[PDF and VCE] Free 4A0-105 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free 4A0-105 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Alcatel-Lucent Certifications Apr 10,2022 Newest 4A0-105 vce Alcatel-Lucent Virtual Private LAN Services exam. We will assist you clear the Newest 4A0-105 exam questions exam with Alcatel-Lucent Certifications 4A0-105 dumps. We 4A0-105 new questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 4A0-105 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 4A0-105 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 4A0-105 dumps.4A0-105 free dumps are questions from the latest full 4A0-105 dumps. Check 4A0-105 free questions to get a better understanding of 4A0-105 exams.

Question 1:

What are the limitations of a traditional layer 2 switch? (Choose 3}

A. Isolates collision domains.

B. Requires layer 2 loop prevention.

C. Slow response to topology changes.

D. Limited to 4094 vlans per switch.

E. Increased flooding.

Correct Answer: BCD


Question 2:

In RSTP, an alternate port is on the same switch as a designated Port.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 3:

In Active/Standby pseudowires a failed pseudowire has recovered. Under what circumstances will the active pseudowire revert to the previously failed link?

A. It will always revert to the previously failed link.

B. It will never revert to the previously failed link.

C. It will revert if the precedence of the previously failed link is set to 0 or “primary”.

D. It will revert if the precedence of the previously failed link is lower than the currently active link

Correct Answer: C


Question 4:

Click on the exhibit below.

Assume PE-1 has a mesh-sdp configured to every PE node in both Metro networks. What could be done to prevent the bandwidth replication between Metro 1 and Metro 2?

A. PE-1 must be configured with mesh-SDPs to every node receiving the multicast traffic. There is no way to reduce the replication or bandwidth.

B. PE nodes in Metro 1 could be configured with mesh-SDPs. PE nodes in Metro 2 would be configured with mesh-SDPs. However, the connection between Metro networks (PE-2 to PE-6) can be configured with a spoke-sdp. This would reduce the replication and bandwidth used on the link between Metro networks. This also reduces the replication required by PE-1.

C. PE-1 can be configured with spoke-SDPs to every PE node in both Metro networks. This will reduce the bandwidth and replication within the network.

D. PE nodes in Metro 1 could be configured with spoke-SDPs. PE nodes in Metro 2 would be configured with spoke-SDPs. However, the connection between Metro networks (PE-2 to PE-6) can be configured with a mesh-sdp. This would reduce the replication and bandwidth used on the link between Metro networks. This also reduces the replication required by PE-1.

Correct Answer: B


Question 5:

Consider a large metro-to-metro VPLS network interconnected with a mesh of mesh-SDPs. Which of the following statements does NOT apply to this situation?

A. Bandwidth and replication inefficiency can occur on inter-metro links if there is a lot of multicast traffic

B. The number of control sessions grows exponentially in a fully meshed network.

C. Spanning-tree is required to prevent loops when using mesh SDPs on the inter-metro links.

D. Network touches increase with each node added to the mesh.

Correct Answer: C


Question 6:

Redundant spoke-SDPs are used between 2 Metro networks for redundancy. How can load balancing be achieved across the redundant spoke-SDPs?

A. A single management VPLS using RSTP can be used to block different SDPs for different VPLS services.

B. A single management VPLS using 802.1D-2004 can be used to block different SDPs for different VPLS services

C. There is no way to have load balancing across redundant spoke-SDPs.

D. Two management VPLS using RSTP can be used to block different SDPs for different VPLS services.

Correct Answer: D


Question 7:

Click on the exhibit below.

Study the diagram shown. What consideration should be given to the transport tunnel of SDP 300?

A. The SDP must be configured to use GRE encapsulation.

B. The SDP must follow the same path as the user\’s SDP.

C. The SDP should be configured to use an RSVP signaled transport with fast reroute.

D. The SDP must be the same as the user\’s SDP.

Correct Answer: C


Question 8:

MAC explosion is best described as a large amount of MAC addresses being withdrawn and relearned?

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 9:

What is the name of the feature supported on the Alcatel-Lucent 7750 SR that prevents MAC explosion in large VPLS deployments?

A. H-VPLS

B. M-VPLS

C. PBB

D. MC-EP

Correct Answer: C


Question 10:

What is the default remote-age timer of a B-VPLS?

A. The same timer is used in all VPLS types.

B. Higher than the default timer of an I-VPLS.

C. Lower than the default timer of an l-VPLS.

D. The same timer as an l-VPLS.

Correct Answer: C


Question 11:

Click on the exhibit below.

The service MTU on PE-A is 1514 bytes and the service MTU on PE-C is 1518 bytes. What is the status of the mesh-sdp between PE-A and PE-C?

A. The mesh-sdp will be up.

B. The mesh-sdp will be down.

C. The mesh-sdp will only be up on PE-A.

D. The mesh-sdp will only be up on PE-C.

Correct Answer: B


Question 12:

Which physical topology is NOT commonly deployed in today\’s VPLS networks?

A. Ring topologies.

B. Metro-to-metro topologies

C. H-VPLS topologies.

D. Partial-mesh topologies.

Correct Answer: D


Question 13:

Click on the exhibit below.

Assume a CE router is connected to the SAP of each PE. The arp cache of all CE routers is empty and the FDB for VPLS 300 is empty. The CE router connected to PE-A initiates a ping towards the CE router connected to PE-C. The ping is successful. Which of the following statements are true? (Choose 2)

A. The FDB on PE-A will contain entries for all CE routers.

B. The FDB on PE-B will contain an entry for the CE router connected to PE-A.

C. The FDB on PE-B will contain an entry for all CE routers.

D. The FDB on PE-C will contain entries for the CE router connected to PE-A and the CE router connected to PE-C.

Correct Answer: BD


Question 14:

What action will be taken when an Ethernet switch receives a frame with a known DA and an outer Ethertype value of 0x0800 on a dot1q encapsulated port?

A. The frame will be forwarded out the port associated with the DA.

B. The frame will be discarded.

C. The frame will be flooded to all ports.

D. The frame will be fragmented and forwarded out the port associated with the DA.

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published.