Browsed by
Tag: 1Z0-963 practice test

Free Providing 1Z0-963 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Free Providing 1Z0-963 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

How to pass Jun 26,2022 Latest 1Z0-963 free download exam easily with less time? We provides the most valid 1Z0-963 dumps to boost your success rate in Oracle Cloud Latest 1Z0-963 vce dumps Oracle Procurement Cloud 2017 Implementation Essentials exam. If you are one of the successful candidates with We 1Z0-963 new questions, do not hesitate to share your reviews on our Oracle Cloud materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-963 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-963 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-963 dumps.Free sample questions of 1Z0-963 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1Z0-963 dumps.

Question 1:

You are implementing Cloud Procurement contracts and during user acceptance testing, the user would like to create clauses in the Cloud applications similar to what were available in their legacy Contract application.

Identify two ways to create clauses as per their requirement.

A. Manage Contract Standard Clauses from Functional Setup Manager.

B. Create Clauses from the Contractsworkarea page.

C. Manage Contract Standard Clauses, Templates, and Profiles from Functional Setup Manager.

D. Import Clauses from the Contracts workarea page.

Correct Answer: AD


Question 2:

Your client\’s business requires that only requester A is provided access to the punchout catalog and not requester B.

Identify the configuration to achieve this.

A. Set the punchout catalog security in the punchout catalog definition page to “Secured by worker” with the value “Requester A” and no setup for requester B.

B. Set the punchout catalog-associated content zone security to “Secured by worker” with the value “Requester A” and no setup for requester B.

C. Assign the “advance procurement requester” role to requester A and the “procurement requester” role to requester B.

D. Assign the “punchout catalog request” role to procurement requester A and “procurement requester” role to requester B.

Correct Answer: B


Question 3:

Identify two control options that are enabled when a buyer selects the `Group requisition lines\’ field while creating a Blanket Purchase Agreement.

A. Group requisitions

B. Apply price updates to existing orders

C. Use need-by date

D. Automatically submit for approval

E. Use ship-to organization and location

Correct Answer: CE


Question 4:

Which three business users can submit a new supplier request?

A. Category Manager

B. Supplier Administrator

C. Catalog Administrator

D. Warehouse Manager

E. Self-Service Procurement user

Correct Answer: BCD


Question 5:

During the implementation, your customer wants to understand the key features of the two- stage Request For Quotation (RFQ) available in Oracle Sourcing Cloud.

Identify three features of the two-stage RFQ.

A. Technical and Commercial Evaluation

B. Open Auctions

C. Two stage Evaluation

D. Response Visibility Blind

E. Response Visibility Open

F. Response Visibility is always Sealed

Correct Answer: ACF


Question 6:

Your customer is implementing Cloud Procurement across two countries: A and B. They need intercompany transactions to be carried out between these two entities.

Identify the setup to fulfill this requirement.

A. intercompany transaction between business units of countries A and B

B. Supply Chain financial Orchestration agreement between legal entities of countries A and B

C. Supply Chain financial Orchestration agreement between business units of countries A and B

D. intercompany transaction between legal entities of countries A and B

Correct Answer: A


Question 7:

A buyer is creating a purchase requisition using `Catalog Superstore\’, and intends to compare items before adding them to the shopping list. Identify the maximum number of items that are allowed by the application for side-by-side item comparison.

A. 8

B. 6

C. 4

D. 5

E. 7

Correct Answer: D


Question 8:

During an Oracle Procurement Cloud implementation, you have been asked to provide View access to all purchasing document to all buyers in Procurement Business Unit A. What will you do to configure this change?

A. Update each buyer\’s access using “ManagerProcurement Agent” for procurement Business Unit A.

B. Modify “Configure Procurement Business Function” for procurement Business Unit A and provide access to all buyers.

C. Define all buyers as employees in procurement Business Unit A.

D. Configure a newdocument style and assign it to each buyer in “Manage Procurement Agent”.

Correct Answer: B


Question 9:

Identify three application standard lookups that are available in the Setup and Maintenance task list `Define Supplier Configuration\’.

