Browsed by
Tag: 1Z0-133 study guide

Free Sharing Updated 1Z0-133 VCE and PDF Exam Practice Materials

Free Sharing Updated 1Z0-133 VCE and PDF Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Middleware 1Z0-133 Oracle WebLogic Server 12c: Administration I exam. We will assist you clear the 1Z0-133 exam with Middleware 1Z0-133 exam questions. We 1Z0-133 pdf are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more 1Z0-133 Q and As:https://www.passitdump.com/1z0-133.html (127 QAs Dumps)
Question 1:

As the technical lead for your project, you have been asked to recommend a new solution to handle frequently increasing loads on your applications. The Weblogic 12.1.2 domain currently runs with two clusters of three servers with request being filtered and passed by a proxy server that users the round -robin algorithm.

However, the load sometimes exceeds the maximum capacity of all these servers combined but your domain lacks in scalability. What is the best implementation solution?

A. Add a third cluster and spread existing server instances across the clusters.

B. Modify the proxy server load balancing algorithm to weight based.

C. Configure dynamic clusters and specify the number of server instances you anticipate at needing at peak load.

D. Tune work managers to optimize work.

E. Replace the software load balancer with a hardware load balancer.

Correct Answer: C


Question 2:

All administrators that deal with the production domain in your organization are extremely experienced. As the lead administrator, you have been asked to change the administration console preferences for all administrators so that inline help

no longer displays, since no one needs It.

Select the true statement about this scenario.

A. There is nothing you can do since inline help cannot be disabled.

B. There is nothing you can do for all users, since disabling inline help must be done per user.

C. Log into the administration console and disable Inline help under “help.”

D. Access WLST, connect to the domain\’s admin server, and use the command enable inline help (false).

Correct Answer: C


Question 3:

Your domain consists of 30 servers. You are using the Administration Console. Which is the quickest way to identify the servers that are in a Failed health state?

A. Use the Filter button from the domain\’s Monitoring >Health tab.

B. Use the Monitoring >Health tab for each server in the domain.

C. Write a custom WLST script to print out failed server.

D. Capture a diagnostic snapshot.

Correct Answer: A


Question 4:

You use the Java –based Node Manager to start your managed servers. You want Node Manager to:

Stop servers by using your custom stop script: mystopit.sh

Restart servers when the hardware cases

Use SSL communication

Check server heath once per second

Below are portions of the nodemanager.properties file. Select the one that configures Node manager as described.

A. B. C. D. E.

Correct Answer: E


Question 5:

Which three statements are true about WebLogic clusters?

A. Clusters provide clients with transparent failover.

B. EJB applications can be targeted to entire cluster.

C. All cluster members must bind to the same port number.

D. Cluster members replicate application data by using heartbeats.

E. Cluster members can be associated with one or more domains.

F. Web applications require a proxy in order to be used in a cluster.

Correct Answer: ABF


Question 6:

You are creating and configuring a cluster by using the administration console. Which two statements are true?

A. All servers that will be part of the cluster must be created before the cluster is created.

B. You must pick the cluster messaging mode.

C. Even though you create a non dynamic cluster, you can change it to a dynamic cluster later.

D. Once the cluster is created, you cannot change its messaging mode.

E. The administration console does not provide a way to manually migrate singleton services. It must be set up to be done automatically or by using WLST.

Correct Answer: BC


Question 7:

One Managed Server that is part of a large domain throws java.lang.out of Memory error (OOM) occasionally.

You have been monitoring this server with the jvisualVM tool but that didn\’t help because the issue occurs infrequently and not a specific scenario. So you decided to force the server to dump the heap memory as soon as an OOM gets thrown in order to analyze the dump file later.

How do you modify the Java HotSpot Startup command to enable this feature and save the dump in the directory D:\hprof-dumps\?

A. Add-xx: DumpHeaponoutofmemory-xx:Dumppath=D:\hprof.

B. Add-xx: HeapDumponoutofmemoryError-xx:Heapdumppath=D:\hprof-dumps.

C. Add-xx: DumpHeaponoutofmemoryError-xx:Heappath=D:\hprof-dump.

D. Add-xx: HeapdumponoutofMemory-xx:HeapDumppath=D:\hprof-dumps.

E. Add-xx: HeapDumponoutofMemoryError-xx:Dumppath=D\hprof-dumps.

F. Add-xx: HeapDumponoutofMemoryExecepttion-xx:HeapDumppath=D:\hprof-dumps.

Correct Answer: B


Question 8:

You are using the Administration console to monitor a resource.

Which three techniques can you use to customize the monitoring output?

A. Sort the rows by a specific column.

B. Limit the number of rows displayed.

C. Change the order of the displayed columns.

D. Views the rows from a specific time range.

E. Combine (add) multiple columns together.

Correct Answer: ABC


Question 9:

You are working for a software company that mostly dealt with creating and reusing C and.NET objects. There are many COM (Component Object Model) components that have been created over time that provide standardized functionalities. Recently, platform independence has become a major consideration for your organization and you have deployed WebLogic server12c.But you would like to make use of some of your prebuilt COM objects for request processing. You need an interim solution before implementing web services.

Which artifact within WebLogic server helps you achieve your objective?

A. Messaging Bridge

B. IDL Mapper

C. jCOM

D. XML Registry

E. COM2 Java

Correct Answer: E


Question 10:

An application fails. The exception Indicates that the JDEM data source cannot be found. Identify two possible steps that you can perform to verify the data source\’s availability.

A. Launch the JDBC Diagnostics utility.

B. Verify the Dependencies attribute of the data source.

C. View the target server\’s JNDI tree in the console.

D. Verify that the application and data source have the same target.

Correct Answer: CD


Question 11:

Which three statements are true about the default behavior of WebLogic server proxy plug-ins?

A. The proxy will pin a client to a specific server if a session cookie is created.

B. The proxy fails over to another server if a connection or request times out.

C. The proxy distributes requests to cluster members based on their CPU usage.

D. The proxy dynamically learns the latest locations of cluster members.

E. The proxy always uses SSL, regardless of the client\’s protocol.

F. The proxy replicates session data to its backup proxy.

Correct Answer: ABD


Question 12:

Each domain has a directory called servers that contains subdirectories for each server in the domain. Your domain has a managed server managed managed1.

When will the managed1 directory be created?

A. When the managed1 server is defined in the Configuration WIZARD

B. When the domain is created

C. When the Administration server comes up for the first time

D. When the managed1 server comes up for the first time

Correct Answer: D


Question 13:

Which two metrics are used to monitor and troubleshoot unicast communication in a cluster?

A. Groups

B. Master

C. Backup server

D. Session Replicas E. Local Group Leader

Correct Answer: AE


Question 14:

The startup of a Weblogic Server instance fails with the error message: java.net.BindExcepttion:Address already in use

Which two methods help identify what is currently listening at the port and the Ip this server is configured to be bound to?

A. The pmap command lists all processes running with their associated port member.

B. The UNIX 1sof command can report information on the process that is listening at a particular IP and port.

C. netstat, which is available on Windows and Linux/UNIX, can report on the process bound to this IP and port.

D. Pstat will report detailed runtime statistics on any process currently listening at this IP and port.

E. The Linux port watching tool port info can raise an alert anytime a process attempts. succeeds, or fails to connect to a specific IP and port. It can also be used to identify if a port is being used by a java process.

Correct Answer: BC


Question 15:

You want to configure WebLogic server transactions to be recoverable when a nonclustered managed server crashes, even if that crash is caused by an unrecoverable hardware failure. You want to run the managed server on different

hardware, and have it recover the transactions that were in-progress at the time of the crash.

You also want to use the default store for transaction logs.

Which statement is true?

A. This scenario is not possible .You must use the JDBC store to recover transactions from a crashed server.

B. This scenario is not possible. You must use clustered managed servers to recover transactions from a crashed server.

C. This scenario is common , and so the default configuration of the default store works.

D. Before the crash ,you need to update the path to the default store for the managed server. The path should be to some shared storage location.

E. After the crash, obtain a copy of the managed server\’s default store from the administration server. Move it to the same relative location on the new hardware before starting the managed server there.

Correct Answer: D


Visit our site to get more 1Z0-133 Q and As:https://www.passitdump.com/1z0-133.html (127 QAs Dumps)