[Newest Version] Free Geekcert IBM C2150-508 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

[Newest Version] Free Geekcert IBM C2150-508 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the IBM Certified Associate Hotest C2150-508 vce dumps IBM Endpoint Manager V9.0 Fundamentals exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of IBM Certified Associate Jan 15,2022 Newest C2150-508 exam questions PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Newest C2150-508 free download IBM Endpoint Manager V9.0 Fundamentals exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your IBM Certified Associate Latest C2150-508 vce dumps IBM Endpoint Manager V9.0 Fundamentals exam taking.

Geekcert provides you the easiest way to pass your C2150-508 certification exam. Geekcert- hottest C2150-508 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their C2150-508 certification exams. Geekcert – C2150-508 certification with money back assurance. Geekcert – latest update source for all C2150-508 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2150-508 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c2150-508.html

The following are the C2150-508 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2150-508 dumps.C2150-508 free dumps are questions from the latest full C2150-508 dumps. Check C2150-508 free questions to get a better understanding of C2150-508 exams.

Question 1:

A software installation task has been developed which requires the target endpoint to be restarted upon action completion. The administrator is required to notify the end users of the pending reboot and provide the opportunity to delay the reboot for four hours. Which Take Action tab accomplishes this?

A. Offer

B. Execution

C. Messages

D. Post Action

Correct Answer: A

Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v26r1/topic/com.ibm.tem.doc_8.2/Tivoli_Endpoint _Manager_Console_Operators_Guide.pdf (page 115)


Question 2:

Which three conditions must be met for an endpoint to return results for an analysis?

A. The analysis must be activated.

B. The applicability relevance must evaluate to True.

C. A master operator must first activate the analysis.

D. The endpoint must be in the domain containing the analysis.

E. The endpoint must be subscribed to the site containing the analysis.

F. The analysis property definitions must be the same as the applicability relevance.

Correct Answer: ADF


Question 3:

What is an action state for a Fixlet and not a task?

A. Fixed

B. Waiting

C. Not Relevant

D. Pending Download

Correct Answer: A


Question 4:

Which tab of the Take Action dialog box allows for notification to end users when an action is running-on targeted endpoints?

A. Offer

B. Messages

C. Pre-Action

D. Notification

Correct Answer: B

Reference: http://www-03.ibm.com/certify/tests/objC2010-508.shtml


Question 5:

When Send Refresh is sent to a computer (or group of computers) using the IBM Endpoint Manager (IEM) console, how does the endpoint respond?

A. The client evaluates new content and sends applicability responses back to the IEM server.

B. The client sends a heartbeat back to the IEM server and returns the results of all client settings and properties.

C. The client on the endpoint immediately resets its evaluation cycle and begins evaluating content in the evaluation cycle again.

D. The client sends a heartbeat to the IEM server. It then sends the results of any cached information to the IEM server. The client then flushes any cached information and begins evaluating all content.

Correct Answer: A


Question 6:

A new Windows computer is added to the environment but it is not being displayed in the IBM Endpoint Manager console. What can be done to see this new computer in the console?

A. Wait for the Refresh Computers Interval to be reached (default 15 minutes).

B. Remotely connect to the new system and restart the BESAgent – Notification service.

C. Click the Refresh Console button to reload the local cache from the BESEnterprise database.

D. Run the BES console – Refresh BES clients task against the system requiring the data to be synchronized.

Correct Answer: C


Question 7:

An operator just received an analysis in .bes format and would like to test the content. How can the analysis be imported into the IBM Endpoint Manager (IEM) console for testing?

A. Only Fixlets and tasks can be imported into I EM, not analyses.

B. In the I EM console select the Analyses node, right-click and select Import. The analysis will be activated automatically when it is imported.

C. Double-click the .bes file, select the appropriate Site and Domain, and click OK to save. The analysis will be activated automatically when it is imported.

