Browsed by
Tag: 4A0-105 pdf dumps

Free Providing 4A0-105 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Free Providing 4A0-105 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest 4A0-105 practice exam! Get yourself well prepared for the Alcatel-Lucent Certifications Mar 23,2022 Latest 4A0-105 vce dumps Alcatel-Lucent Virtual Private LAN Services exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 4A0-105 new questions. With We latest 4A0-105 exam questions, you’ll pass the Alcatel-Lucent Certifications Hotest 4A0-105 exam questions Alcatel-Lucent Virtual Private LAN Services exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 4A0-105 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 4A0-105 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 4A0-105 dumps.Free sample questions of 4A0-105 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 4A0-105 dumps.

Question 1:

Click on the exhibit below.

The following VPLS services and SAPs have been configured. Which of the following statements is true?

A. All untagged frames will be dropped.

B. The source MAC address of a frame with a top tag of 200 and bottom tag of 300 will be populated in VPLS 3.

C. All frames with more than one tag will be dropped.

D. The source MAC address of a frame with a single tag of 500 will be populated in VPLS 1.

E. The source MAC address of a frame with a top tag of 100 will be populated in VPLS 2.

Correct Answer: E


Question 2:

When spanning tree is enabled within a VPLS service and the STP mode is 802.1 D 2004 what happens if a PVST BPDU is received on a SAP?

A. Spanning tree will be disabled on the SAP that the PVST BPDU was received on.

B. The SAP that the PVST BPDU was received on will be disabled to prevent loops.

C. The spanning tree encapsulation will be dynamically changed to PVST on the SAP the PVST BPDU was received on.

D. The PVST BPDU will be ignored and 802.1D 2004 BPDUs will continue to be transmitted on the SAP.

Correct Answer: C


Question 3:

In RSTP, an alternate port is on the same switch as a designated Port.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 4:

Two management VPLSs have been created. mVPLS 1 and mVPLS 2. Two user VPLS services exist. uVPLS 10 and uVPLS 20. What command can be used to determine which management VPLS is managing uVPLS 10?

A. show stp 10

B. show service vpls 1 stp

C. show service id 10 stp

D. show service id 1 stp or show service id 2 stp

Correct Answer: C


Question 5:

Click on the exhibit below.

The MDU attached to this PE has been configured with active/standby SDP\’s configuration option has been configured for the PE to recognize that this SDP is in standby mode?

A. On the PE the endpoint has been configured with “supress-standby-signalling”

B. On the PE the endpoint has been configured with “no supress-standby-signalling”

C. On the MDU the endpoint has been configured with “supress-standby-signalling”

D. On the MDU the endpoint has been configured with “no supress-standby-signalling1

Correct Answer: D


Question 6:

To reduce the amount of flooding between PE devices which of the following steps should be taken?

A. Configure the local age timer to be larger.

B. Configure the local age timer to be lower.

C. Configure the remote age timer to be larger.

D. Configure the remote age to be lower.

Correct Answer: C


Question 7:

Click on the exhibit below.

Which ports will become root ports? (Choose 3)

A. Bridge B 1/1/3

B. Bridge B 1/1/2

C. Bridge C 1/1/2

D. Bridge C 2/1/1

E. Bridge D 1/1/1

F. Bridge D 1/1/3

G. Bridge E 1/1/1

H. Bridge E 1/1/3

Correct Answer: BDF


Question 8:

Which of the following describes the setting of the l-SID on the Alcatel-Lucent 7750 SR?

A. The I-SID is set to 0 by default and is only used for interop purposes. The receiving PE uses the service label to determine the I-VPLS.

B. There is no default value. The I-SID must always be explicitly configured

C. The I-SID is set to the service-id, unless the service-id is larger than a 24 bit value. In this case the I-SID must be explicitly configured.

D. The I-SID is always set to the service-id by default.

Correct Answer: C


Question 9:

The operation of a VPLS can be best described by which of the following statements?

A. A frame should be sent to the PE that connects to the target site whenever possible.

B. A frame should be flooded as little as possible.

C. Customer frames should be switched based on the destination MAC address.

D. All of the above.

E. Only (a) and (b) are true.

Correct Answer: D


Question 10:

Click on the exhibit below.

CE-A sends frames with 2 tags. If the SAP on PE-A is “sap 1/1/1:1 .*” and the SAP on PE-B is “sap 1/1/1:100.200” how many tags will there be on the frame when it egresses from the SAP on PE-B?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Correct Answer: D


Question 11:

Click on the exhibit below.

Which port will become the alternate port?

A. Bridge B 1/1/3

B. Bridge B 1/1/2

C. Bridge C 1/1/2

D. Bridge C 2/1/1

E. Bridge D 1/1/1

F. Bridge D 1/1/3

G. Bridge E 1/1/1

H. Bridge E 1/1/3

Correct Answer: A