Browsed by
Tag: 3V0-21.21 vce

Free Sharing Updated 3V0-21.21 VCE and PDF Exam Practice Materials

Free Sharing Updated 3V0-21.21 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 31,2022 Latest 3V0-21.21 study guide exam! Get yourself well prepared for the VCAP-DCV Design 2021 Newest 3V0-21.21 QAs Advanced Design VMware vSphere 7.x exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 3V0-21.21 practice tests. With We latest 3V0-21.21 exam questions, you’ll pass the VCAP-DCV Design 2021 Newest 3V0-21.21 vce Advanced Design VMware vSphere 7.x exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 3V0-21.21 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 3V0-21.21 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 3V0-21.21 dumps.Real questions from 3V0-21.21 free dumps. Download demo of 3V0-21.21 dumps to check the validity.

Question 1:

Which two of the listed requirements would be classified as performance non-functional requirements? (Choose two.)

A. The vSphere platform must be able to provide a recovery time objective of 30 minutes

B. The vSphere platform must be able to provide a minimum throughput of 400 MB/s

C. The vSphere platform must be able to provide N 1 redundancy

D. The vSphere platform must be able to provide a maximum read latency of 15 ms

E. The vSphere platform must be able to provide a service-level agreement (SLA) of 99,9%

Correct Answer: AD


Question 2:

An architect will be taking over control of a former Linux server fleet and repurposing the hardware into a new vSphere cluster. The current environment is already connected to the network but the hosts do not have any local disks. Since the fleet hardware is uniform, the architect can use a single ESXi image. All hosts within the cluster have the same CPU and memory capacity.

Which ESXi deployment method should the architect use?

A. Stateless cached vSphere Auto Deploy

B. Stateless vSphere Auto Deploy

C. Manual install of each ESXi host with an image from USB

D. Stateful vSphere Auto Deploy

Correct Answer: A


Question 3:

An architect is finalizing the design for a new vCenter Server High Availability deployment.

What is one thing the architect must document in the design?

A. The load balancing algorithm used by the Management Distributed Virtual Switches (DVS)

B. The SSH configuration settings for the vCenter Server\’s active node

C. The vCenter Management Network IPv4 addresses for the witness node vCenter Server

D. The details of each of the vCenter Server licenses for active, passive and witness nodes

Correct Answer: A


Question 4:

An architect is designing a new VMware solution for a customer that has a number of different resource

profiles.

The following are the business requirements for the design:

The solution must support virtual machines with the following storage profiles:

-Write-intensive

-Backup

-Write-Once-Read-Many (WORM) archive

The solution must support migration of virtual machine disks between storage profiles.

The WORM archive data must be located at an isolated secure site.

The backup storage array must only be connected to a backup media server.

All data should be recoverable from backup.

Which design decision should the architect make to meet the business requirements?

A. The solution will leverage a single storage array for the WORM archive and write-intensive storage profiles

B. The solution will leverage the same array for the backup and write-intensive storage profiles

C. The solution will leverage a different array for each storage profile

D. The solution will leverage a single storage array for all storage profiles

Correct Answer: C


Question 5:

An architect is designing the expansion of an existing vSphere 7 environment. The customer is requesting

a design for a new cluster to support the anticipated future business growth. The requirements specified

for the existing environment design must be considered when designing the new cluster.

The existing design has the following requirements:

REQ01 The environment has an availability target of 99.5% for all infrastructure.

REQ02 The recovery time objective (RTO) for Tier 1 virtual machines is one hour.

REQ03 Windows and Linux virtual machines must reside on separate clusters.

REQ04 Access to the management cluster within the environment must be controlled.

Which of the listed requirements would be classified as a functional requirement?

A. The environment has an availability target of 99.5% for all infrastructure

B. The recovery time objective (RTO) for Tier 1 virtual machines is one hour

C. Access to the management cluster within the environment must be controlled

D. Windows and Linux virtual machines must reside on separate clusters

Correct Answer: A


Question 6:

An architect makes the design decision to install ESXi on embedded and resilient 8 GB SD cards. What is the impact of this design decision?

A. Host profiles must be used for this kind of installation

B. Scratch partition would need to be created on the external storage

C. The size of the SD cards is too small and the installation will fail

D. The vSphere Auto Deploy feature must be enabled on vCenter Server

Correct Answer: A


Question 7:

An architect is designing a new vSphere environment to meet the following requirements:

The environment must support 5,000 virtual machines.

The environment will be built initially using 350 hosts.

Which vCenter Server appliance deployment size should the architect specify for the design?

A. Large

B. Small

C. Tiny

D. Medium

Correct Answer: A


Question 8:

An architect is designing a new greenfield environment with 600 ESXi hosts in an automated fashion. The engineering department already has a PXE Boot server, TFTP server, and DHCP server set up with an NFS mount for their current Linux servers.

The architect must be able to demonstrate and meet a security requirement to have all infrastructure processes separated.

Which recommendation should the architect make for the ESXi host deployment?

