Browsed by
Tag: C9560-503 dumps

[PDF and VCE] Latest C9560-503 Exam Practice Materials Free Downloading

[PDF and VCE] Latest C9560-503 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your Mar 31,2022 Latest C9560-503 free download exam! Get yourself well prepared for the Certified Associate Hotest C9560-503 vce IBM Tivoli Monitoring V6.3 Fundamentals exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update C9560-503 exam questions. With We latest C9560-503 pdf, you’ll pass the Certified Associate Hotest C9560-503 QAs IBM Tivoli Monitoring V6.3 Fundamentals exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C9560-503 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C9560-503 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C9560-503 dumps.The following questions and answers are from the latest C9560-503 free dumps. It will help you understand the validity of the latest C9560-503 dumps.

Question 1:

Which statement is true regarding Tivoli Enterprise Portal Server V6.3 (TEPS)?

A. Oracle is now a supported database for TEPS.

B. Authorization policy enforcement is enabled by default.

C. IBM Tivoli Monitoring V6.3 strongly recommends the upgrade to Java 6.

D. The dashboard data provider is optionally enabled during the TEPS configuration.

Correct Answer: D


Question 2:

If an agent is going to save its metric data in the Tivoli Data Warehouse, it must communicate with which two components? (Choose two.)

A. Warehouse Proxy agent

B. Tivoli Enterprise Portal Server

C. Tivoli Enterprise Monitoring Server

D. Summarization and Pruning agent

E. Relational Database Management Server

Correct Answer: AC


Question 3:

What can an IBM Tivoli Monitoring administrator do to help users view events when the Situation Event Console is constantly receiving too many alerts per hour?

A. Disable the Situation Event Console and clear alerts

B. Move the Situation Event Console to a separate server

C. Use IBM Tivoli Netcool/OMNI bus and send alerts to that console if entitled

D. The Situation Event Console is multi-threaded so add more processes to the process

Correct Answer: C


Question 4:

Which type of files are required for presenting workspaces, online help, and expert advice for the agent in Tivoli Enterprise Portal?

A. audit and policy files

B. catalog and attribute files

C. help and presentation files

D. application configuration files

Correct Answer: B


Question 5:

Which statement is true about correlated situations?

A. They can only be used if referenced in a policy.

B. They only run at the Hub Tivoli Enterprise Monitoring Server.

C. They only run at Remote Tivoli Enterprise Monitoring Servers.

D. They run at the Hub Tivoli Enterprise Monitoring Server and Remote Tivoli Enterprise Monitoring Server.

Correct Answer: B


Question 6:

Which step is necessary to create a new query for data retrieval?

A. Click the Query Editor Icon on the Tivoli Enterprise Portal (TEP) tool bar.

B. Click the Modify Query icon on the TEP tool bar.

C. Click Administration Mode and then select the Query Editor from the list.

D. Click Administration Mode, click List, and then select Query Editor from the list.

Correct Answer: A


Question 7:

What is supplied with each monitoring agent?

A. Attribute Groups

B. Tivoli Data Warehouse reports

C. Universal Agent Data Providers

D. IBM Tivoli Netcool/OMNI bus rules

Correct Answer: A


Question 8:

What should be used to show trends overtime among related attributes?

A. Bar chart

B. Plot chart

C. Topology view

D. Linear gauge chart

Correct Answer: B


Question 9:

What is a workspace as it relates to IBM Tivoli Monitoring?

A. A screen in the Tivoli Enterprise Portal (TEP) to display data.

B. A policy in the TEP for displaying logical views.

C. A screen that displays only temporary historical data.

D. A policy in the TEP for displaying information for physical views.

Correct Answer: A


Question 10:

What does this command do: tivcmd grant?

A. assigns a new user group in the Tivoli Enterprise Portal Server

B. assigns a new user in the Dashboard Application Services Hub

C. assigns permission to a role in Dashboard Application Services Hub

D. assigns users or groups to a role in the Tivoli Enterprise Portal Server

Correct Answer: C


Question 11:

What happens when Tivoli Enterprise Monitoring Server (TEMS) Configuration setting Security: Validate User is selected?

A. Password is validated at the TEMS.

B. Set password never expires on the TEMS.

C. LDAP user password is verified as valid at the Tivoli Enterprise Portal Server (TEPS).

D. No password is requested when a user logs on to the TEPS.

Correct Answer: A


Question 12:

Which command starts an agent on a Linux platform?

A. tacmd start agent

B. tacmd agent start

C. tacmd agent start

D. tacmd agent launch

Correct Answer: A


Question 13:

Which link type specifies an identifier for the target workspace?

A. Simple

B. Relative

C. Absolute

D. Dynamic

Correct Answer: D


Question 14:

Which statement is true regarding the Navigator Logical view in Tivoli Enterprise Portal?

A. It is a discovered view.

B. It is the default navigator view.

C. It initially shows one navigator item.

D. It shows the physical hierarchy of an environment by default.

Correct Answer: C


Question 15:

Which user permission allows the user to create new navigator views as well as edit and delete them in Tivoli Enterprise Portal?

A. Action> Modify

B. Custom Navigator Views > Modify

C. Workspace Administration > Workspace Author Mode

D. Workspace Administration > Workspace Administration Mode

Correct Answer: B