[PDF and VCE] Free NSE7_EFW-6.2 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free NSE7_EFW-6.2 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your NSE7_EFW-6.2 exam! Get yourself well prepared for the NSE 7 Network Security Architect NSE7_EFW-6.2 Fortinet NSE 7 – Enterprise Firewall 6.2 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update NSE7_EFW-6.2 dumps. With We latest NSE7_EFW-6.2 real exam questions, you’ll pass the NSE 7 Network Security Architect NSE7_EFW-6.2 Fortinet NSE 7 – Enterprise Firewall 6.2 exam in an easy way

Visit our site to get more NSE7_EFW-6.2 Q and As:https://www.passcerty.com/nse7_efw-6-2.html (102 QAs Dumps)
Question 1:

Examine the IPsec configuration shown in the exhibit; then answer the question below. Questions and Answers PDF P-3

An administrator wants to monitor the VPN by enabling the IKE real time debug using these commands: diagnose vpn ike log-filter src-addr4 10.0.10.1 diagnose debug application ike -1 diagnose debug enable The VPN is currently up, there is no traffic crossing the tunnel and DPD packets are being interchanged between both IPsec gateways. However, the IKE real time debug does NOT show any output.

Why isn\’t there any output?

A. The IKE real time shows the phases 1 and 2 negotiations only. It does not show any more output once the tunnel is up.

B. The log-filter setting is set incorrectly. The VPN\’s traffic does not match this filter.

C. The IKE real time debug shows the phase 1 negotiation only. For information after that, the administrator must use the IPsec real time debug instead: diagnose debug application ipsec -1.

D. The IKE real time debug shows error messages only. If it does not provide any output, it indicates that the tunnel is operating normally.

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following statements are true regarding the SIP session helper and the SIP application layer gateway (ALG)? (Choose three.)

A. SIP session helper runs in the kernel; SIP ALG runs as a user space process.

B. SIP ALG supports SIP HA failover; SIP helper does not.

C. SIP ALG supports SIP over IPv6; SIP helper does not.

D. SIP ALG can create expected sessions for media traffic; SIP helper does not.

E. SIP helper supports SIP over TCP and UDP; SIP ALG supports only SIP over UDP.

Correct Answer: BCD


Question 3:

A corporate network allows Internet Access to FSSO users only. The FSSO user student does not have Internet access after successfully logged into the Windows AD network. The output of the `diagnose debug authd fsso list\’ command does not show student as an active FSSO user. Other FSSO users can access the Internet without problems. What should the administrator check? (Choose two.)

A. The user student must not be listed in the CA\’s ignore user list.

B. The user student must belong to one or more of the monitored user groups.

C. The student workstation\’s IP subnet must be listed in the CA\’s trusted list.

D. At least one of the student\’s user groups must be allowed by a FortiGate firewall policy.

Correct Answer: AD

https://kb.fortinet.com/kb/documentLink.do?externalID=FD38828


Question 4:

An administrator has decreased all the TCP session timers to optimize the FortiGate memory usage. However, after the changes, one network application started to have problems. During the troubleshooting, the administrator noticed that the FortiGate deletes the sessions after the clients send the SYN packets, and before the arrival of the SYN/ACKs. When the SYN/ACK packets arrive to the FortiGate, the unit has already deleted the respective sessions. Which TCP session timer must be increased to fix this problem?

A. TCP half open.

B. TCP half close.

C. TCP time wait.

D. TCP session time to live.

Correct Answer: A

http://docslegacy.fortinet.com/fos40hlp/43prev/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm?context=fgtandfil e=CLI_get_Commands.58.25.html The tcp-halfopen-timer controls for how long, after a SYN packet, a session without SYN/ACK remains in the table. The tcp-halfclose-timer controls for how long, after a FIN packet, a session without FIN/ACK remains in the table. The tcp-timewait-timer controls for how long, after a FIN/ACK packet, a session remains in the table. A closed session remains in the session table for a few seconds more to allow any out-of- sequence packet.


Question 5:

An administrator is running the following sniffer in a FortiGate: diagnose sniffer packet any “host 10.0.2.10” 2

What information is included in the output of the sniffer? (Choose two.)

A. Ethernet headers.

B. IP payload.

C. IP headers.

D. Port names.

Correct Answer: BC

https://kb.fortinet.com/kb/documentLink.do?externalID=11186


Question 6:

Examine the following partial output from a sniffer command; then answer the question below.

What is the meaning of the packets dropped counter at the end of the sniffer?

A. Number of packets that didn\’t match the sniffer filter.

B. Number of total packets dropped by the FortiGate.

C. Number of packets that matched the sniffer filter and were dropped by the FortiGate.

D. Number of packets that matched the sniffer filter but could not be captured by the sniffer.

Correct Answer: D

https://kb.fortinet.com/kb/documentLink.do?externalID=11655


Question 7:

A FortiGate is configured as an explicit web proxy. Clients using this web proxy are reposting DNS errors when accessing any website. The administrator executes the following debug commands and observes that the n-dns-timeout counter is increasing:

What should the administrator check to fix the problem?

