Browsed by
Tag: 1Z0-204 practice exam

[PDF and VCE] Free Geekcert Oracle 1Z0-204 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

[PDF and VCE] Free Geekcert Oracle 1Z0-204 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

This is a note. Please give me your attention if you are preparing for your Oracle Jan 14,2022 Hotest 1Z0-204 exam questions exam. It is really a tough task to pass Others Oracle Certifications Latest 1Z0-204 pdf dumps exam. However, Geekcert will help you on that with the most comprehensive PDF and VCEs of the latest Others Oracle Certifications Newest 1Z0-204 free download exam questions, covering each and every aspect of Others Oracle Certifications Newest 1Z0-204 pdf dumps Oracle EBS R12: E-Business Essentials exam curriculum.

Geekcert 100% real 1Z0-204 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert 1Z0-204 certification dumps : oracle, ibm and many more. Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass 1Z0-204 exams and get 1Z0-204 certifications easily. Geekcert – any 1Z0-204 exam, 1Z0-204 easy pass.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-204 preparation materials from Oracle Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/1Z0-204.html

The following are the 1Z0-204 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-204 dumps.Questions and answers from 1Z0-204 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 1Z0-204 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

You can enter and view dates in any valid format in Oracle E-Business Suite Release 12. You can also enter and view numbers with either the period (full stop) character or comma as the decimal separator. Regardless of the various formats that can be used to enter dates and numbers, the actual values are stored in the database in the _____.

A. UTF8 format

B. ASCII format

C. US7ASCII character set

D. Standard number format

E. Uniform canonical format

Correct Answer: E


Question 2:

ABC Corp. wants to track and analyze call volumes in its enterprise call centers. Which Daily Business Intelligence product can help achieve this objective?

A. Sales Intelligence

B. Quoting Intelligence

C. Interaction Center Intelligence

D. Service Contracts Intelligence

Correct Answer: C


Question 3:

Identify three features of Key Flexfields. (Choose three.)

A. Key Flexfields are used as identifiers for entities.

B. The Key Flexfield structure comprises Segments.

C. A Key Flexfield structure consists of multiple code combinations.

D. Key Flexfields appear as a single-space field enclosed in brackets.

E. Each segment of a Key Flexfield usually contains meaningful information.

Correct Answer: ABE


Question 4:

Select four required attributes when defining a Ledger in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.)

A. Calendar

B. Currency

C. Legal Entity

D. Business Group

E. Chart of Accounts

F. Accounting Convention

Correct Answer: ABEF


Question 5:

The APPL_TOP directory in Oracle E-Business Suite Release 12 contains _____.

A. redo log files

B. database files

C. data tablespaces

D. index tablespaces

E. the system tablespace

F. the product directories and files for Oracle Applications

Correct Answer: F


Question 6:

Which business flow is used for activities starting from product purchase to creating and closing service requests?

A. Click to Order

B. Campaign to Order

C. Contract to Renewal

D. Request to Resolution

Correct Answer: D


Question 7:

Oracle Fusion Intelligence Release 12 is a set of new Application products and one of the first of the Fusion Applications. Select four features that Oracle Fusion Intelligence Release 12 provides. (Choose four.)

A. guided drilldown

B. integrated security

C. workflow notifications

D. guided navigation and action links

E. extends and configures Key Performance Indicators

Correct Answer: ABDE


Question 8:

ABC Corp. has implemented Oracle Manufacturing applications from Oracle E-Business Suite Release 12. How is the data in the manufacturing applications partitioned?

A. by Application

B. by Legal Entity

C. by Operating Unit

D. by Business Group

E. by Inventory Organization

Correct Answer: E


Question 9:

XYZ Corp. has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org Access Control. Consequently XYZ Corp. needs to add additional Operating Units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional Operating Units.

A. It is not possible to add additional Operating Units.

B. Set the MO: Operating Unit profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

C. Set the MO: Security Profile profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

D. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Default Operating Unit profile option.

E. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, assign the Operating Unit to a security hierarchy, run Security List maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Security Profile profile option.

Correct Answer: E


Question 10:

You are working on an implementation of Oracle Daily Business Intelligence Release 12 at ABC Corp.

Your client has three requirements:

1.

Ability to export to Excel or PDF daily intelligence data

2.

Ability to delegate roles to subordinates

3.

Ability to summarize data using flexible time periods

Select the Daily Business Intelligence product that you would recommend to your client.

A. Oracle Fusion Intelligence

B. Oracle Financials Intelligence

C. Oracle Purchasing Intelligence

D. Oracle Interaction Center Intelligence

E. Oracle Human Resources Intelligence

Correct Answer: A


Question 11:

Identify three true statements regarding Multiple Organization reporting. (Choose three.)

A. Cross Organization reports and multiple Organization reports are the same.

B. Cross Organization reports can be submitted for a Reporting Level of Ledger.

C. Multiple Organization reports can be submitted for a Reporting Level of Ledger.

D. Multiple Organization reports produce outputs for different Operating Units one at a time from a single responsibility.

E. Cross Organization reports produce outputs across different Operating Units in a single report from a single responsibility.

F. Multiple Organization reports produce outputs for different Operating Units in a single report output from a single responsibility.

Correct Answer: BDE


Question 12:

Identify three features of the Workflow Engine in Oracle Workflow Architecture. (Choose three.)

A. resides in Oracle Database

B. interacts with Advanced Queuing

C. resides in Oracle Application Server

D. interacts with Business Event System

E. implements workflow process definitions at run time

F. implements workflow process definitions at design time

Correct Answer: ADE


Question 13:

If the user has to set Multi-Org preferences, the System Administrator has to assign _____.

A. the User Preferences function to the responsibility

B. the Multi-Org preferences menu to the responsibility

C. the User Preferences menu item to the responsibility

D. the Multi-Org preferences function to the responsibility

Correct Answer: A


Question 14:

It is your first day at a client site to implement Oracle E-Business Suite Release 12. The client wants you to log a Service Request using MetaLink, regarding a problem with the Invoice Workbench form in Oracle Payables. Identify the key information that is required to initiate a Service Request for this client.

A. Error Message Number

B. Brief Problem Statement

C. Customer Support Identifier

D. Oracle Payables Patch Set level

E. Version of the Invoice Workbench form

Correct Answer: C


Question 15:

ABC Corp. is installing Oracle E-Business Suite Release 12 Applications on two nodes: A and B. On Node A, it has installed the Form server, the Web server, and the Administration server. On Node B, it has installed the Concurrent Processing server. By default, on which node would the Reports server be installed?

A. Node A

B. Node B

C. neither of the nodes

D. both Node A and Node B

Correct Answer: B