[PDF and VCE] Geekcert Latest CompTIA JK0-801 Exam Practice Materials Free Downloading

[PDF and VCE] Geekcert Latest CompTIA JK0-801 Exam Practice Materials Free Downloading

Don’t worry about how to get yourself well prepared your CompTIA A Jan 15,2022 Latest JK0-801 vce exam! Geekcert will work you out of your CompTIA A Newest JK0-801 pdf dumps exam with the latest updated Hotest JK0-801 vce dumps CompTIA A Certification Exam (JK0-801) PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real CompTIA CompTIA A Newest JK0-801 study guide exam preparation material, covering every aspect of Hotest JK0-801 study guide exam curriculum.

Geekcert – any JK0-801 exam, JK0-801 easy pass. Geekcert – find all popular JK0-801 exam certification study materials here. our expert team is ready to help you to get your certification easily. Geekcert – our goal is to help all candidates pass their JK0-801 exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JK0-801 preparation materials from CompTIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/JK0-801.html

The following are the JK0-801 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JK0-801 dumps.Do you what to see some samples before JK0-801 exam? Check the following JK0-801 free dumps or download JK0-801 dumps here.

Question 1:

Which of the following is a public IP address?

A. 10.0.0.1

B. 62.10.1.1

C. 172.16.0.1

D. 192.168.1.1

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following is the MAXIMUM transfer speed of USB 2.0?

A. 100 Mbps

B. 400 Mbps

C. 420 Mbps

D. 480 Mbps

Correct Answer: D


Question 3:

Which of the following is the BEST protocol to use for securely transferring large files?

A. Telnet

B. SSH

C. SFTP

D. FTP

Correct Answer: C


Question 4:

Which of the following will provide the BEST protection against power failures and data loss?

A. Auto-switching power supply

B. Uninterruptible power supply

C. Line conditioner

D. Surge suppressor

Correct Answer: B


Question 5:

Which of the following are the MOST important factors to address when a technician is choosing the components for a CAD workstation? (Select THREE).

A. Large drive space allocation

B. Powerful sound card

C. Multiple network cards

D. Multiple large HD monitors

E. Powerful video card

F. Maximum RAM

G. Powerful processor

Correct Answer: EFG


Question 6:

Which of the following allows for the FARTHEST transmission distance for data?

A. Bluetooth

B. Single-mode fibre

C. RG-6 cable

D. CAT6 cable

Correct Answer: B


Question 7:

The helpdesk technician has been tasked to reinstall the OS on a desktop and has already inserted the OS install disk in the CD-ROM.

Which of the following would MOST likely need to be configured within the BIOS to continue reinstalling the OS?

A. BIOS password

B. Flash BIOS for firmware upgrade

C. Boot sequence

D. Clock speeds

Correct Answer: C


Question 8:

A user is requesting assistance in building a custom made PC for home theater use to connect to their existing large LCD screen.

Which of the following components should MOST likely be recommended? (Select TWO).

A. Large IDE hard drive

B. HDMI output

C. Dual monitors

D. RAID array

E. TV tuner

Correct Answer: BE


Question 9:

Primary system functions like basic boot priorities, voltage parameters for the processor, and SATA options are configured in which of the following areas of a PC system?

A. MBR

B. CMOS

C. VRAM

D. BIOS

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following storage media would be used to build a RAID 5 array?

A. Dual layer DVDs

B. SATA HDDs

C. Flash drives

D. Blu-ray discs

Correct Answer: B


Question 11:

An IP address of 10.10.1.180 would be considered part of which of the following address classes?

A. Class A

B. Class B

C. Class C

D. Class D

Correct Answer: A


Question 12:

Which of the following 802.11 wireless standards provides the LOWEST maximum theoretical throughput?

A. A

B. B

C. G

D. N

Correct Answer: B


Question 13:

Which of the following protocols would be MOST important in preserving digital evidence of criminal activity during an investigation?

A. Change control management

B. Chain of custody

C. Channel escalation

D. MSDS documents

Correct Answer: B


Question 14:

Which of the following describes the use of the DNS protocol as it relates to a TCP/IP network?

A. Provides remote connectivity to resources on the network

B. Provides separate control and data connections between network resources

C. Provides mapping of user friendly names to network resources

D. Provides automated addressing to resources on the network

Correct Answer: C


Question 15:

Which of the following describes the expected properties of an asynchronous digital subscriber line service?

A. The data upload speed is faster than the data download speed.

B. The data download speed is faster than the data upload speed.

C. The data upload speed is the same as the data download speed.

D. The data throughput speed direction can be selected based on the user\’s discretion.

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *