kernel to suppress most boot messages?

A. silent

B. verbose=0

C. nomesg

D. quiet

Correct Answer: D


Question 11:

Which of the following options for the kernel\’s command line changes the systemd boot target to rescue.target instead of the default target?

A. systemd.target=rescue.target

B. systemd.runlevel=rescue.target

C. systemd.service=rescue.target

D. systemd.default=rescue.target

E. systemd.unit=rescue.target

Correct Answer: E


Question 12:

The message “Hard Disk Error” is displayed on the screen during Stage 1 of the GRUB boot process. What does this indicate?

A. The kernel was unable to execute /bin/init

B. The next Stage cannot be read from the hard disk because GRUB was unable to determine the size and geometry of the disk

C. One or more of the filesystems on the hard disk has errors and a filesystem check should be run

D. The BIOS was unable to read the necessary data from the Master Boot Record to begin the boot process

Correct Answer: B


Question 13:

You are having some trouble with a disk partition and you need to do maintenance on this partition but your users home directories are on it and several are logged in. Which command would disconnect the users and allow you to safely execute maintenance tasks?

A. telinit 1

B. shutdown -r now

C. killall -9 inetd

D. /bin/netstop –maint

E. /etc/rc.d/init.d/network stop

Correct Answer: A


Question 14:

The system is having trouble and the engineer wants to bypass the usual /sbin/init start up and run /bin/sh. What is the usual way to pass this change to the kernel from your boot loader?

A. Start in runlevel 1.

B. Pass init=/bin/sh on the kernel parameter line.

C. Pass /bin/sh on the kernel parameter line.

D. Pass start=/bin/sh on the kernel parameter line.

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following commands is used to update the list of available packages when using dpkg based package management?

A. apt-get update

B. apt-get upgrade

C. apt-cache update

D. apt-get refresh E. apt-cache upgrade

Correct Answer: A


Visit our site to get more 101-500 Q and As:https://www.itexamfun.com/101-500.html (250 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.