[PDF and VCE] Free h11-879 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free h11-879 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Don’t worry about how to get yourself well prepared your Huawei Other Certification h11-879 exam! We will work you out of your Huawei Other Certification h11-879 exam with the latest updated Huawei Certified Internet work Expert – EC h11-879 actual tests . We provides the latest real Huawei Other Certification h11-879 pdf, covering every aspect of h11-879 exam curriculum.

Visit our site to get more h11-879 Q and As:https://www.itexambus.com/h11-879.html (106 QAs Dumps)
Question 1:

The MTU board can support 4 E1/T1 interfaces. How to switch between E1 and T1 interfaces? Which statement is correct () (single choice)

A. You only need to select E1 or T1 in the “Parameter Configuration> Transmission Mode” in the “Quick Configuration> Configure Board” page on the U1900 Web management page, and the switch can be completed

B. The default is the E1 interface. To switch to T1, you need to remove the jumper cap inside the MTU board. Need to enter the Web management page to modify the configuration

C. The default is T1 interface, switch to E1, you need to remove the jumper cap inside the MTU board, and you need to enter the Web management page to modify the configuration

D. None of the above

Correct Answer: B


Question 2:

In the VoIP system, what are the factors that affect the quality of voice calls? () Multiple choice

A. Jitter

B. delay

C. Packet loss

D. bandwidth

Correct Answer: ABCD


Question 3:

In the U1900 unified gateway, outgoing calls need to be configured in a certain order. The following configuration process is correct () Multiple choice

A. Office route selection code -> office route -> trunk -> prefix

B. Office route selection code -> Trunk -> Office route -> Prefix

C. Office route selection code -> prefix -> office route -> trunk

D. Office route selection code -> Trunk -> Prefix -> Office route

Correct Answer: AC


Question 4:

How many pixels of a camera with 1080P image resolution equivalent ()

A. 2 million

B. 800w

C. 2.3 million

D. 5000000

Correct Answer: A


Question 5:

How to order the recorded video on RSE6500 on the terminal side? ()

A. When there is SC and routing has been configured, the terminal directly calls the IP address of RSE6500

B. When there is SC and routing is configured, the terminal directly calls the recording ID

C. When there is no SC or SC is not configured with routing, the terminal directly calls the recording ID

D. When there is no SC or SC is not configured with routing, the terminal calls RSE6500IP address##Recording ID

Correct Answer: BD


Question 6:

In the message classification of the RTCP protocol, which of the following messages describe the receiving statistics data of the receiving gateway? ()

A. SR

B. BYE

C. RR

D. SDES

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following backup methods is not supported by VP9660 MCU? ()

A. Main control board backup

B. Power backup

C. IP/E1 line backup

D. Media/signaling board backup

Correct Answer: C


Question 8:

In the Huawei eSpace UC solution, U1981, U1980, U1960, U1911 all support dual-system active and standby () Correct or Wrong

A. Correct

B. Wrong

Correct Answer: A


Question 9:

Regarding MCU cascading, what is wrong in the following description ()

A. MCU cascade is divided into manual cascade and automatic cascade

B. Manual cascading requires scheduling of two conference templates

C. Automatic cascading does not require configuration of cascading sites

D. Manual cascading must configure GK routing

Correct Answer: D


Question 10:

The following are not part of the H.245 capability set ()

A. H.235

B. H.239

C. H.350

D. H.460

Correct Answer: C


Question 11:

In the remote disaster recovery scenario, when the master node (U1981) fails, POTS user A of a branch node (The branch site equipment is U1911). If you make an outgoing call to the local PSTN user B through the branch node, the network element through which the SIP signaling of the call passes is ().

A. U1911->Preparation U1981->U1911

B. Prepare U1981->U1911

C. U1911

D. U1911->Main U1981->Backup U1981->U1911

Correct Answer: A


Question 12:

When other conditions are the same, the longer the reverberation time of the room, the clearer the sound heard Clarity. () Right or Wrong

A. Right

B. Wrong

Correct Answer: B


Question 13:

In the converged conference MCU central networking mode, what method does the eSpace PC support to join the conference directly with the chairman authority? () (multiple choice)

A. Key in the conference list

B. Dial in

C. Join by email link

D. Invitation from outside

Correct Answer: ABC


Question 14:

Regarding call bills and billing scenarios, which of the following statements is correct () (multiple choice)

A. The CDR data will eventually need to be imported into the CDR database

B. Users can query the bill data through the web page of the U1900 unified gateway

C. In the CDR integrated network, the third-party billing system is used as FTP Client

D. A single bill server can store and process bill data from multiple IP PBX hosts at the same time

Correct Answer: CD


Question 15:

Regarding the Fusion Conference 3.0 solution, which of the following statements is correct () (single choice)

A. The account to log in to the eMP system needs to be created in the eMP system

B. The eMP system accesses the BMU system to obtain UC system address book information

C. The eMP system queries the address book information of the video conferencing system by accessing eUA

D. eSpace Web Query the address book information of the video conferencing system by accessing eUA

Correct Answer: C


Visit our site to get more h11-879 Q and As:https://www.itexambus.com/h11-879.html (106 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.