Browsed by
Tag: DES-5121 pdf

[Latest Version] Easily Pass DES-5121 Exam With Updated DES-5121 Preparation Materials

[Latest Version] Easily Pass DES-5121 Exam With Updated DES-5121 Preparation Materials

How to pass DES-5121 exam easily with less time? We provides the most valid DES-5121 actual tests to boost your success rate in EMC Other Certification DES-5121 Specialist – Implementation Engineer – Campus Networking Exam exam. If you are one of the successful candidates with We DES-5121 dumps, do not hesitate to share your reviews on our EMC Other Certification materials.

Visit our site to get more DES-5121 Q and As:https://www.itcertbible.com/des-5121.html (65 QAs Dumps)
Question 1:

If a VRRP Master router is rebooted, what is the default behavior once it comes back online?

A. An election occurs to determine which router will have the Master role

B. Original VRRP Master will take back control of the Master role

C. Original VRRP Backup will retain the Master role

D. VRRP Master role is determined by the router with the lowest MAC address

Correct Answer: B


Question 2:

If a group of routers are running VRRP with a virtual router ID of 155, which MAC address will be used to respond to the ARP requests for the virtual IP?

A. 0000-5E00-0155

B. 0000-5E00-019B

C. 0001-5500-005E

D. 0001-9B00-005E

Correct Answer: B


Question 3:

An administrator just finished configuring a Dell EMC N-Series switch. After rebooting the switch, the administrator notices that all the configuration settings just entered are gone.

Which command did the administrator fail to enter?

A. Copy running-config startup-config

B. Copy running-config backup-config

C. Copy startup-config backup-config

D. Copy startup-config running-config

Correct Answer: A


Question 4:

When setting up VoIP, you decide that you want to use LLDP. LLDP is enabled by default and LLDP Transmit Management Information and Notification modes are enabled.

What additional steps need to be performed?

A. Enable ISDP and enable LLDP-MED confignotification

B. Disable ISDP and enable LLDP-MED confignotification

C. Enable ISDP and disable LLDP-MED confignotification

D. Disable ISDP and disable LLDP-MED confignotification

Correct Answer: B


Question 5:

After setting up the VoIP configuration, a network administrator issues the following commands with the results shown:

console# show voice vlan Administrative Mode………………………Enable

console# show voice vlan it gi 1/0/2

Interface………………………………….Gi1/0/2

Voice VLAN Interface Mode……………Enabled

Voice VLAN ID………………………….10

Voice VLAN COS Overwrite……………False

Voice VLAN DSCP Value……………….46

Voice VLAN Port Status…………………Enabled

Voice VLAN Authentication…………….Disabled

Based on this information, what is the Layer 3 QoS value?

A. 5

B. 10

C. 46

D. Gi1/0/2

Correct Answer: C


Question 6:

Refer to the Exhibit.

If Client B sends a packet to Client A, what is the highest level of the network hierarchy that the packet will transverse?

A. Distribution

B. Network

C. Access

D. Core

Correct Answer: D


Question 7:

When configuring a Dell EMC N-Series switch for voice traffic, which settings are needed?

A. Enable voice VLAN Set each-interface to LLDP share all VoIP related parameters Set switchport mode to general

B. Create a VLAN for voice Set each interface to ISDP share all VoIP related parameters Set switchport mode to general

C. Enable voice VLAN Set each interface to LLDP share all VoIP related parameters Set switchport mode to hybrid

D. Enable voice VLAN Set each interface to ISDP share all VoIP related parameters Set switchport mode to general

Correct Answer: A


Question 8:

Switch-1(config)# interface tengigabitethernet 1/0/1 Switch-1(config)# switchport mode access Switch-1(config)# switchport trunk allowed vlan 10, 20 Switch-1(config)# Switch-1(config)# interface tengigabitethernet 1/0/3 Switch-1(config)# switchport mode access Switch-1(config)# switchport access vlan 10

Switch-2(config)# interface tengigabitethernet 1/0/2 Switch-2(config)# switchport mode trunk Switch-2(config)# switchport trunk allowed vlan 10, 20 Switch-2(config)# Switch-2(config)# interface tengigabitethernet 1/0/6 Switch-2(config)# switchport mode access Switch-2(config)# switchport access vlan 20

A network administrator is troubleshooting why Host 1 cannot communicate with Host 2.