D. In the I EM console, All Content Domain, Fixlets and Tasks node: right-click the .bes files to import. The analysis will be activated automatically when it is imported.

Correct Answer: B


Question 8:

When adding a Fixlet or task to a baseline, which option is used automatically as the action?

A. Action 1

B. Quick Action

C. Default Action

D. No action is used automatically.

Correct Answer: C

Both Fixlets and Tasks might have a Default Action, allowing you to simply click from the list to deploy it. They can both be grouped into Baselines, allowing higher levels of automation. If you create a Baseline of Fixlets or Tasks which all

contain default Actions, you can turn the tedious chores of maintaining a corporate policy or common operating environment into a single-click operation.

Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v26r1/index.jsp?topic=/com.ibm.tem.doc_8.2 /Platform/Console/c_introducing_fixlets_and_tasks.html


Question 9:

Which content domain contains content related to the updating of operating systems and specific applications?

A. Server Automation

B. Endpoint Protection

C. Patch Management

D. BigFix Management

Correct Answer: C

Reference: http://www-03.ibm.com/certify/tests/objC2010-508.shtml


Question 10:

While testing some custom content a user wants to restart the client on their Windows system to force the client to sync up. Which service should they restart?

A. BES Client

B. BES Agent

C. BES Plug-in

D. BES Endpoint

Correct Answer: B


Question 11:

Patch Management for AIX has various methods for obtaining updated files. Which native AIX method can IBM Endpoint Manager integrate with?

A. AIX Download plug-in

B. AIX Download Cacher

C. Yellowdog Update Manager (YUM)

D. Network Installation Management (NIM)

Correct Answer: D

Reference: http://www01.ibm.com/common/ssi/ShowDoc.wss?docURL=/common/ssi/rep_ca/4/897/ENUS214- 014/index.htmlandlang=enandrequest_locale=en (ibm endpoint manager for patch management improvements)


Question 12:

Where can detail Action Information on a per target basis be viewed in the IBM Endpoint Manager console?

A. Select the computer and navigate to the Action History tab.

B. Right-click on the action and select View Detailed Information.

C. Right-click on a computer and select View Detailed Action Information.

D. Click on the Computers tab within the action and double-click on the target endpoint.

Correct Answer: B


Question 13:

Which statement is true regarding a task?

A. A task is a template that does not have success criteria.

B. A task is a template that contains the binaries for configuring an endpoint.

C. A task is a template containing only Relevance that can make a change to an endpoint or its client settings.

D. A task is a template containing Applicability Relevance and an action script used to correct issues on an endpoint such as performing configuration changes.

Correct Answer: D


Question 14:

A user has 10 new Windows server computers that she wants to add to the existing Windows servers manual computer group. How can she add the new servers to this group?

A. Tools > Add Computers to Manual Computer Group

B. select all of the new Windows Server computers, right-click, and select View as Group

C. view the Windows Servers computer group and click the button Add Computers to Group

D. select all of the new Windows Server computers, right-click, and select Add To Manual Group

Correct Answer: D

Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v26r1/topic/com.ibm.tem.doc_8.2/Tivoli_Endpoint _Manager_Console_Operators_Guide.pdf (page 79)


Question 15:

An operator in the Testing group has temporarily locked a managed computer so that it will not be affected by ongoing testing. She is now ready to unlock the computer and finds the computer in the Computers node of the All Content domain. How would she unlock the computer?

A. Right-click the computer and select Unlock Computer from the Context menu.

B. Right-click the computer, select Edit Computer Settings, and change the value of the _BESCIient_LockingStatus setting to 0.

C. Select the computer in the computer list to display the details in the work area and then click the Unlock button in the work area.

D. Right-click the computer, select Edit Computer Settings, and clear the check box beside the Locked option in the Edit Computer Settings dialog.

Correct Answer: D

Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v26r1/topic/com.ibm.tem.doc_8.2/Tivoli_Endpoint _Manager_Console_Operators_Guide.pdf (page 78)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *