Browsed by
Tag: 102-500 pdf dumps

[PDF and VCE] Free 102-500 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free 102-500 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest 102-500 study guide exam! Get yourself well prepared for the LPI Other Certification Hotest 102-500 vce LPIC-1 Exam 102 – Part 2 of 2 – version 5.0 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 102-500 pdf. With We latest 102-500 actual tests, you’ll pass the LPI Other Certification Mar 29,2022 Latest 102-500 vce LPIC-1 Exam 102 – Part 2 of 2 – version 5.0 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 102-500 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 102-500 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 102-500 dumps.These questions are from 102-500 free dumps. All questions in 102-500 dumps are from the latest 102-500 real exams.

Question 1:

FILL BLANK What command, depending on its options, can display the open TCP connections, the routing tables, as well as network interface statistics? (Specify only the command without any path or parameters.)

Correct Answer: netstat


Question 2:

FILL BLANK Which command included in NetworkManager is a curses application which provides easy acces to the NetworkManager on the command line? (Specify only the command without any path or parameters.)

Correct Answer: nmtui


Question 3:

FILL BLANK What is the top-level directory which contains the configuration files for CUPS? (Specify the full path to the directory.)

Correct Answer: /etc/cups/ cups-files.conf


Question 4:

FILL BLANK Which option in the /etc/ntp.conf file specifies an external NTP source to be queried for time information? (Specify only the option without any values or parameters.)

Correct Answer: server


Question 5:

FILL BLANK What command list the aliases defined in the current Bash shell? (Specify only the command without any path or parameters.)

Correct Answer: alias


Question 6:

FILL BLANK Which file is processed by newaliases? (Specify the full name of the file, including path.)

Correct Answer: /etc/mail/aliases


Question 7:

FILL BLANK What command is used to add OpenSSH private keys to a running ssh-agent instance? (Specify the command name only without any path.)

Correct Answer: ssh-add


Question 8:

FILL BLANK

Which directory holds configuration files for xinetd services? (Specify the full path to the directory.)

Correct Answer: /etc/xinetd.d/


Question 9:

FILL BLANK Which parameter is missing in the command

ip link set ____ dev eth0

to activate the previously inactive network interface eth0? (Specify the parameter only without any command, path or additional options.)

Correct Answer: up


Question 10:

FILL BLANK What option to useraddcreates a new user\’s home directory and provisions it with a set of standard files? (Specify only the option name without any values or parameters.)

Correct Answer: -D


Question 11:

FILL BLANK Which environment variable is used by an X11 client to determine the X Server to connect to? (Specify only the variable name without any preceding commands or values.)

Correct Answer: DISPLAY


Question 12:

Which of the following commands lists all defined variables and functions within Bash?

A. env

B. set

C. env -a

D. echo $ENV

Correct Answer: B


Question 13:

Which of the following configuration files should be modified to set default shell variables for all users?

A. /etc/bashrc

B. /etc/profile

C. ~/.bash_profile

D. /etc/.bashrc

Correct Answer: B


Question 14:

Which command makes the shell variable named VARIABLE visible to subshells?

A. export $VARIABLE

B. export VARIABLE

C. set $VARIABLE

D. set VARIABLE

E. env VARIABLE

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following words is used to restrict the records that are returned from a SELECT query based on a supplied criteria for the values in the records?

A. LIMIT

B. FROM

C. WHERE

D. IF

Correct Answer: C