Browsed by
Tag: CTAL-TM new questions

[PDF and VCE] Free Share CTAL-TM PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

[PDF and VCE] Free Share CTAL-TM PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

One of my colleague recommend me that Geekcert ISTQB Certified Tester Latest CTAL-TM practice dumps are effective and helpful. Thank goodness I followed up with him and choose Geekcert as my assistance on my ISTQB Certified Tester Newest CTAL-TM practice Certified Tester Advanced Level – Test Manager (CTAL-TM) certification exam! I passed my ISQI ISTQB Certified Tester Latest CTAL-TM vce exam very easily. I was lucky, all my questions in the exams were from my ISQI ISTQB Certified Tester Jan 15,2022 Newest CTAL-TM practice dumps.

Geekcert – help all candidates pass the CTAL-TM certification exams easily. Geekcert certification CTAL-TM practice exams. Geekcert – 100% real CTAL-TM certification exam questions and answers. easily pass with a high score. pass CTAL-TM exam | CTAL-TM written test | CTAL-TM exam study guide | CTAL-TM exam tips. Geekcert – most reliable and professional CTAL-TM certification exam material provider. real latest, easily pass.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CTAL-TM preparation materials from ISQI Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/ctal-tm.html

The following are the CTAL-TM free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CTAL-TM dumps.The following questions and answers are from the latest CTAL-TM free dumps. It will help you understand the validity of the latest CTAL-TM dumps.

Question 1:

You are about to release a test progress report to a senior manager, who is not a test specialist. Which of the following topics should NOT be included in the test progress report?

A. Product risks which have been mitigated and those which are outstanding.

B. Recommendations for taking controlling actions

C. Status compared against the started exit criteria

D. Detailed overview of the risk-based test approach being used to ensure the exit criteria to be achieved

Correct Answer: D


Question 2:

Since the system is in the medical domain and therefore in the safety critical area, testing needs to be rigorous and evidence is required that the system has been adequately tested. Identify THREE measures that would typically be part of the test approach in this domain and which are not always applicable in other domains!

A. High level of documentation

B. Failure Mode and Effect Analysis (FMEA) sessions

C. Traceability to requirements

D. Non-functional testing

E. Master test planning

F. Test design techniques

G. Reviews

Correct Answer: ABC


Question 3:

Relying only on the information provided in the scenario, select the TWO items and/or features for which sufficient information is available to proceed with test design.

A. All supported credit cards

B. Language localization

C. Valid and invalid advances

D. Usability

E. Response time

Correct Answer: AC


Question 4:

Continuing with the Scenario described in the previous question, which of the following topics would you need to address in detail in the master test plan?

A. An approach to regression testing

B. A list of boundary values for “advance amount”

C. A description of dependencies between test cases

D. A logical collection of test cases

Correct Answer: A


Question 5:

Which of the following is an example of testing as part of the requirements specification phase?

A. A requirements review meeting

B. A business analyst eliciting requirements

C. Performing acceptance tests against requirements

D. A test report showing requirements coverage

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the following would you least expect to form part of the analysis of initial tool costs?

A. Integration with other tools

B. Learning time required to use the new tool

C. Tool portability

D. Evaluation of suitable tools

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following is a characteristic of good testing in any life cycle model?

A. Analysis and design of tests begins as soon as development is completed.

B. Some, but not all, development activities have corresponding test activities.

C. Each test level has test objectives specific to that level.

D. All document reviews involve the development team.

Correct Answer: C


Question 8:

Part of the testing strategy indicates that you are going to be using systematic test design techniques. Your manager has asked that you present the main advantages of using these techniques at the next board meeting.

Identify THREE main benefits of using systematic test design techniques within this company.

A. Easier to quickly adapt testing to changing requirements compared to experienced- based testing

B. Targets certain types of faults

C. Will guide experienced testers to find defects

D. Provides a way to differentiate depth of testing based on product risks by using different techniques

E. More enhanced documentation and therefore higher repeatability and reproducibility

F. Will make non-systematic testing redundant

G. Will reduce the need for early reviews

Correct Answer: BDE


Question 9:

Based on the information given in the scenario, identify how the team could be improved most effectively?

A. By providing training in the payroll domain

B. By providing a workshop on test design techniques

C. By providing specific training on the systems being tested

D. By providing training on reviewing requirements

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following is a valid drawback of independent testing?

A. Developer and independent testing will overlap and waste resources.

B. Developers loose the sense of responsibility and independent testers may become a bottleneck.

C. Independent testers need extra education and always cost more.

D. Independent testers will become a bottleneck and introduce problems in incident management.

Correct Answer: B


Question 11:

Which aspect in the test estimate is the main risk in this project?

A. Quality of the specification

B. Availability of end-users

C. The costs of hardware and tools

D. Unknown input quality due to third party development

Correct Answer: D


Question 12:

In general, why is it NOT a good idea to estimate the testing effort based only on a percentage of development effort? Identify THREE valid reasons.

A. The quality of the development estimate may be poor.

B. In general bottom-up estimation is always better than top-down estimation.

C. The percentage based technique only applies to the V life cycle model.

D. Using the same percentage every time does not address the level of risk of the application to be tested.

E. The maturity of the organization, e.g. the quality of the test basis, quality of development testing, configuration management, availability of test tools, also influence the effort needed for testing.

F. It builds on large set of historical data

G. The result is almost always a too low estimate for the required test effort

Correct Answer: ADE


Question 13:

Identify THREE items that would be part of the work-breakdown structure showing the key testing activities for the acceptance test project.

A. Test planning, test case preparation and test execution for each of the four iterations

B. Work should be explicitly allocated to test completion, test management, installation and to training on using the system

C. Activities to deploy the system in the user environment

D. Regression testing in the second, third and fourth iterations

E. Development activities for unit and integration testing

F. Reviews on requirements documentation

G. Defining test environment requirements for system testing

Correct Answer: ABD


Question 14:

The test improvement project will take place in an organization developing a safety- critical avionics application.

Which one of the following standards do you believe would be most appropriate to take into account for compliance during your assignment?

A. ISO 9126

B. IEEE 829

C. BS 7925/2

D. DO-178B

Correct Answer: D


Question 15:

As part of the test strategy, entry and exit criteria will be defined for each test level.

Which is NOT a valid reason for using entry and exit criteria?

A. The expectation is that development testing is not adequate.

B. Exit criteria are used to decide on when to stop testing.

C. Entry and exit criteria are a principal way for getting adequate resources.

D. Using entry and exit criteria will prevent software that is not or poorly tested from going to the next test level.

Correct Answer: C