[PDF and VCE] Free Geekcert Oracle 1Z0-970 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free Geekcert Oracle 1Z0-970 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Oracle Oracle Cloud Latest 1Z0-970 pdf dumps exam is very popular in IT certification field, many Latest 1Z0-970 pdf dumps Oracle Sales Cloud 2017 Implementation Essentials candidates choose to take the Oracle Cloud Hotest 1Z0-970 vce exam and get the certifications. There are many resource online offering the Oracle Jan 14,2022 Latest 1Z0-970 exam questions exam preparation materials, we conclude that Geekcert can help you pass your test easily with Oracle Hotest 1Z0-970 QAs exam questions. Choose Geekcert to get your Oracle Oracle Cloud Hotest 1Z0-970 exam questions certification.

Geekcert: best 1Z0-970 certification material provider are cheapest in the market! Geekcert- reliable 1Z0-970 certifications expert on 1Z0-970 exam study guide providing. pass your 1Z0-970 exam in 1 day with Geekcert. the Geekcert 1Z0-970exam | pass the 1Z0-970 exam on your first try! Geekcert – 100% real 1Z0-970 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-970 preparation materials from Oracle Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/1z0-970.html

The following are the 1Z0-970 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-970 dumps.Free sample questions of 1Z0-970 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1Z0-970 dumps.

Question 1:

Which two options should you check for before importing product groups by using File-Based Import? (Choose two.)

A. whether all the required data values are configured and imported in the production instance

B. whether all the products related to the products groups to be imported already exist in the production instance

C. whether the Sales Cloud was customized to capture additional attributes and whether the customization has already been migrated

D. whether all the product groups that are to be imported already exist in the production instance

Correct Answer: AC


Question 2:

What is the out-of-the-box visibility of accounts for sales reps?

A. Sales reps can view all accounts and edit accounts if they are on the account team.

B. Sales reps can view, edit, and delete all accounts.

C. Sales reps can view accounts only if they are owners or are on the Sales team.

D. Sales reps have no access to accounts unless they are on the Account Territory team.

Correct Answer: C


Question 3:

You have several consultants working on your implementation in parallel in different sandboxes. Which three steps would you perform to ensure effective customization? (Choose three.)

A. Publish sandboxes before patching events.

B. Publish sandboxes after patching events.

C. Log out and log back in again after a sandbox event (creating, publishing, or existing a sandbox), to clear any user-level caching and ensure that you are working with the latest configurations.

D. Follow this sequence when customizing: Create sandboxes for UI customizations first, then for objects, and finally for the relationships of those objects.

E. Follow this sequence when customizing: Create sandboxes for objects first, then for the relationships of those objects, and finally for UI customizations.

Correct Answer: BCE


Question 4:

Your customer has thousands of products and would like to migrate from his legacy system to Oracle Sales Cloud. Which statement is true regarding Importing Product Groups?

A. The import procedures are covered in the topic, Importing Product Groups.

B. You\’ll create only the root group in the UI and import the rest.

C. You\’ll create all of the subgroups (under the root group) manually in the UI.

D. You can directly import an entire product group along with a root group.

Correct Answer: B

Reference https://docs.oracle.com/cd/E60269_01/latest/E38328_01/salescs_gs/FASMC_eng/F1287486AN1365A.htm


Question 5:

OSC Party Export provides information about ____________________.

A. all Organizations and Contacts

B. all Organizations, Contacts, and Users

C. all users

D. all Organizations

Correct Answer: D

Reference https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/customer-data-management/r13-update17d/faudm/managing-party-information.html#FAUDM598171


Question 6:

After defining the geography structure of a country, which three steps should be performed in order to create addresses?

A. If you are using geography data other than Nokia, import it by using the Import option of the Manage Geographies task.

B. Check if Nokia data is available for the required country and import the data by using the Import Nokia Data option in the Actions menu.

C. If you are using geography data other than Nokia, import it by using the Manage File Import Activities task.

D. For any geography data, validate the geography hierarchy data by using the Manage Geography Hierarchy option from the Actions menu in the Manage Geographies task.

E. Configure geography validation in the Manage Geographies task to determine geography behavior during the process of address creation or update.

Correct Answer: ABE

Reference https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/customer-data-management/r13-update17d/faudm/importing-geographies.html#FAUDM889714


Question 7:

Identify the correct statement related to adjusting threshold in sales quota.

A. The territory owner can allocate the adjusted territory quota to child territories only in certain conditions.

B. Compensation plan gets automatically updated based on adjustment threshold in sales quota.

C. The territory owner can allocate the adjusted territory quota to child territories.

D. The territory owner cannot allocate the adjusted territory quota to child territories.

E. The territory owner can allocate the adjusted territory quota to child territories only in the next financial cycle.

Correct Answer: C

Reference https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/sales/r13-update17d/oasal/setting-up-quotas.html#OASAL54650


Question 8:

In Data Quality Management, for which three entities are real-time and batch matching available? (Choose three.)

