Browsed by
Category: Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1

Free Download the Most Update HPE6-A73 Brain Dumps

Free Download the Most Update HPE6-A73 Brain Dumps

We ensures to provide the most update {keywords} with the most accurate answers. We Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1 HPE6-A73 exam questions are the most complete and authoritative HPE6-A73 vce with which one can pass the Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1 Hotest HPE6-A73 free download exam in an easy way. Preparing for Aruba Certified Switching Professional (ACSP) V1 Jun 15,2022 Newest HPE6-A73 free download Aruba Certified Switching Professional exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A73 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE6-A73 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A73 dumps.If you need to check sample questions of the HPE6-A73 free dumps, go through the Q and As from HPE6-A73 dumps below.

Question 1:

Which statement is correct regarding ACLs and TCAM usage?

A. Applying an ACL to a group of ports consumes the same resources as specific ACE entries

B. Using object groups consumes the same resources as specific ACE entries

C. Compression is automatically enabled for ASIC TCAMs on AOS-CX switches

D. Applying an ACL to a group of VLANs consumes the same resources as specific ACE entries

Correct Answer: B


Question 2:

What is correct regarding rate limiting and egress queue shaping on AOS-CX switches?

A. Only a traffic rate and burst size can be defined for a queue

B. Limits can be defined only for broadcast and multicast traffic

C. Rate limiting and egress queue shaping can be used to restrict inbound traffic

D. Rate limiting and egress queue shaping can be applied globally

Correct Answer: A


Question 3:

A network administrator needs to replace an antiquated access layer solution with a modular solution involving AOS-CX switches. The administrator wants to leverage virtual switching technologies. The solution needs to support high- availability with dual-control planes.

Which solution should the administrator implement?

A. AOS-CX 8325

B. AOS-CX 6300

C. AOS-CX 6400

D. AOS-CX 8400

Correct Answer: A


Question 4:

A network engineer is having a problem adding a custom-written script to an AOS-CX switch\’s NAE GUI. The script was written in Python and was successfully added on other AOS-CX switches. The engineer examines the following items from the CLI of the switch: What should the engineer perform to fix this issue?

A. Install the script\’s signature before installing the new script

B. Ensure the engineer\’s desktop and the AOS-CX switch are synchronized to the same NTP server

C. Enable trust settings for the AOS-CX switch\’s SSL certificate

D. Remove a script that is no longer used before installing the new script

Correct Answer: D


Question 5:

Which option correctly defines how to identify a VLAN as a voice VLAN on an AOS-CX switch?

A. Switch(config)# port-access lldp-group Switch(config-lldp-group)# vlan

B. Switch(config)# port-access role Switch(config-pa-role)# vlan access

C. Switch(config)# vlan Switch(config-vlan-)# voice

D. Switch(config)# vlan voice

Correct Answer: C


Question 6:

An administrator will be replacing a campus switching infrastructure with AOS-CX switches that support VSX capabilities. The campus involves a core, as well as multiple access layers. Which feature should the administrator implement to allow both VSX-capable core switches to process traffic sent to the default gateway in the campus VLANs?

A. VRF

B. VRRP

C. IP helper

D. Active gateway

Correct Answer: B


Question 7:

What is correct regarding the tunneling of user traffic between AOS-CX switches and Aruba Mobility Controllers (MCs)?

A. Uses IPSec to protect the management and data traffic

B. Uses IPSec to protect the management traffic

C. Supports only port-based tunneling

D. Uses the same management protocol as Aruba APs

Correct Answer: C


Question 8:

An administrator is implementing a multicast solution in a multi-VLAN network. Which statement is true about the configuration of the switches in the network?

A. IGMP snooping must be enabled on all interfaces on a switch to intelligently forward traffic

B. IGMP requires join and leave messages to graft and prune multicast streams between switches

C. IGMP must be enabled on all routed interfaces where multicast traffic will traverse

D. IGMP must be enabled on all interfaces where multicast sources and receivers are connected

Correct Answer: B


Question 9:

How is voice traffic prioritized correctly on AOS-CX switches?

A. By defining device profiles with QOS settings

B. By placing it in the strict priority queue

C. By implementing voice VLANs

D. By implementing weighted fair queueing (WFQ)

Correct Answer: C


Question 10:

Examine the network exhibit.

A company has a guest implementation for wireless and wired access. Wireless access is implemented through a third-party vendor. The company is concerned about wired guest traffic traversing the same network as the employee traffic. The network administrator has established a GRE tunnel between AOSCX switches where guests are connected to a routing switch in the DMZ.

Which feature should the administrator implement to ensure that the guest traffic is tunneled to the DMZ while the employee traffic is forwarded using OSPF?

A. OSPF route maps using the “set metric” command

B. Policy-based routing (PBR)

C. User-based tunneling (UBT) D. Classifier policies

Correct Answer: C


Question 11:

An administrator has an AOS-CX switch configured with:

router ospf 1 area 0 area 1 stub no-summary

It is the only ABR for area 1. The switch has the appropriate adjacencies to routing switches in areas 0 and

1. The current routes in each area are: Area 0: 5 routes (LSA Type 1 and 2) Area 1: 10 routes (LSA Type 1 and 2) External routes: 2 (LSA Type 5)

Based on the above configuration, how many OSPF routes will routing switches see in Area 1?

A. 15

B. 6

C. 11

D. 12

Correct Answer: C


Question 12:

A network administrator is managing a network that deploys a multicast service. The administrator has multiple streams successfully being routed by PIM-DM in the network. The administrator then adds a new stream with a destination address of 239.0.0.1. However, clients who have not joined the stream are receiving it.

What should the administrator do to fix this problem?

A. Verify that IGMP is enabled between the switches connecting the multicast source and receivers

B. Change the destination multicast address to 239.1.1.1

C. Define the 239.0.0.1 stream on the rendezvous point (RP)

D. Define the 239.0.0.1 stream on the PIM candidate bootstrap router

Correct Answer: C


Question 13:

Which protocols are used by NetEdit to interact with third-party devices? (Choose two.)

A. telnet

B. SNMP

C. SSH

D. Restful API

E. CDP

Correct Answer: BC


Question 14:

An administrator is implementing a downloadable user role solution involving AOS-CX switches. The AAA solution and the AOS-CX switches can successfully authenticate users; however, the role information fails to download to the switches. What policy should be added to an intermediate firewall to allow the downloadable role function to succeed?

A. Allow TCP 443

B. Allow UDP 1811

C. Allow UDP 8211

D. Allow TCP 22

Correct Answer: C


Question 15:

A network administrator is attempting to troubleshoot a connectivity issue between a group of users and a particular server. The administrator needs to examine the packets over a period of time from their desktop; however, the administrator is not directly connected to the AOS-CX switch involved with the traffic flow.

What is correct regarding the ERSPAN session that needs to be established on an AOS-CX switch? (Choose two.)

A. On the source AOS-CX switch, the destination specified is the switch to which the administrator\’s desktop is connected

B. On the source AOS-CX switch, the destination specified is the administrator\’s desktop

C. The encapsulation protocol used is GRE

D. The encapsulation protocol used is VXLAN

E. The encapsulation protocol is UDP

Correct Answer: BC