[Newest Version] Easily Pass DES-1121 Exam with Updated Real DES-1121 Exam Materials

[Newest Version] Easily Pass DES-1121 Exam with Updated Real DES-1121 Exam Materials

Do not worry about that if you are stuck in the DCS-IE May 08,2022 Newest DES-1121 vce dumps exam difficulties, We will assist you all your way through the DCS-IE Latest DES-1121 free download Specialist – Implementation Engineer PowerMax and VMAX Family Solutions Version 1.0 exam with the most update DCS-IE DES-1121 exam questions. We exam DES-1121 pdf are the most comprehensive material, covering every key knowledge of Hotest DES-1121 exam questions Specialist – Implementation Engineer PowerMax and VMAX Family Solutions Version 1.0 exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DES-1121 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the DES-1121 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DES-1121 dumps.We have sample questions for DES-1121 free dumps. You can download and check the real questions of updated DES-1121 dumps.

Question 1:

In Unisphere which role has limited privileges that can only view the information about a storage array and is unable to make any configuration changes?

A. None

B. Monitor

C. StorageAdmin

D. Auditor

Correct Answer: B


Question 2:

Which product(s) support(s) only 7 1 in RAID 5 configurations?

A. VMAX3

B. VMAX All Flash and PowerMax 8000

C. VMAX All Flash and PowerMax 2000

D. VMAX All Flash

Correct Answer: D


Question 3:

A systems administrator plans to use Non-Disruptive Migration (NDM) to migrate data from a VMAX array running Enginuity 5876 to a PowerMax running PowerMaxOS 5978 Which NDM mode will be used?

A. Metro-based

B. Adaptive Copy

C. Asynchronous

D. Pass-through

Correct Answer: A

https://www.delltechnologies.com/asset/en-us/products/storage/technical- support/h17133-non-disruptive-migration-best-practices-and-operational-guide.pdf


Question 4:

What does a service level define*?

A. Expected average throughput for a Storage Group

B. Expected average response time target for a Storage Group

C. Expected average response time target for a disk group

D. Expected average throughput for a disk group

Correct Answer: B


Question 5:

Where are the Host l/Os directed to when the Storage Group is in a Non-Disruptive Migration CutoverReady state?

A. Source array only

B. Held in host cache

C. Source and target arrays

D. Target array only

Correct Answer: D


Question 6:

Two PowerMax arrays have been configured for replication using SRDF During a disaster recovery operation production has been transferred to the R2 devices at the target site. Which operation begins the transfer of accumulated invalid tracks from the R2s to the R1s while production work continues on the R2s?

A. Update

B. Fallback

C. Resume

D. Failover

Correct Answer: C


Question 7:

A systems administrator is performing a configuration change on a PowerMax array. Where does the configuration manager perform the change?

A. Host which performs the change

B. MMCS

C. Disk drives

D. SYMAPI

Correct Answer: B


Question 8:

Which Unisphere for PowerMax client connection authentication type is irrevocable once it is selected?

A. LDAP – SSL

B. Multi-factor Authentication

C. x.509 Common/Principal Name

D. Windows AD Domain-based

Correct Answer: A


Question 9:

A host is connected to two PowerMax arrays with SRDF/Metro Host l/Os cannot be delivered across the SRDF link. The devices in the SRDF group have been forced into a Not Ready state to the host Which attribute is set on the SRDF group to cause this behavior?

A. Local Link Domino

B. Local Auto Link Recovery

C. Update After Resume Link

D. Limbo Period

Correct Answer: C


Question 10:

Which Open Replicator device type resides on the array running Open Replicator?

A. Donor

B. Local

C. Control

D. Remote

Correct Answer: C


Question 11:

Which activity needs to be performed prior to the operations shown in the exhibit?

A. TTL setting should be changed

B. Snapshot should be terminated

C. Target volumes should be unmounted

D. Target volumes should be unmapped

Correct Answer: A


Question 12:

When creating SRDP groups, what is always identical on both the participating arrays?

A. Port speed

B. Name of the SRDF group

C. SRDF group number

D. SRDF Directors

Correct Answer: C


Question 13:

What is the largest TDEV PowerMaxOS 5978 can create?

A. 16 TB

B. 32 TB

C. 64 TB

D. 128 TB

Correct Answer: C


Question 14:

Which SYMCLI command can be used to create a new TDEV and assign it to a Storage Group in one step?

A. symdev

B. symsg

C. symcfg

D. symaccess

Correct Answer: D


Question 15:

How does Solutions Enabler use Gatekeepers to pass commands to the PowerMax array?

A. Automatically creates the Gatekeeper and unlocks the device. Processes the system commands; locks and deletes the Gatekeeper

B. Obtains the Gatekeeper and locks the device. Processes the system commands and unlocks the device

C. Obtains the Gatekeeper and unlocks the device Processes the system commands and locks the device.

D. Automatically creates the Gatekeeper and locks the device Processes the system commands; unlocks and deletes the Gatekeeper.

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *