Browsed by
Category: HP ExpertONE Certification

Latest Geekcert HP2-T23 Exam HP2-T23 Dumps 100% Free Download

Latest Geekcert HP2-T23 Exam HP2-T23 Dumps 100% Free Download

HP ExpertONE Certification Hotest HP2-T23 pdf easy pass guidance: Preparing for HP HP ExpertONE Certification Newest HP2-T23 vce exam is really a tough task to achieve. However, Geekcert provides the most comprehensive PDF and VCEs, covering each knowledge points required in the actual Jan 15,2022 Latest HP2-T23 pdf dumps exam.

latest microsoft, cisco, comptia,oracle,ibm,sun,juniper,hp and all HP2-T23 certification dumps – Geekcert. Geekcert: HP2-T23 certification preparation site. Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass HP2-T23 exams and get HP2-T23 certifications easily. Geekcert – the most professional provider of all HP2-T23 certifications. pass all the HP2-T23 exam easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HP2-T23 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/HP2-T23.html

The following are the HP2-T23 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HP2-T23 dumps.We have sample questions for HP2-T23 free dumps. You can download and check the real questions of updated HP2-T23 dumps.

Question 1:

Which host management solution does HP recommend using with ProLiant Gen8 servers?

A. SNMP Agents

B. Agentless Management Service (AMS)

C. WBEM providers

D. Windows Management Instrumentation (WMI)

Correct Answer: B

Reference:http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c03488111/c0348 8111.pdf(page 6, see Management with HP SIM 7)


Question 2:

Which Virtual Connect module enables FCoE or iSCSI connectivity for BladeSystem server blades?

A. VC1/10Gb-F

B. VC-FC8/24

C. VC FIexFabric

D. VCFIex-10

Correct Answer: C


Question 3:

Microsoft Windows BitLocker Encryption feature uses a TPM microcontroller chip to store certificates and encryption keys on a DL380 G7.

Which action must a field engineer perform before upgrading server firmware and installing an additional storage controller?

A. Create new certificates and encryption keys.

B. Disable BitLocker.

C. Delete certificates and encryption keys.

D. Disable TPM.

Correct Answer: B


Question 4:

A customer placed a service call after installing genuine HP memory from a ProLiant DL380 Gen7 server into a new ProLiant DL380 Gen8 server and receiving a POST message that the memory is not HP Smart Memory.

What caused this to happen?

A. The memory is defective and is not discovered during POST.

B. The memory is not in the correct processor Bank.

C. Only Gen8 memory can be detected as Smart Memory.

D. The memory is not authentic HP memory.

Correct Answer: C


Question 5:

A customer has a ProLiant DL380p Gen8 server with one CPU and four 16 GB RDIMMs with 24 total DIMM slots. The customer wants to increase the memory in this server.

Which memory option is valid?

A. Remove the existing memory and populate all memory slots with UDIMM memory.

B. Populate the remaining 20 memory slots with additional UDIMM memory.

C. Populate another eight memory slots with additional RDIMM memory.

D. Populate the remaining 20 memory slots with additional RDIMM memory.

Correct Answer: C


Question 6:

You replaced a Smart Array P812 in a ProLiant DL380 G7 storage server. What should you do next?

A. Check the FBWC charge.

B. Replace the cache module.

C. Verify that the firmware level is current.

D. Install the BBWC battery.

Correct Answer: C


Question 7:

Which button should you press to enter the RBSU during POST?

A. F8

B. F9

C. F11

D. F12

Correct Answer: B


Question 8:

You need to capture the configuration and support dump of several Virtual Connect domains. Which tool can you use to perform this action from a central system?

A. Insight Control

B. HP Systems Insight Manager (HP SIM)

C. Virtual Connect Enterprise Manager (VCEM)

D. Virtual Connect Support Utility (VCSU)

Correct Answer: D


Question 9:

What happens when you mix low-reduced DIMMs (LRDIMM) and unbuffered DIMMs (UDIMM)?

A. The server blade will not boot up.

B. The server blade boots up in safe mode.

C. The server blade boots up normally if you do not mix the DIMMS in the same bank.

D. The server blade boots up in a loop mode.

Correct Answer: C


Question 10:

You need to check the firmware revision of the disk drives installed in a ProLiant DL380Gen8 server. What can you use to check the revision while the server is online?

A. Option ROM Configuration for Arrays (ORCA)

B. HP Insight Diagnostics

C. Integrated Management Log

D. Array Configuration Utility (ACU)

Correct Answer: B


Question 11:

What is the name of the HP agent that enables a customer to manage HP software that is stored in a user-defined repository?

A. Web-Based Enterprise Management (WBEM)

B. Version Control Repository Manager (VCRM)

C. Version Control Agent

D. Data Collection Reports

Correct Answer: B

Reference:http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.BINARYPORTLET/public/ kb/docDisplay/resource.process/?spf_p.tpst=kbDocDisplay_ws_BIandspf_p.rid_kbDocDispla y=docDisplayResURLandjavax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetokenandspf_p.rst_kb DocDisplay=wsrp-resourceState=docId%3Demr_na-c03168954- 2%7CdocLocale% 253Den_USandjavax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken(pa ge 20, see HP version control repository manager)


Question 12:

From which location does Active Health collect data?

A. iLO

B. SMH

C. Event Log

D. IML

Correct Answer: A


Question 13:

Which statements are correct about HP Systems Insight Manager (HP SIM) 7.0 Agentless Management? (Select two.)

A. HP SIM communicates with the CPU and collects essential data for the operating system.

B. Agentless Management is provided by the CPU.

C. HP SIM communicates with the iLO Management Engine to collect hardware data.

D. The Agentless Management Service runs on the host to provide software information directly to the iLO Management Engine.

Correct Answer: CD


Question 14:

What should a support engineer use to perform a firmware update to a BladeSystem PCI Expansion Blade?

A. HP SmartStart

B. HP SUM

C. Firmware Maintenance DVD

D. Onboard Administrator GUI

Correct Answer: D


Question 15:

A customer lost the password information for the Onboard Administrator of a C7000 enclosure and asks you to restore administrator access.

How should you do this?

A. Connect to the serial port of the Onboard Administrator and press the reset button to restore the default password.

B. Use HP SUM in Recovery mode.

C. Run the Onboard Administrator Recover option from one of the server blades in the enclosure.

D. Run Remote Insight Board Command Language (RIBCL) from the Insight Display.

Correct Answer: A

Reference:http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/kb/docDispla y/?sp4ts.oid=1844065andspf_p.tpst=kbDocDisplayandspf_p.prp_kbDocDisplay=wsrp- navigationalState=docId%3Demr_na-c0111586616%7CdocLocale%3D%7CcalledBy%3Dandjavax.portlet.begCacheTok=com.vigne tte.cachetokenandjavax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken


[PDF and VCE] Free Share HP0-J63 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

[PDF and VCE] Free Share HP0-J63 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

The HP ExpertONE Certification Latest HP0-J63 pdf Designing HP Backup Solutions certification exam is a real worth challenging task if you want to win a place in the IT industry. You should not feel frustrated about the confronting difficulties. Geekcert gives you the most comprehensive version of Latest HP0-J63 study guide Designing HP Backup Solutions VCE dumps now. Get a complete hold on HP ExpertONE Certification HP ExpertONE Certification Jan 15,2022 Newest HP0-J63 practice Designing HP Backup Solutions exam syllabus through Geekcert and boost up your skills. What’s more, the HP ExpertONE Certification Hotest HP0-J63 vce dumps are the latest. It would be great helpful to your HP ExpertONE Certification Hotest HP0-J63 exam questions exam.

Geekcert | HP0-J63 certification materials | videos | study guides. get HP0-J63 certification with Geekcert study materials and practice tests. Geekcert – most reliable and professional HP0-J63 certification exam material provider. real latest, easily pass. HP0-J63 exam academy – free online HP0-J63 exam study guide resource for HP0-J63 associate specialty exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HP0-J63 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/HP0-J63.html

The following are the HP0-J63 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HP0-J63 dumps.If you need to check sample questions of the HP0-J63 free dumps, go through the Q and As from HP0-J63 dumps below.

Question 1:

Which benefits would the customer realize after implementing the new solution, compared to the existing solution? (Select two.)

A. reliable backups

B. reduced cooling costs

C. scheduled archives

D. reduced maintenance

E. reduced power costs

Correct Answer: AC


Question 2:

In three years how much storage capacity will the New York office require, per quarter, for archived data?

A. 275 TB

B. 350 TB

C. 425 TB

D. 500 TB

Correct Answer: D


Question 3:

Which encryption type with HP Data Protector best fits the customer\’s needs?

A. DES

B. SHA1

C. AES

D. 3DES

Correct Answer: C


Question 4:

A customer is planning an implementation of HP Data Protector. The clients will be deployed with installation servers. The customer environment includes Windows, Solaris and Linux operating systems. How many installation servers are required?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Correct Answer: C


Question 5:

A System administrator needs to ensure that backup replication is implemented according to the best practices. When the administrator uses a Sizing Tool, which criteria must be identified to meet the replication requirements? (Select two)

A. number of replicating sites

B. number of servers in the environment

C. frequency of each backup

D. amount of data in each backup

E. number of D2D systems that are replicating

Correct Answer: DE


Question 6:

Government regulations require an HP client company to retain provably unmodified data. The company needs a solution that enables them to store write once, read many (WORM) files alongside read/write data and to retrieve the files quickly. They also need to use remote replication for the WORM files.

Which HP product provides this capability?

A. HP StoreAll Storage

B. HP 3PAR StoreServ 7000 Peer Motion

C. HP StoreVirtual Remote Copy

D. HP StoreOnce Catalyst

Correct Answer: A

http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/4AA2-9975ENW.pdf

Data retention via WORM file immutability and policies, data mobility via tiering and continuous remote replication.


Question 7:

You are reviewing a proposal for a customer who wants to upgrade their HP Enterprise Backup Solution (EBS) to increase the speed of their backups. They have several LTO-3 tapes that contain archived data, and they need to be able to access that data after the upgrade. Their backup solution consists of HP Data Protector 6.2 and a tape library.

Which upgrade will provide the greatest benefit?

A. adding a tape library with LTO-5 drives

B. adding a tape library with LTO-6 drives

C. upgrading to HP Data Protector 7.0

D. upgrading to HP StoreOpen Automation

Correct Answer: A


Question 8:

A large enterprise that backs up critical files to disk needs to reduce the time needed for backup and restore as well as space consumption on the backup media. How can the enterprise achieve maximum savings of disk space and time to backup and restore?

A. Performs full and incremental backups regularly and store them all on the same media.

B. Performs virtual full backup of files that are significantly larger than the block size used.

C. Performs frequent synthetic backups and copy the sources.

D. Performs frequent synthetic backups and object copies.

Correct Answer: B


Question 9:

A company needs to identify the WAN link requirements to replicate D2D systems across sites. Which tool does HP recommended to accomplish this task?

A. HP Storage Sizing Tool

B. HP Systems Insight Manager

C. DNS Connection Check

D. Data Storage Product Configurator

Correct Answer: A


Question 10:

How do copy-on-first-write snapshots affect space consumption?

A. The base volume is physically copied

B. Snapshots are fully provisioned

C. Snapshots without changes do not consume space

D. Data is written twice after the snapshot

Correct Answer: C


Question 11:

A customer uses an HP Enterprise Backup Solution with the following network environment:

-Multiple storage systems

-Several server hosts

-Shared tape library

The server hosts run three operating systems:

Windows Server 2008 R2

Windows Server 2012

Red Hat Enterprise Linux

Which benefit does a shared tape library provide the customer? (Select two.)

A.

lower total cost of ownership

B.

lower bandwidth usage

C.

higher tape drive performance

D.

simplified data protection

E.

decreased media costs

Correct Answer: CD


Question 12:

Which backup solution uses hash-based chunking to perform its deduplication process?

A. HP StoreEver ESL Series Tape Library

B. HP StoreOnce Backup System

C. HP StoreEver VLS9000 Virtual Library

D. HP StoreEver MSL Series Tape Library

Correct Answer: B

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://bizsupport2.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c03707627/c03707627.pdf

Pagina 8 (HP StoreOnce Technology is an “inline” data deduplication process. It uses hash-based chunking technology, which analyzes incoming backupdata in “chunks” that average 4K in size.

The hashing algorithm generates a unique hash value that identifies each chunk and points to its location in the deduplication store.)


Question 13:

A customer needs to create a point-in-time copy of a storage volume in order to restore their data instantly. Which data replication method should they use?

A. backup to disk

B. backup to tape

C. synthetic backup

D. snapshot

Correct Answer: D


Question 14:

A customer uses an HP Enterprise Backup Solution in a point-to-point configuration. In which directions does backup data flow between devices? (Select two.)

A. from a backup server to a replication site

B. from a host to a backup server

C. from a backup server to a host

D. from a host to a replication site

E. from a backup server to a tape device

Correct Answer: BE


Question 15:

A customer is designing a backup solution in the following environment:

-VMware ESXi cluster

-HP P6000 storage system

Shared tape library

The customer would like to perform backups to the shared tape library of the virtual machines running on the ESXi cluster.

Which additional component does the customer need to implement?

A.

HP Virtual Copy

B.

VMware Data Recovery

C.

HP Data Protector

D.

vStorage API

Correct Answer: C