Browsed by
Tag: CAU302 pdf

[Latest Version] Easily Pass CAU302 Exam With Updated CAU302 Preparation Materials

[Latest Version] Easily Pass CAU302 Exam With Updated CAU302 Preparation Materials

We ensures to provide the most update CAU302 new questions with the most accurate answers. We Defender-Sentry (Combined) CAU302 actual tests are the most complete and authoritative CAU302 exam questions with which one can pass the Defender-Sentry (Combined) CAU302 exam in an easy way. Preparing for Defender-Sentry (Combined) CAU302 CyberArk Defender Sentry exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more CAU302 Q and As:https://www.itexamfun.com/cau302.html (234 QAs Dumps)
Question 1:

DRAG DROP

Match the log file name with the CyberArk Component that generates the log.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 2:

DRAG DROP

In version 10.7 the correct order of installation for components changed. Make the necessary corrections to the list below to show the new installation order.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 3:

The vault does not support Role Based Access Control

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 4:

The Remote Desktop Services role must be property licensed by Microsoft.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 5:

One can create exceptions to the Master Policy based on_________.

A. Safes

B. Platforms

C. Policies

D. Accounts

Correct Answer: D


Question 6:

Which of the following statements are NOT true when enabling PSM recording for a target Windows server? Choose all that apply

A. The PSM software must be installed on the target server

B. PSM must be enabled in the Master Policy {either directly, or through exception).

C. PSMConnect must be added as a local user on the target server

D. RDP must be enabled on the target server

Correct Answer: A


Question 7:

During LDAP/S integration you should specify the Fully Qualified Domain Name (FQDN) of the Domain Controller

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 8:

Which Master Policy?

A. Password Expiration Time

B. Enabling and Disabling of the Connection Through the PSM

C. Password Complexity

D. The use of “One-Time-Passwords”

Correct Answer: C


Question 9:

When on-boarding accounts using Accounts Feed. Which of the following is true”?

A. You must specify an existing Safe where the account will be stored when it is on-boarded to the Vault.

B. You can specify the name of a new safe that will be created where the account will be stored when it is on-boarded to the Vault.

C. You can specify the name of a new Platform that will be created and associated with the account.

D. Any account that is on-boarded can be automatically reconciled regardless of the platform it is

Correct Answer: A


Question 10:

The Vault Internal safe contains all of the configuration for the vault.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 11:

One time passwords reduce the risk of Pass the Hash vulnerabilities in Windows

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 12:

What are the operating system prerequisites for installing CPM? Select all that apply.

A. NET 3.51 Framework Feature

B. Web Services Role

C. Remote Desktop Services Role

D. Windows 2008 R2 or higher

Correct Answer: A


Question 13:

It is possible to restrict the time of day. or day of week that a verify process can occur

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 14:

When managing SSH keys. CPM automatically pushes the Private Key to all systems that use it

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 15:

It is possible to restrict the time of day. or day of week that a change process can occur

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Visit our site to get more CAU302 Q and As:https://www.itexamfun.com/cau302.html (234 QAs Dumps)