Browsed by
Category: LPIC Level 3

[PDF and VCE] Free 300-100 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free 300-100 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your 300-100 exam! Get yourself well prepared for the LPIC Level 3 300-100 LPIC-3 Exam 300 Mixed Environments version 1.0 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update latest 300-100 dumps. With We latest 300-100 pdf, you’ll pass the LPIC Level 3 300-100 LPIC-3 Exam 300 Mixed Environments version 1.0 exam in an easy way

Visit our site to get more 300-100 Q and As:https://www.geekcert.com/300-100.html (145 QAs Dumps)
Question 1:

Which option must be specified in smb.conf in order to make Samba create machine accounts automatically when a client joins the domain?

A. kerberos

Correct Answer: A


Question 2:

Which of the following Samba variables must be used to pass the machine name to the script specified in add machine script within a Samba configuration file?

A. %m

B. %w

C. %p

D. %q

E. %u

Correct Answer: E


Question 3:

What command checks the Samba configuration file for syntactical correctness? (Specify ONLY the command without any path or parameters.)

A. TESTPARM

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following ports are open by default on a Samba 4 Active Directory Domain Controller? (Choose three.)

A. 443/TCP

B. 138/TCP

C. 389/TCP

D. 445/TCP

E. 53/TCP

Correct Answer: BCD


Question 5:

It is found that changes made to an OpenLDAP directory are no longer being replicated to the slave server at 192.168.0.3. Tests prove that the slave server is listening on the correct port and changes are being recorded properly to the replication log file.

In which file would you find the replication errors?

A. replication.err

B. replication.rej

C. 192.168.0.3: 389.rej

D. 192.168.0.3: 389.err

Correct Answer: C


Question 6:

Below is an ACL entry from a slapd.conf file. Fill in the access control level setting to prevent users from retrieving passwords. access to attrs=lmPassword,ntPassword by dn=”cn=smbadmin,dc=samplenet” write by * _______

A. none

Correct Answer: A


Question 7:

Which of the following procedures will test the TLS configuration of an OpenLDAP server?

A. Run the ldapsearch command with the -ZZ option, while watching network traffic with a packet analyzer.

B. Run the ldapsearch command with the -x option, while watching network traffic with a packet analyzer.

C. Run the slapcat command, while watching network traffic with a packet analyzer.

D. Verify the TLS negotiation process in the /var/log/ldap_auth.log file.

E. Verify the TLS negotiation process in the /var/log/auth.log file.

Correct Answer: A


Question 8:

In slapd.conf, what keyword will instruct slapd to not ask the client for a certificatE. TLSVerifyClient = ________

A. never

B. nocert

C. none

D. unverified

Correct Answer: A


Question 9:

After modifying the indexes for a database in slapd.conf and running slapindex, the slapd daemon refuses to start when its init script is called. What is the most likely cause of this?

A. The indexes are not compatible with the init script.

B. The init script cannot be run after executing slapindex, without first signing the indexes with slapsign.

C. The init script has identified one or more invalid indexes.

D. The init script is starting slapd as an ordinary user, and the index files are owned by root.

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following parameters can be used in the file DB_CONFIG? (Select TWO correct answers.)

A. set_cachesize

B. set_cachepath

C. set_db_type

D. set_db_path

E. set_lg_max

Correct Answer: AE


Question 11:

When configuring an OpenLDAP system for integration with PAM and NSS the /etc/nsswitch.conf file needs to be modified. Which of the following parameters completes this line from the /etc/nsswitch.conf file? passwD. files _________

A. pam

B. ldap

C. pam_nss

D. pam_ldap

E. none

Correct Answer: B


Question 12:

By configuring Pluggable Authentication Module (PAM) and Name Service Switch (NSS) technologies to use OpenLDAP, what authentication service can be replaced?

A. Microsoft NT Domain

B. Samba

C. Network Information Service (NIS)

D. Active Directory (AD)

Correct Answer: C


Question 13:

When configuring an OpenLDAP server to act as a proxy to a Microsoft Active Directory server, what is the correct database type for this stanza of the slapd.conf file? database _________

suffix “cn=users,dc=testcorp,dc=com”

subordinate

rebind-as-user

uri “ldap: //dc1.testcorp.com/”

chase-referrals yes

A. ldap

Correct Answer: A


Question 14:

Which port in TCP/IP communication is used for Kerberos v5?

A. 888

B. 86

C. 88

D. 90

Correct Answer: C


Question 15:

Which of the following are true for CIFS? (Choose TWO correct answers.)

A. Filenames can be in any character set.

B. Filenames can have a maximum length of 127 characters.

C. Unlike SMB, CIFS is not optimized for slow network connections.

D. Opportunistic Locks are supported.

Correct Answer: AD


Visit our site to get more 300-100 Q and As:https://www.geekcert.com/300-100.html (145 QAs Dumps)