A. Manage Freight Terms Lookup

B. Manage FOB Lookup

C. Tax Organization Type Lookup

D. Manage Requirement Section Lookup

E. Minority Group Lookup

F. Business Classification Lookup

Correct Answer: CEF


Question 10:

During Oracle Procurement Cloud implementation, one of the requirements of the customer is to capture the revision history of Purchase Orders when `notes to receiver\’ is entered or updated as part of a Change Order. Identify the setup that needs to be performed in order to capture change history when a user updates `notes to receiver\’ as part of the Change Order.

A. Update the attribute `notes to receiver\’ in the Change Order template for the Purchase Order.

B. Update the attribute `notes to receiver\’ in `Configure Requisitioning Business Function\’ for the requisitioning Business Unit.

C. Update the attribute `notes to receiver\’ in`Common Payables and Procurement Options\’ for the procurement Business Unit.

D. Update the attribute `notes to receiver\’ in supplier site assignment for the supplier site.

Correct Answer: BD


Question 11:

Your customer requires that a consignment order should automatically get created whenever a self-service requester creates a purchase requisition. Identify the setup required to fulfill this requirement.

A. Select the “Source from consignment” check box and set “Urgent” to “Yes” during requisition creation through self-service.

B. Enable all the requisition line items to be sourced from the consignment source.

C. Create a consignment agreement with touchless buying options enabled in the Controls tab to automatically generate orders.

D. Assign all the requisition line to the consignment buyer.

Correct Answer: A


Question 12:

During a Procurement Contract implementation, a customer would like to set up approvals for procurement contract documents. The customer has four departments and any contract needs to be approved by all the four department users. Identify the configuration to fulfill this requirement.

A. Set up one approval group and include the four department users with voting regime as consensus.

B. Set up one approval group and include the four department users with voting regime as first responder wins.

C. Set up employee supervisor hierarchy for all four department users and add them to an approval group.

D. Set up user group for the four departments and set up individual rules for the four department users.

Correct Answer: A


Question 13:

During the User acceptance testing of your Cloud Procurement implementation, a user has created a purchase order and is trying to submit the purchase order for approval. On clicking Submit, the user gets a “Funds check failed” error.

Identify the cause of this error.

A. Funds are insufficient and budget type is “Absolute”.

B. Funds are insufficient and budget type is “Track”.

C. Funds are insufficient and budget type is “Advisory”.

D. Funds are available butthe approver is not set up as “Budget Manager” for the selected budget for the business unit.

Correct Answer: A


Question 14:

Your customer is a global company and has multiple legal entities across countries:

Vision China (Legal Entity 1) has a China Distribution Business Unit (BU).

Vision US (Legal Entity 2) has a US Distribution BU.

They have the following requirements:

1.

To make purchases from or sell to the other legal entities using intercompany transaction

2.

To automatically determine the sold-to legal entity on a Purchase Order (PO) by using Supply Chain Financial Orchestration (SFO)

Identify three application setups in Oracle Procurement Cloud to fulfill these requirements.

A. Set up the default procurement business unit for Default Legal Entity in Manage Purchasing Profile Options.

B. Set up the “Multiple Legal Entities on Order” value to “Allow” on the Configure Requisitioning Business Process page.

C. Set up the Default Legal Entity on the Configure Requisitioning Business Process page.

D. Define a primary route on financial orchestration flow to enforce the sold-to-legal entity on a PO.

E. Create Profit Center BU to Party Relationships.

Correct Answer: ADE


Question 15:

During an implementation where Procurement Contract and Supplier Portal are being implemented, the Procurement Contract user (buyer) has created deliverables on a supplier, which also has an identified Supplier Portal user. The supplier has requested the buyer to email details of the deliverable.

Advise the buyer on how he or she can communicate the deliverable details to the supplier through the application.

A. The supplier canview the deliverable from the Supplier Portal by clicking the Manage Deliverables link.

B. The supplier can view the deliverable from the Supplier Portal under the Deliverables tab.

C. The supplier can view the deliverable by opening the contract in the Contracts tab in the Supplier Portal.

D. The supplier can view the deliverable by navigating to the Agreements tab from the Supplier Portal.

Correct Answer: B