Browsed by
Category: Certified Government Auditing Professional

[PDF and VCE] Free Geekcert IIA IIA-CCSA VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free Geekcert IIA IIA-CCSA VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

One of my colleague recommend me that Geekcert Certified Government Auditing Professional Latest IIA-CCSA vce dumps dumps are effective and helpful. Thank goodness I followed up with him and choose Geekcert as my assistance on my Certified Government Auditing Professional Hotest IIA-CCSA pdf Certification in Control Self-Assessment certification exam! I passed my IIA Certified Government Auditing Professional Jan 15,2022 Hotest IIA-CCSA study guide exam very easily. I was lucky, all my questions in the exams were from my IIA Certified Government Auditing Professional Hotest IIA-CCSA vce dumps.

Geekcert – leading source of IIA-CCSA certification exam learning/practice. you are only successful with IIA-CCSA testing engine in your it certification – Geekcert! online real Geekcert IIA-CCSA exam review videos. pass the IIA-CCSA exam on your first attempt with Geekcert! Geekcert – help all candidates pass the IIA-CCSA certification exams easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest IIA-CCSA preparation materials from IIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/IIA-CCSA.html

The following are the IIA-CCSA free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our IIA-CCSA dumps.IIA-CCSA free dumps are questions from the latest full IIA-CCSA dumps. Check IIA-CCSA free questions to get a better understanding of IIA-CCSA exams.

Question 1:

A methodology that can be used by managers and internal auditors to assess the adequacy of an organization\’s risk management and control processes is called:

A. Control self-assessment

B. Control certifications

C. Managerial control

D. Risk control

Correct Answer: A


Question 2:

Which of the following is Correct?

A. Internal auditing is an independent, objective assurance and consulting activity designed to add value and improve an organization\’s operations.

B. Take guidelines to analyst conflicts of internal auditing.

C. Required orientation and continuing education regarding audits.

D. Assets are safeguards for internal audits.

Correct Answer: A


Question 3:

When internal auditors establishes trust and thus provides the basis for reliance on their judgment, this refers to:

A. Veracity

B. Authenticity

C. Integrity

D. Accuracy

Correct Answer: C


Question 4:

Which of the following is NOT the rule of integrity?

A. Perform duty with honesty and responsibility.

B. Observe law and make disclosures expected by law.

C. Knowingly engage in acts that are discreditable to the organization.

D. Respect to and contribute to the legitimate objectives of the organization.

Correct Answer: C


Question 5:

The entire objectives-risks-controls infrastructures of an organization are subject to greater monitoring and continuous improvements due to:

A. Accountability for control

B. Measuring methodology

C. Evaluation methodology

D. Self-assessment methodology

Correct Answer: D


Question 6:

Which of the following is Correct?

A. Internal audit can focus on validating the evaluation conclusions produced by controlself assessment.

B. controlling can focus on validating the evaluation conclusions produced by controlself assessment.

C. Internal audit can focus on resource and budgetary produced by control-self assessment.

D. Internal audit can focus on better risk assessment produced by control-self assessment.

Correct Answer: A


Question 7:

Operations control is related to the:

A. Effective and efficiency use of the entity\’s cost.

B. Effective and efficiency use of the entity\’s space.

C. Effective and efficiency use of the entity\’s time.

D. Effective and efficiency use of the entity\’s resources.

Correct Answer: D


Question 8:

The policy statement that defines the objectives for and commitment to risk management within the organization\’s strategic and operational context is called:

A. Risk management

B. Enterprise risk management

C. Strategic risk management

D. Operational risk management

Correct Answer: B


Question 9:

Accurate self-assessment is a realistic evaluation of your strengths and limitations.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 10:

The ability to take charge and inspire with a compelling vision is known as:

A. Directed vision

B. Visionary leadership

C. Visionary management

D. Intended vision

Correct Answer: B


Question 11:

Which of the following is Correct?

A. Workshops involve gathering information from individuals representing different levels in the press.

B. Workshops involve gathering information from work teams representing different levels in the business unit or function.

C. Workshops involve gathering information from individuals representing similar levels in the business unit or function.

D. Workshops involve gathering information from work teams representing similar levels in the lobby.

Correct Answer: B


Question 12:

In Facilitated team workshops, which is NOT the facilitated team format?

A. Objective-based format

B. Risk-based format

C. Configuration-based format

D. process-cased format

Correct Answer: C


Question 13:

The aim of the workshop is to evaluate, update, validate, improve and streamline the whole process and its component activities in:

A. Procedure-based format

B. Process-based format

C. Activity-based format

D. Process-based format

Correct Answer: D


Question 14:

__________ can be used in control self-assessment workshops in conjunction with other interactive programs such as OptionFinder to allow participants to anonymously express their opinions on the information presented.

A. Presentation devices

B. Seminar software

C. Occupational software

D. Presentation software

Correct Answer: D


Question 15:

Organizations with centralized structures with a strict chain of command and typically perform highly repetitive tasks grouped within their functional areas, have:

A. Machine bureaucracy

B. Performance bureaucracy

C. Functional bureaucracy

D. Organizational bureaucracy

Correct Answer: A