A. The connectivity between the FortiGate unit and the DNS server.

B. The connectivity between the client workstations and the DNS server.

C. That DNS traffic from client workstations is allowed by the explicit web proxy policies.

D. That DNS service is enabled in the explicit web proxy interface.

Correct Answer: A


Question 8:

Which real time debug should an administrator enable to troubleshoot RADIUS authentication problems?

A. Diagnose debug application radius -1.

B. Diagnose debug application fnbamd -1.

C. Diagnose authd console -log enable.

D. Diagnose radius console -log enable.

Correct Answer: B

https://kb.fortinet.com/kb/documentLink.do?externalID=FD32838


Question 9:

Examine the output of the `diagnose sys session list expectation\’ command shown in the exhibit; than answer the question below.

Which statement is true regarding the session in the exhibit?

A. It was created by the FortiGate kernel to allow push updates from FotiGuard.

B. It is for management traffic terminating at the FortiGate.

C. It is for traffic originated from the FortiGate.

D. It was created by a session helper or ALG.

Correct Answer: D


Question 10:

An administrator has configured a FortiGate device with two VDOMs: root and internal. The administrator has also created and inter-VDOM link that connects both VDOMs. The objective is to have each VDOM advertise some routes to the other VDOM via OSPF through the inter-VDOM link. What OSPF configuration settings must match in both VDOMs to have the OSPF adjacency successfully forming? (Choose three.)

A. Router ID.

B. OSPF interface area.

C. OSPF interface cost.

D. OSPF interface MTU.

E. Interface subnet mask.

Correct Answer: BDE


Question 11:

An administrator has configured a dial-up IPsec VPN with one phase 2, extended authentication (XAuth)

and IKE mode configuration. The administrator has also enabled the IKE real time debug:

diagnose debug application ike-1

diagnose debug enable

In which order is each step and phase displayed in the debug output each time a new dial-up user is

connecting to the VPN?

A. Phase1; IKE mode configuration; XAuth; phase 2.

B. Phase1; XAuth; IKE mode configuration; phase2.

C. Phase1; XAuth; phase 2; IKE mode configuration.

D. Phase1; IKE mode configuration; phase 2; XAuth.

Correct Answer: B

https://help.fortinet.com/fos50hlp/54/Content/FortiOS/fortigate-ipsecvpn- 54/IPsec_VPN_Concepts/ IKE_Packet_Processing.htm


Question 12:

Two independent FortiGate HA clusters are connected to the same broadcast domain. The administrator has reported that both clusters are using the same HA virtual MAC address. This creates a duplicated MAC address problem in the network.

What HA setting must be changed in one of the HA clusters to fix the problem?

A. Group ID.

B. Group name.

C. Session pickup.

D. Gratuitous ARPs.

Correct Answer: A

https://help.fortinet.com/fos50hlp/54/Content/FortiOS/fortigate-high-availability- 52/HA_failoverVMAC.htm


Question 13:

The logs in a FSSO collector agent (CA) are showing the following error: failed to connect to registry: PIKA1026 (192.168.12.232)

What can be the reason for this error?

A. The CA cannot resolve the name of the workstation.

B. The FortiGate cannot resolve the name of the workstation.

C. The remote registry service is not running in the workstation 192.168.12.232.

D. The CA cannot reach the FortiGate with the IP address 192.168.12.232.

Correct Answer: C

https://kb.fortinet.com/kb/documentLink.do?externalID=FD30548


Question 14:

Examine the output of the `get router info ospf neighbor\’ command shown in the exhibit; then answer the question below.

Which statements are true regarding the output in the exhibit? (Choose two.)

A. The interface ToRemote is OSPF network type point-to-point.

B. The OSPF router with the ID 0.0.0.2 is the designated router for the ToRemote network.

C. The local FortiGate is the backup designated router for the wan1 network.

D. The OSPF routers with the IDs 0.0.0.69 and 0.0.0.117 are both designated routers for the wan1 network.

Correct Answer: AC

https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13685-13.html


Question 15:

A FortiGate has two default routes: All Internet traffic is currently using port1. The exhibit shows partial information for one sample session of Internet traffic from an internal user:

What would happen with the traffic matching the above session if the priority on the first default route (IDd1) were changed from 5 to 20?

A. Session would remain in the session table and its traffic would keep using port1 as the outgoing interface.

B. Session would remain in the session table and its traffic would start using port2 as the outgoing interface.

C. Session would be deleted, so the client would need to start a new session.

D. Session would remain in the session table and its traffic would be shared between port1 and port2.

Correct Answer: A


Visit our site to get more NSE7_EFW-6.2 Q and As:https://www.passcerty.com/nse7_efw-6-2.html (102 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.