Based on the switch output shown in the exhibit, what is the reason for the communication issue?

A. Port Te1/0/1 on Switch-1 is configured incorrectly

B. Port Te1/0/2 on Switch-2 is configured incorrectly

C. Port Te1/0/3 for Host 1 is configured incorrectly on Switch-1

D. Port Te1/0/6 for Host 2 is configured incorrectly on Switch-2

Correct Answer: A


Question 9:

What are key features of the Dell EMC N4064 or N4064F switches?

A. Up to 640 Gbps switch fabric capacity and hot swap expansion module support for dual QSFP (8 x 10GbE)

B. Up to 1.0 Tbps switch fabric capacity and up to 48-line rate 10GbE ports per switch

C. Up to 1.2 Tbps switch fabric capacity and up to 64-line rate 10GbE ports per switch

D. Up to 48-line rate 10GbE ports per switch and hot swap expansion module support for dual QSFP (8 x 10GbE)

Correct Answer: A

Reference: https://i.dell.com/sites/csdocuments/Shared-Content_data-Sheets_Documents/en/aa/Dell_Networking_N4000_Series_SpecSheet.pdf


Question 10:

Refer to the exhibit.

A network administrator has created an ACL to block broadcast traffic to their server on port Gi1/0/1. Why is the ACL not functioning as desired?

A. ACL is not applied in the correct direction

B. ACLs do not support broadcast traffic

C. Destination address mask is incorrect

D. Destination IP address is incorrect

Correct Answer: A


Question 11:

A user\’s workstation is connected to an IP phone that is connected to a Dell EMC N-Series switch. Which type of traffic is typically tagged or untagged?

A. Data = tagged, Voice = untagged

B. Data = untagged, Voice = untagged

C. Data = tagged, Voice = tagged

D. Data = untagged, Voice = tagged

Correct Answer: D

Reference: https://www.dell.com/support/article/en-us/how12385/how-to-enable-the-voice-vlan-feature-on-dell-emc-networking-n-series-switches?lang=en


Question 12:

What happens when a match is found for an ACL with 15 entries?

A. All packets which match that entry are forwarded

B. Action from that entry is performed and the rest of the entries in the ACL are processed

C. All packets which match that entry are dropped

D. Action from that entry is performed and the ACL is exited

Correct Answer: D


Question 13:

Which interface on a Dell EMC N-Series switch provides the most security for management?

A. VLAN

B. Ethernet

C. Loopback

D. Out-of-band

Correct Answer: D


Question 14:

When configuring a Dell EMC N-Series switch for VoIP and QoS, what is one QoS setting that ensures voice traffic is prioritized in the presence of other network traffic?

A. LLDP protocol setting

B. ISDP protocol setting

C. Classification setting

D. VLAN spanning tree setting

Correct Answer: C


Question 15:

A customer is upgrading their campus network Access layer switches. They require 2-10GbE uplinks, 48-1GbE ports with PoE, and stacking capability of up to 12 units. Which Dell EMC N-Series model will meet the customer\’s requirements?

A. N1100 Series

B. N1500 Series

C. N2000 Series

D. N4000 Series

Correct Answer: C

Reference: https://www.dellemc.com/resources/en-us/asset/data-sheets/products/networking/dell_emc_powerswitch_n2000_series_specsheet.pdf


Visit our site to get more DES-5121 Q and As:https://www.itcertbible.com/des-5121.html (65 QAs Dumps)