[PDF and VCE] Format for Free HPE6-A66 Dumps With Exam Questions Download

[PDF and VCE] Format for Free HPE6-A66 Dumps With Exam Questions Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your HPE6-A66 exam! Get yourself well prepared for the Aruba Certified Design Associate (ACDA) HPE6-A66 Aruba Certified Design Associate Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE6-A66 pdf. With We latest HPE6-A66 practice tests, you’ll pass the Aruba Certified Design Associate (ACDA) HPE6-A66 Aruba Certified Design Associate Exam exam in an easy way

Visit our site to get more HPE6-A66 Q and As:https://www.pass4true.com/hpe6-a66.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

When a WLAN has to support nomadic devices, a network architect must primarily plan for which component in their design?

A. type of users

B. number of users per location

C. mobility requirements and usage

D. density of users

Correct Answer: C


Question 2:

Which two challenges do802.1ig barcode scanners present to a WLAN design? (Select two.)

A. roaming between APs

B. encountering RF interference by devices

C. determining the RF channel bandwidth consumed per Barcode scanner

D. implementing adequate security measures to ensure PCI compliance

E. providing consistent performance on all available channels

Correct Answer: DE


Question 3:

A network architect is creating a new wireless solution for a customer. Wireless coverage is required throughout all four floors of two buildings on the same campus. Dynamic RF capabilities, including AirMatch, are required. Seamless

roaming is required within and between the two buildings. Each floor will have approximately 20 APs and 6 external APs are required for connectivity between the two buildings.

Given this information, which Aruba solution would be the most cost-effective while still meeting the customer\’s requirements?

A. An IAP cluster per floor

B. A standalone 7008 controller per floor

C. Two 7205 mobility controllers in a cluster

D. Two 7030 mobility controllers in a cluster

Correct Answer: A


Question 4:

Which must you perform in IRIS to assign a device to a Design Group?

A. Right-click the device and select Set Layer Membership

B. Right-click the device and select Set Design Group

C. Drag and drop the device into the Site

D. Drag and drop the device into the Design Group

Correct Answer: D


Question 5:

A network architect is designing a wireless solution for a company that is leasing one floor in a multi- floor building in a downtown area. The customer is concerned about ensuring complete Wi-Fi coverage and pin-pointing RF hazards.

What type of survey should the network architect perform?

A. Active

B. Virtual

C. Passive

D. Spectrum clearing

Correct Answer: A


Question 6:

NewStellar has a main corporate campus in a business park with two adjacent buildings. Each building has three floors and each floor is 322 x 175 feet (98 x 53 meters) for 56,350 square feet (5,235 square meters) total. The ceiling for each floor is 12 feet (3.6 meters) high with a dro This floor has a central main corridor with washrooms, stairs, elevators and supply and network cabinets. There are cubicles around the perimeter of the floor. The central part main corridor\’s dimensions contain 9,350 square feet (870 square meters). Assuming that wireless coverage is not required in the central area, which square footage (square meter) value should a network architect use when determining the number of APs in a capacity design for each floor?

A. 55.750 square feet {5,175 square meters)

B. 56.350 square feet {5,235 square meters)

C. 47.000 square feet {4,365 square meters)

D. 338,100 feet {31,410 square meters)

Correct Answer: B


Question 7:

A network architect is redesigning a wireless network. The architect begins by analyzing the number of spatial streams supported by APs of various vendors as well as the wireless devices currently in the network, if the company wants to ensure that new wireless design, including user wireless devices, support Multi-User MIMO (MU-MIMO). Which standard or standards must the wireless products support?

A. Only 802.11ax and 8011.ac

B. Only 802.11ax

C. Only 802.11ax,802.1lac, and 802.l1n

D. Only 802.11ax,802.11ac, 802.11n, and 802.11a

Correct Answer: C


Question 8:

A network architect is given the task to design a new network solution for NewStellar Company, Inc. NewSteiiar has a main corporate campus in a business park with two adjacent buildings. The network architect has given one floor to analyze, Building 1 Floor 2, shown in the attached exhibit.

Each building has three floors and each floor is 322 x 175 feet (98 x 53 meters) for 56,350 square feet (5,235 square meters) total, which results in a total of 338,100 feet (31,410 square meters) for the entire building space. Each floor has a

central main corridor with washrooms, stairs, elevators and supply and network cabinets. There are cubicles around the perimeter of the floor. The central part main corridor\’s dimensions contain 9,350 square feet {870 square meters).

Because of security concerns, video cameras will be installed throughout the facility. There are 16 of these per floor, 8 per wiring closet. The cameras are non-WiFi capable and require POE 802.3af- capable switch ports from which to draw

power.

A wireless capacity design is required. Assuming that wireless coverage is required across the Building 1, Floor 2, including the central area, and that half the required APs will connect to each wiring closet, approximately how many POE

ports will be required per wiring closet for all devices that have POE or POE needs?

A. 30

B. 22

C. 42

D. 8

Correct Answer: A


Question 9:

Refer to the exhibit.

When planning the use of Cat7 cabling for a SmartRate connection between an ArubaOS AP and an ArubaOS switch, which sections should be considered when calculating distance?

A. A C

B. A B

C. A B C D

D. A B C

Correct Answer: C


Question 10:

A company is redesigning their wireless network and will be upgrading all devices to support the latest wireless standards. The company is not near any radar installations. In order to keep wireless NIC power levels as low as possible to reduce interference issues and to take advantage of radar frequency ranges, what IEEE standard should APs support?

A. 802.11r

B. 802.11 ax

C. S02.11V

D. S02.11h

Correct Answer: B


Question 11:

A network architect has created two sites in IRIS and defined network devices for each site. From which window would a network architect connect the two sites together?

A. Topology

B. Site-1

C. Catalog

D. Start Page

Correct Answer: B


Question 12:

A network architect is creating a new wired design for a warehouse building. As a best practice, what length should the architect allow for the service loop in the wiring closets in this environment?

A. 3-10 feet (1-3 m)

B. 3 feet (1 m)

C. 15-30 feet (5-10 m)

D. 30-60 feet (10-20 m)

Correct Answer: B


Question 13:

A company has two buildings on a campus that are approximately 700 feet (214 meters) apart with a clear line of site. No fiber exists between the buildings; however, there is a need for connecting the networks in the buildings together. The

connection between the two buildings will need to support peak rates over 1 Gbps.

Which solution should the company choose that will meet their requirements as well as being cost- effective?

A. Two outdoor AP 367s

B. Two outdoor AP 387s

C. Two outdoor AP 510s

D. Multi-mode fiber between campus switches

Correct Answer: A


Question 14:

A university department has a program in video processing and editing. Students in the department use Wi-Fi to interact with the video servers. The editing and processing is done by the students accessing and using the video servers. However, the students must then stream their results, via Wi- Fi to their laptops to verify the results. A network architect has determined that no more than 20 APs will be needed for the Wi-Fi solution. Because of the large amount of bandwidth used during the streaming, the Aruba mobility controller solution will need to support 10 Gbps links.

Which solution would cost-effectively meet this customer\’s requirements?

A. 7008

B. 7205

C. 7240XM

D. 7030

Correct Answer: D


Question 15:

A company needs an upgrade of its access layer switches. The solution requires that devices connected to the access layer by authenticated and their traffic processed by the firewall features of the Aruba Mobility Controllers. Which solution should the company implement?

A. PAPI mobility

B. Dynamic segmentation

C. iPsec tunneling

D. GRE tunneling

Correct Answer: C


Visit our site to get more HPE6-A66 Q and As:https://www.pass4true.com/hpe6-a66.html (60 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *