Browsed by
Tag: EEB-101 pdf dumps

[Latest Version] Free EEB-101 PDF Download with 100% Pass Guarantee

[Latest Version] Free EEB-101 PDF Download with 100% Pass Guarantee

We ensures to provide the most update latest EEB-101 dumps with the most accurate answers. We Salesforce Marketer EEB-101 pdf are the most complete and authoritative EEB-101 vce with which one can pass the Salesforce Marketer EEB-101 exam in an easy way. Preparing for Salesforce Marketer EEB-101 Essentials for Marketing Cloud Email Marketers exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more EEB-101 Q and As:https://www.geekcert.com/eeb-101.html (287 QAs Dumps)
Question 1:

Northern Trail Outfitters (NTO) is launching a custom, corporate-branded apparel website. They are concerned about the new initiative\’s campaign impacting deliverability on its consumer retail sends. NTO has purchased a second IP address to be used for the corporate site\’s email sending. What feature would the NTO administrator use to specify which IP address is used for retail vs.corporate?

A. Sender Profile

B. Send Classification

C. Delivery Profile

D. Send Definition

Correct Answer: C


Question 2:

A marketer has been tasked with ensuring Northern Trail Outfitters\’ unsubscribe mechanisms are CANSPAM compliant and follow industry best practices. Which two criteria should the marketer incorporate into campaigns to ensure compliance and align with current best practices? Choose 2 answers

A. Ensure opt-out mechanisms are operational for at least 30 days post-send.

B. Process every individual\’s unsubscribe request within 14 business days.

C. Include an unsubscribe link in the header or footer of emails.

D. Ask the subscriber to log in to the Preference Center to confirm opt-out.

Correct Answer: CD


Question 3:

Northern Trail Outfitter\’s Quality Assurance process requires that a team of users evaluates all parameters

of an email send, including Email, Subject Line, Send Classification, and other properties, prior to manually

sending the email.

What tool in Email Studio enables a marketer to save and execute a send manually?

A. Send Flow

B. User-Initiated Email

C. Send Activity

D. Guided Send

Correct Answer: D


Question 4:

Northern Trail Outfitters (NTO) just hired a new associate who is brand new to email marketing to start creating and deploying the company\’s monthly campaigns. NTO wants to ensure no mistakes are made. Which two elements of the send can be reviewed with Approvals? Choose 2 answers

A. Hyperlinks

B. Subject Line

C. From Name

D. Send Count

Correct Answer: BC


Question 5:

Northern Trail Outfitters\’ (NTO) branding guidelines require heavy use of imagery on its website, apps,

emails, ads, etc.

What are two ways that NTO can optimize its email design to honor branding guidelines and ensure

subscribers are getting the best experience possible?

Choose 2 answers

A. Add background colors that match branding.

B. Style alt text for when images do not display automatically.

C. Use custom corporate font to match NTO brand.

D. Make the email completely image based.

Correct Answer: BC


Question 6:

Northern Trail Outfitters wants to use something other than an email address to identify subscribers. What functionality can be used to accommodate this?

A. Subscriber Key

B. Subscriber Attributes

C. System Preferences

D. Primary Key

Correct Answer: A


Question 7:

A marketer is completing a Send Preview based on a pre-deployment checklist. What task is validated during the Send Preview?

A. Confirm that each content area specified in the dynamic content rules exists.

B. Identify phrases like “click here” or “Free!” that could be marked as spam.

C. Ensure subscriber status at the time of send is Subscribed or Bounced.

D. Ensure subscribers have not unsubscribed or are undeliverable.

Correct Answer: A


Question 8:

A small company, with limited resources, has started to use the Marketing Cloud. They have a single master data extension for all of their subscribers. When a subscriber opts in to receive communications, they will receive a monthly newsletter, weekly promotions, and a birthday email. What is the optimal way to manage unsubscribes by communication type?

A. Create a Boolean field for each communication type in the data extension and update the Profile Center.

B. Create suppression lists for each communication type, and associate the suppression list on the send definition.

C. Create separate data extensions for each communication type and customize the subscription page.

D. Create publication lists for each communication type, and associate the publication list on the send definition.

Correct Answer: D


Question 9:

Each time Northern Trail Outfitters sends its monthly promotional email, the volume of support calls spike.

The executive team would like the marketing team to slowly send emails throughout the day to avoid

customers waiting on hold.

Which feature should the marketing team use to achieve this?

A. Send Flow

B. Send Email Activity

C. Send Throttling

D. Triggered Send

Correct Answer: C


Question 10:

Northern Trail Outfitters (NTO) has created a new onboarding series for customers who have purchased its fitness tracker. Customers were automatically opted in and received three emails from NTO within one day. The onboarding series includes personalized recommendations but lacks an easy way to opt out or update preferences. In this scenario, what best practice was achieved?

A. Opting customers in automatically

B. Personalized recommendations

C. Sending multiple emails in one day

D. Preventing customers from opting out

Correct Answer: B


Question 11:

Northern Trail Outfitters\’ marketing team includes the nearest store to customers in the template of its

emails. This data extension only needs to be updated when store information changes, such as when a

new store opens or a store closes.

How can this be achieved?

A. Create an automation to begin when Information changes on a store object using a workflow rule.

B. Create a scheduled automation to import the file on a recurring basis with store information.

C. Create a file drop automation to import the file when placed on the specified directory on the Enhanced FTP.

D. Create a file drop automation to initiate when the store\’s data extension is updated via import.

Correct Answer: C


Question 12:

A marketing team is using the Import Activity to import a csv file into a data extension. The file location is the system default File Location: Enhanced FTP. The import has failed and the error is “File Not Found.” Which two steps should resolve the issue? Choose 2 answers

A. Use the Import Wizard to point to rename the file on the FTP.

B. Ensure the file to be imported is in the Import Folder on the Enhanced FTP.

C. Ensure the name of the file in the Import Activity matches the file name on the FTP.

D. Change the file format from “comma separated value” to “tab delimited.”

Correct Answer: BC


Question 13:

A customer has a Send Log they are using to track the email addresses that were sent to, date and time of the send, and the name of the email sent for reporting purposes. Per best practice, the customer stores 30 days of data in their Send Log and then archives the data into another data extension that holds data for one year. Which activity should be used to achieve the backup automatically?

A. Import File

B. Data Extract

C. SQL Query

D. Filter

Correct Answer: D


Question 14:

An email marketing team has been tasked with building a new email that pulls in personalized content based on customers\’ preferences. The team has decided to create dynamic rules to accomplish this setup. What are the four elements that are required for the creation of a dynamic content rule?

A. Preferences, Value, Operator, Lists

B. Lists, Value, Operator, Images

C. Customers, Value, Operator, Content

D. Attribute, Value, Operator, Content

Correct Answer: D


Question 15:

Northern Trail Outfitters (NTO) is implementing the Marketing Cloud and is unsure whether to use lists or data extensions. Their consultant recommended they use data extensions. Which three considerations did the consultant take into account when recommending a data extension-based model over Lists? Choose 3 answers

A. NTO needs flexible data storage.

B. NTO will be using Journey Builder.

C. NTO is storing product and store data.

D. NTO has fewer than 15 data points.

E. NTO has fewer than 250,000 subscribers.

Correct Answer: ABC


Visit our site to get more EEB-101 Q and As:https://www.geekcert.com/eeb-101.html (287 QAs Dumps)