A. Request an isolated network segment to use and dedicate it to Auto Deploy functions

B. Ask the business to expand the engineering environment to service the virtual environment as well

C. Request a common shared network with flexible security measures to accommodate different auto deployment options

D. Deploy each ESXi host individually and document it to satisfy security requirements

Correct Answer: C


Question 9:

An architect is designing a new vSphere environment with the following resources:

600 vCPU

5,760 GB RAM

Average resource usage is:

60 vCPU

1,152 GB RAM

The design must meet the following requirements:

The environment has the ability to burst by 25%.

Each host can schedule 36 vCPUs and has 512 GB RAM.

Management overhead is 20%.

What is the minimum number of hosts required to meet the design requirements?

A. Three

B. Five

C. Four

D. Two

Correct Answer: D


Question 10:

An architect is designing a new vSphere platform to meet a list of requirements from the security team.

Which two requirements would be classified as non-functional requirements? (Choose two.)

A. Migration of virtual machines between hosts must be encrypted

B. Log information must be verbose to support incident resolution

C. Critical events generated within the platform must be logged to an external Syslog service

D. Data integrity must be ensured

E. A common content library must be maintained across all data centers

Correct Answer: BC


Question 11:

An architect is reviewing a physical storage design. The customer has specified that storage DRS will be used for ease of operational management for capacity and performance.

Which recommendation should the architect include in the design?

A. Create smaller datastores to balance space with Storage DRS

B. Use a larger number of storage profiles (varied disk speeds and RAID levels) to improve performance

C. Create larger datastores to balance space with Storage DRS

D. Create more datastores within each Storage DRS cluster to balance space and performance

Correct Answer: D


Question 12:

The Chief Information Security Officer (CISO) for an organization is concerned about the security posture of the operating system images that are used for the provisioning of their Software-as-a-Service (SaaS) applications. The organization is in a growth period. The organization is opening a new data center to

launch its next phase of new SaaS-based solutions.

The DevOps team currently creates encrypted virtual machine (VM) templates that are used for various

operating systems and adds these to the vSphere inventory. The DevOps team already uses a published

content library and has been granted a role with the ability to add and delete library items.

The following requirements have been noted:

Impacts to the DevOps team\’s operational processes must be kept to a minimum.

The DevOps team must be able to regularly check out a copy of the image for updates and check in a new

version of the image.

Images must be synchronized from the primary data center to the new data center.

Which three recommendations should the architect make to design a content library solution that will meet

these requirements? (Choose three.)

A. Clone virtual machines as VM templates to the published content library

B. Create a subscribed library from the published library and synchronize Open Virtualization Format (OVF) templates on-demand

C. Create a subscription and publish VM templates to a subscribed content library

D. Create a subscribed library from the published library and synchronize Open Virtualization Format (OVF) templates automatically

E. Clone virtual machines as Open Virtualization Format (OVF) templates to the published content library

F. Update the role for the DevOps team with new privileges

Correct Answer: BEF


Question 13:

An architect is tasked with planning the design of a new vSphere environment. When commissioned, this environment will be used to migrate an existing set of virtual machines.

An inventory of the existing infrastructure, including configured vCPU, RAM and storage sizes has been provided.

In order for each virtual machine to be migrated, which two data sources with peak and average utilization data are required for sizing? (Choose two.)

A. %Ready

B. Disk Write latency

C. CPU

D. Ballooned memory

E. IOPS

Correct Answer: BE


Question 14:

Refer to the exhibit.

During a requirements gathering workshop, the customer shares the following about their existing ESXi

host virtual networking infrastructure:

The customer confirms that:

Each ESXi host has approximately 200 virtual machines.

They want to maximize the number of concurrent virtual machine migrations.

When placing a host in maintenance mode, it takes a long time to evacuate the virtual machines.

Which two recommendations should the architect make in order to help the customer overcome their

challenge? (Choose two.)

A. Configure the network to use MTU for the VMotion VMKernel to 1,600 bytes

B. Configure the network to use MTU for the VMotion VMKernel to 9,000 bytes

C. Create an additional standard switch with pNIC3 to use for vMotion

D. Use the 3 pNICs and bundle them in a link aggregation group (LAG) configuration

E. Use 10 GbE NICs instead of 1 GbE

Correct Answer: AD


Question 15:

An architect is designing a VMware solution for a customer based on the following information:

The solution must use investments in existing storage array that supports both block and file storage.

The solution must support the ability to migrate workloads between hosts within a cluster.

The solution must support resource management priorities.

The solution must support the ability to connect virtual machines directly to LUNs.

The solution should use existing IPv4 based network infrastructure.

There is no budget for additional physical hardware.

Which two design decisions could the architect make to meet these requirements? (Choose two.)

A. The ESXi hosts will leverage Fibre Channel (FC)

B. The ESXi hosts will leverage NFS 3

C. The ESXi hosts will leverage Fibre Channel over Ethernet (FCoE)

D. The ESXi hosts will leverage iSCSI

E. The ESXi hosts will leverage NFS 4.1

Correct Answer: DE