Browsed by
Tag: E20-370 new questions

[PDF and VCE] Geekcert Latest EMC E20-370 Exam Practice Materials Free Downloading

[PDF and VCE] Geekcert Latest EMC E20-370 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jan 14,2022 Newest E20-370 pdf exam! Get yourself well prepared for the EMC Legato Cert Latest E20-370 exam questions Networked Storage – CAS Implementation exam is really a hard job. But don’t worry! We Geekcert, provides the most update exam PDF and VCEs. With Geekcert latest exam Q and As, you’ll pass the Legato Cert Hotest E20-370 vce Networked Storage – CAS Implementation exam in an easy way

pass E20-370 exam | E20-370 written test | E20-370 exam study guide | E20-370 exam tips. Geekcert certification E20-370 practice exams. Geekcert – leading provider of latest E20-370 certification exam study materials. try to download the free demo. Geekcert – help you prepare for E20-370 certification exams. latest update, most accurate and high pass rate.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest E20-370 preparation materials from EMC Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/E20-370.html

The following are the E20-370 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our E20-370 dumps.Real questions from E20-370 free dumps. Download demo of E20-370 dumps to check the validity.

Question 1:

What is the minimum number of Gen4LP nodes required to support CPP protection?

A. 4

B. 8

C. 16

D. 32

Correct Answer: B


Question 2:

A customer received an email from EMC Centera indicating that a disk drive failed in node c001n05. Which process indicates that the data has been properly reprotected?

A. Disk regeneration

B. Disk triage

C. Node regeneration

D. Node regeneration timeout settings

Correct Answer: A


Question 3:

Which parameter is mandatory in the RES-File?

A. Backup Thread_Count

B. CBRM Server IP

C. Cluster_ID

D. EMC Centera IP

Correct Answer: D


Question 4:

Click the Exhibit button

A customer is replacing both existing Gen3 clusters (EMC Centera A and EMC Centera B) with new Gen4 clusters (EMC Centera C and EMC Centera D).

In the exhibit where must chain replication be configured for this migration design?

A. EMC Centera A, EMC Centera B, EMC Centera C, and EMC Centera D

B. EMC Centera B

C. EMC Centera B and EMC Centera D

D. EMC Centera D

Correct Answer: C


Question 5:

Which EMC Centera tool allows a PEA file to be tested?

A. EMC Centera CLI

B. EMC Centera Console

C. EMC Centera Verify

D. EMC Centera Viewer

Correct Answer: C


Question 6:

When installing CUA 4.0 on Centera Gen 4 node which node do you want to configure as a CUA?

A. Access Node

B. Spare Node

C. Storage Node

D. Storage on Access node

Correct Answer: B


Question 7:

A user states that their AIX application can NOT access the mountpoint they just created on the CUA. Which menu choice on the CUA Setup Utility > Configuration Options is most appropriate to help in this situation?

A. Configure Centera Universal Access

B. Configure FTP Access

C. Modify CIFS Configuration

D. Modify NFS Configuration

Correct Answer: D


Question 8:

A customer decided to add another application that does not natively incorporate EMC Centera\’s API and they decide to repurpose a spare Gen4LP node into a CUA.

What must they make sure of before implementing?

A. Application server integrating to the CUA must have OnAlert installed

B. Application server must have the latest EMC Centera SDK

C. EMC Centera must be running CentraStar 3.1.3 or later

D. Node must remain in the cabinet

Correct Answer: C


Question 9:

An EMC Centera running CentraStar 3.x uses virtual pools that are configured with pool quotas. What will occur when the quota of a virtual pool is reached?

A. Alert will be sent, but data can still be archived to that pool

B. Cluster will be put into read-only mode, so no data can be written

C. Data being archived to that pool will be written to the default pool

D. Data can no longer be archived to that pool

Correct Answer: A


Question 10:

Which CLI command will configure an EMC Centera to perform a hard stop if the regeneration buffer threshold is exceeded?

A. set capacity regenerationbuffer

B. set cluster regeneration

C. set cluster regenerationbuffer

D. set regeneration threshold

Correct Answer: A


Question 11:

Which Windows service can not be running on a server used for the EMC Centera Console?

A. Domain Name Service

B. File Transfer Protocol Service

C. Internet Information Service

D. Network Time Protocol Service

Correct Answer: C


Question 12:

A customer application deleted an object from an EMC Centera. The customer wants to know when the object was deleted. What can be used to provide information about a deleted object?

A. CDF

B. GC Logs

C. Lazarus Clip

D. Reflection

Correct Answer: D


Question 13:

A customer has an existing Gen4 cluster and purchased new Gen4LP nodes. Which requirement must be confirmed for the LP nodes to be successfully added?

A. All nodes in the cluster must have the same drive sizes

B. CentraStar code must be at 3.1.3 or later

C. CentraStar code must be patched to sp3

D. LP nodes must be access nodes in a heterogeneous cluster

Correct Answer: B


Question 14:

What happens in a writeback to EMC Centera if the custom_metadata.txt file is not in the correct format?

A. Writeback continues excluding all custom metadata content and a message is logged.

B. Writeback continues excluding invalid custom metadata content and a message is logged.

C. Writeback fails and an email alert is sent to the alert notification recipient.

D. Writeback fails and is retried excluding all custom metadata.

Correct Answer: B


Question 15:

Which information can always be provided about an object from its reflection?

A. Account of the person issuing the delete call for the object

B. Application that deleted the object

C. IP address of the host that deleted the object

D. Time of the last garbage collection sweep

Correct Answer: C