A. Opportunity

B. Location

C. Person

D. Organization

E. Lead

Correct Answer: BCD

Reference https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/sales/r13-update17d/oacdm/define-data-quality.html#OACDM1436853


Question 9:

Before your company upgrades the production environment, it must go through an UAT process in an upgraded test environment. Which three conditions must be met before the UAT can begin? (Choose three.)

A. Test cases targeted for execution have been executed

B. User sign-off has occurred

C. Sanity testing is complete

D. The production to test (P2T) content migration is complete

E. The test environment is stable and ready for testing

F. Defects are logged and prioritized

Correct Answer: BCE


Question 10:

Which three options would you configure to validate geography in the Manage Geographies task? (Choose three.)

A. Configure rules to determine that an address is a legitimate address.

B. Use Geography Validation Control to avoid or allow recording an incorrect address.

C. Enable Geography Validation for every geography type that you plan to validate.

D. Standardize the address.

E. Enable a list of values in the geography type to allow users to select a value from the list.

Correct Answer: BCE

Reference https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/sales/18b/oacdm/define-geographies.html#OACDM1478836


Question 11:

Which four key attributes can you configure to reference customers in Oracle Sales Cloud? (Choose four.)

A. Reference association with Lead: In the references UI, the Lead tab displays all Leads where the reference customer was used.

B. Reference association with Opportunity: In the references UI, the Opportunity tab displays all Opportunities where the reference customer was used.

C. Collateral: Associates collateral with reference customers to give salespeople materials to help them make sales.

D. References profile: Stores and maintains the reference customer profile, which also displays some underlying party-specific attributes and lists the deals the reference has already participated in.

E. Status: Indicates whether or not the customer is an active reference.

F. Rank: Designates the internal ranking of the customer, such as 1, 2, or 3.

Correct Answer: BCEF

Referene https://docs.oracle.com/cd/E48434_01/doc.1118/e49570/F1159749AN1A3C5.htm


Question 12:

Which two Customer Center Profile Options would be used to automatically assign Territories to Accounts? (Choose two.)

A. ZCA_SA_AUTO_ASSIGN_ON_CREATE

B. Territories must be manually assigned to Accounts

C. ZCA_SA_TERRITORY_ASSIGNMENT

D. ZCA_SA_AUTO_ASSIGN_ON_UPDATE

E. MOO_AUTO_ASSIGN

Correct Answer: AD

Reference https://docs.oracle.com/cloud/r13_update17c/salescs_gs/OASAL/OASAL1439686.htm#OASAL1439686


Question 13:

Your customer sells cars across the United States. The customer now wants to split the East region to measure quota and manage closed opportunities in order to specialize its sales team in a Public Sector Territory and a Financial Sector.

The customer wants to add two territories to the Public Sector Territory, for example, Treasure Department and Citizen Services, and dedicate specialized sales personnel to service them. Other institutions are not to be assigned to these territories.

How would you set this up?

A. You must use a geographic dimension to the US East region, a Car product dimension, and an included customer coverage type to define Treasure Department, and then assign sales people to this territory. Use the same steps for Citizen Services, but use an included customer coverage type to include Citizen Services.

B. You must use a geographic dimension to the US East region, a Car product dimension, and an excluded customer coverage type to define Citizen Services and exclude Treasure Department. Then you assign sales people to this territory. Use the same steps for Treasure Department, but use an excluded coverage type to exclude Citizen Services.

C. You must use a geographic dimension to the US East region, a Car product dimension, and an included

D. customer coverage type to define Citizen Services, and then assign sales people to this territory. Use the same steps for Treasure Department, but use an excluded customer coverage type to exclude Citizen Services.

E. You must use a geographic dimension to the US East region, a Car product dimension, and an included customer coverage type to define Treasure Department, and then assign sales people to this territory. Use the same steps for Citizen Services, but use an excluded customer coverage type to exclude Treasure Department.

F. You must use a geographic dimension to the US East region, a Car product dimension, and a Treasure Department customer name dimension, and then assign sales people to this territory. Use the same steps for the Citizen Services territory.

Correct Answer: B


Question 14:

What should you do when trying to evaluate if there are any conflicts in a territory structure?

A. You would be required to first run the Stage and Promote process.

B. Click the Conflict Resolution button from the Enable Dimensions and Metrics page.

C. You must first export the structure by clicking Actions, and then selecting Export to Excel.

D. Highlight the top-level territory, click Actions, and then select View Overlaps.

Correct Answer: A


Question 15:

Which four elements of the Sales Methodology can you configure for each sales stage? (Choose four.)

A. Sales Credit -By allocating sales credit to salespeople on revenue lines, you can capture the amount of credit salespeople receive for the sale.

B. Task templates -You can define task templates to set tasks for salespeople to perform.

C. Revenue model -Revenue model that features revenue-based forecasting, products and product groups, as well as revenue data captured at the line level.

D. Action items -These are recommended actions the salesperson should take while working on an opportunity in a specific sales stage.

E. Assessment templates -Assessments let salespeople evaluate the health of an opportunity.

F. Recommended documents -These are documents recommended for viewing or sharing during a specific sales stage.

Correct Answer: BDEF

Reference https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/sales/r13-update17d/oasal/setting-up-opportunities.html#OASAL1635581


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *