[PDF and VCE] Free Geekcert EC-COUNCIL 312-50V9 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free Geekcert EC-COUNCIL 312-50V9 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

In recent years, many people choose to take EC-COUNCIL CEH V9 Hotest 312-50V9 exam questions certification exam. This certification will make you get a position the EC-COUNCIL certified and that is the passport to get a better salary and better promotions. How to prepare for EC-COUNCIL CEH V9 Jan 14,2022 Hotest 312-50V9 free download exam and get the certificate? We, Geekcert, will provide EC-COUNCIL CEH V9 Latest 312-50V9 vce exam questions and answers on Geekcert.

association of certification 312-50V9 exam resources – Geekcert. pass the 312-50V9 exam on your first attempt with Geekcert! latest microsoft, cisco, comptia,oracle,ibm,sun,juniper,hp and all 312-50V9 certification dumps – Geekcert. Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass 312-50V9 exams and get 312-50V9 certifications easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 312-50V9 preparation materials from EC-COUNCIL Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/312-50v9.html

The following are the 312-50V9 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 312-50V9 dumps.312-50V9 free dumps are questions from the latest full 312-50V9 dumps. Check 312-50V9 free questions to get a better understanding of 312-50V9 exams.

Question 1:

It has been reported to you that someone has caused an information spillage on their computer. You go to the computer, disconnect it from the network, remove the keyboard and mouse, and power it down. What step in incident handling did you just complete?

A. Containment

B. Eradication

C. Recovery

D. Discovery

Correct Answer: A


Question 2:

What is the code written for?

A. Buffer Overflow

B. Encryption

C. Bruteforce

D. Denial-of-service (Dos)

Correct Answer: A


Question 3:

An enterprise recently moved to a new office and the new neighborhood is a little risky. The CEO wants to monitor the physical perimeter and the entrance doors 24 hours. What is the best option to do this job?

A. Use fences in the entrance doors.

B. Install a CCTV with cameras pointing to the entrance doors and the street.

C. Use an IDS in the entrance doors and install some of them near the corners.

D. Use lights in all the entrance doors and along the company\’s perimeter.

Correct Answer: B


Question 4:

Which of the following is the most important phase of ethical hacking wherein you need to spend considerable amount of time?

A. Gaining access

B. Escalating privileges

C. Network mapping

D. Footprinting

Correct Answer: D


Question 5:

It is a short-range wireless communication technology that allows mobile phones, computers and other devices to connect and communicate. This technology intends to replace cables connecting portable devices with high regards to security.

A. Bluetooth

B. Radio-Frequency Identification

C. WLAN

D. InfraRed

Correct Answer: A


Question 6:

Knowing the nature of backup tapes, which of the following is the MOST RECOMMENDED way of storing backup tapes?

A. In a cool dry environment

B. Inside the data center for faster retrieval in a fireproof safe

C. In a climate controlled facility offsite

D. On a different floor in the same building

Correct Answer: C


Question 7:

Security and privacy of/on information systems are two entities that requires lawful regulations. Which of the following regulations defines security and privacy controls for Federal information systems and organizations?

A. NIST SP 800-53

B. PCI-DSS

C. EU Safe Harbor

D. HIPAA

Correct Answer: A


Question 8:

You are about to be hired by a well known Bank to perform penetration tests. Which of the following documents describes the specifics of the testing, the associated violations, and essentially protects both the bank\’s interest and your liabilities as a tester?

A. Service Level Agreement

B. Non-Disclosure Agreement

C. Terms of Engagement

D. Project Scope

Correct Answer: C


Question 9:

The practical realities facing organizations today make risk response strategies essential. Which of the following is NOT one of the five basic responses to risk?

A. Accept

B. Mitigate

C. Delegate

D. Avoid

Correct Answer: C


Question 10:

A company recently hired your team of Ethical Hackers to test the security of their network systems. The company wants to have the attack be as realistic as possible. They did not provide any information besides the name of their company. What phase of security testing would your team jump in right away?

A. Scanning

B. Reconnaissance

C. Escalation

D. Enumeration

Correct Answer: B


Question 11:

TCP/IP stack fingerprinting is the passive collection of configuration attributes from a remote device during standard layer 4 network communications. Which of the following tools can be used for passive OS fingerprinting?

A. nmap

B. ping

C. tracert

D. tcpdump

Correct Answer: D


Question 12:

Backing up data is a security must. However, it also have certain level of risks when mishandled. Which of the following is the greatest threat posed by backups?

A. A backup is the source of Malware or illicit information

B. A backup is incomplete because no verification was performed

C. A backup is unavailable during disaster recovery

D. An unencrypted backup can be misplaced or stolen

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following tools is used by pen testers and analysts specifically to analyze links between data using link analysis and graphs?

A. Metasploit

B. Wireshark

C. Maltego

D. Cain and Abel

Correct Answer: C


Question 14:

If you are to determine the attack surface of an organization, which of the following is the BEST thing to do?

A. Running a network scan to detect network services in the corporate DMZ

B. Reviewing the need for a security clearance for each employee

C. Using configuration management to determine when and where to apply security patches

D. Training employees on the security policy regarding social engineering

Correct Answer: A


Question 15:

What is the best Nmap command to use when you want to list all devices in the same network quickly after you successfully identified a server whose IP address is 10.10.0.5?

A. nmap -T4 -F 10.10.0.0/24

B. nmap -T4 -q 10.10.0.0/24

C. nmap -T4 -O 10.10.0.0/24

D. nmap -T4 -r 10.10.1.0/24

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *