[PDF and VCE] Free Share H31-311 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

[PDF and VCE] Free Share H31-311 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your H31-311 exam! Get yourself well prepared for the Transmission H31-311 HCIA-Transmission V2.5 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update H31-311 dumps. With We latest H31-311 new questions, you’ll pass the Transmission H31-311 HCIA-Transmission V2.5 exam in an easy way

Visit our site to get more H31-311 Q and As:https://www.itcertbible.com/h31-311.html (199 QAs Dumps)
Question 1:

The coherent receiver technology uses the local oscillator laser that has the same frequency as received signals to perform coherent processing and recovers the ( ) information from the received signals. (Multiple Choice)

A. Phase

B. Frequency

C. Polarization state

D. Amplitude

Correct Answer: ACD


Question 2:

Which of the following is not a condition for triggering multiplex section protection (MSP)?

A. The MS-AIS signal is detected.

B. AU-AIS is detected.

C. R-LOS is detected.

D. R-LOF is detected.

Correct Answer: B


Question 3:

Which of the following methods can be used to multiplex lower-order ODUk to higher-order ODUk?

A. Time division multiplexing

B. Wavelength division multiplexing

C. Space division multiplexing

D. Frequency division multiplexing

Correct Answer: A


Question 4:

When bit errors are detected in the B2 byte, which of the following alarms is reported by the peer end?

A. MS-AIS

B. RS-BBE

C. MS-FEBBE

D. MS-BBE

Correct Answer: C


Question 5:

Only one TCM can be used at a site.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 6:

The error correction capability of FEC is measured with the encoding gain. Which of the following statements about the encoding gain is incorrect?

A. When the BER is constant, the OSNR saved by the correction encoding is called encoding gain.

B. The error correction capability of FEC increases with the encoding gain.

C. The encoding gain of the inband FEC is larger than that of the outband FEC.

D. The encoding gain of AFEC is larger than that of FEC.

Correct Answer: C


Question 7:

WDM multiplexes the optical signals at multiple rates (wavelengths) over one fiber for transmission. The digital signals carried by these optical signals must have the same rate and data format.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following is the frame structure of STM-16?

A. 9*270*1

B. 9*270*4

C. 9*270*16

D. 9*270*64

Correct Answer: C


Question 9:

A MAC address consists of 48 bits and is globally unique. Which of the following is the meaning of the MAC address whose eighth bit is 1?

A. Unicast address

B. Bicast address

C. Multicast address

D. Broadcast address

Correct Answer: C


Question 10:

SES: There are 5% or more than 5% bit error blocks or at least one defect (OCI/AIS/LCKAAE/LTCA1M/PLM) within one second.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 11:

For 100G (112 Gbit/s) signals, the actual data baud rate is only 28G baud.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 12:

Which of the following effects is used by the Raman amplifier?

A. Self-phase modulation (SPM)

B. Dispersion

C. Raman scattering

D. Four-wave mixing (FWM)

Correct Answer: C


Question 13:

Which of the following statements about the MST functional module are correct? (Multiple Choice)

A. The MST is both the source and sink of the MS.

B. The MST implements the BIP-8 statistics calculation of the B2 byte.

C. The MST returns bit error information, but not the specific number of bit errors.

D. The MST provides the E2 orderwire channel.

Correct Answer: AD


Question 14:

According to ITU-T recommendations, the requirement that the MSP switching time should be within 50 ms is conditional. For example, the number of NEs on an entire ring network is less than 16.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 15:

OChr means that the electrical supervisory technology is used.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Visit our site to get more H31-311 Q and As:https://www.itcertbible.com/h31-311.html (199 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published.