Browsed by
Tag: H31-211 pdf

Free Download the Most Update H31-211 Brain Dumps

Free Download the Most Update H31-211 Brain Dumps

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 25,2022 Hotest H31-211 exam questions exam! Get yourself well prepared for the HCNA Hotest H31-211 vce Huawei certified Network Associate – HCDA (Carrier IP) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update H31-211 actual tests. With We latest H31-211 new questions, you’ll pass the HCNA Hotest H31-211 vce Huawei certified Network Associate – HCDA (Carrier IP) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H31-211 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H31-211 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H31-211 dumps.The following questions and answers are from the latest H31-211 free dumps. It will help you understand the validity of the latest H31-211 dumps.

Question 1:

Which of the following is true about the flag field in the HDLC frame? (multiple choice)

A. The fixed value is 01111110

B. Start and end of the flag field flag frame

C. Two flag fields are required between the two frames at the beginning of the frame and at the end of the frame.

D. The channel is still active at the time of no frame transmission. In this state, the sender continuously sends the flag field, and the receiver detects each received flag field.

Correct Answer: ABD


Question 2:

Directly connected to the specified port of the peer device, does not forward any packets, but which port is the port that receives BPDUs to monitor network changes?

A. Root Port

B. Designated Port

C. Alternate Port

D. Disable Port

Correct Answer: C


Question 3:

Directly connected to the specified port of the peer device, does not forward any packets, but which port is the port that receives BPDUs to monitor network changes?

A. Root Port

B. Designated Port

C. Alternate Port

D. Disable Port

Correct Answer: B


Question 4:

In the Eudemon firewall, what are the principles for the association between the security zone and each network? (Multiple choice)

A. The internal network should be arranged in a higher security area

B. The external network should be arranged in the lowest security area

C. Some networks that provide conditional services to the outside should be placed in a mediumsized DMZ zone.

D. The internal network should be arranged in the medium DMZ area

E. The external network should have a Trust zone

Correct Answer: ABC


Question 5:

In HDLC, the start and end fields of the flag frame are a fixed value, is it?

A. 11111111

B. 1111110

C. 0

D. 11111110

Correct Answer: B


Question 6:

Which of the following is the correct description of the configuration BPDU generation? (multiple choice)

A. As long as the port is enabled with STP, the configuration BPDU will be sent from the designated port at regular intervals.

B. When the root port receives the configuration BPDU, the device where the root port resides will copy a configuration BPDU to each of its designated ports.

C. When the designated port receives a configuration BPDU that is worse than itself, it will immediately send its own BPDU to the downstream device.

D. The topology of the non-root bridge changes. The BPDU is notified by configuring the BPDU.

Correct Answer: ABC


Question 7:

The following description of the advantages of optical fiber as a transmission medium, what are the correct ones? (multiple choice) A. Not susceptible to interference from electromagnetic signals

B. High transmission rate

C. The transmission distance is infinitely long

D. Expensive

Correct Answer: ABD


Question 8:

What are the common methods in VLAN-based partitioning? (multiple choice)

A. Port-based VLAN

B. VLAN based on MAC address

C. VLAN based on protocol

D. Divide VLAN based on TCP port number

Correct Answer: ABC


Question 9:

Asynchronous Response Mode (ARM) is a way of allowing any node to initiate a transfer.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 10:

The switch supports the 802.1Q protocol. What is the vlan range?

A. (0,255)

B. (0, 1023)

C. (0, 2047)

D. (0,4095)

Correct Answer: D


Question 11:

Adding a shielding layer on the outside of the twisted pair, called (), can improve the anti- electromagnetic interference capability of the twisted pair.

A. STP

B. UTP

C. BTP

D. RPR

Correct Answer: A


Question 12:

What is the correct statement about free ARP? (multiple choice)

A. By sending a free ARP, you can confirm whether the IP address has a conflict.

B. The free ARP packet format belongs to the AR request packet.

C. Free ARP helps update old IP address information

D. The free ARP packet format belongs to the ARP reply packet.

Correct Answer: AB


Question 13:

What are the methods to solve the routing loop problem?

A. Horizontal segmentation

B. Route suppression method

C. Router restart

D. Define the maximum value of the route metric

Correct Answer: ABD


Question 14:

The network administrator is removing multiple VLANs from the switch. When the administrator enters the undo vlan 1 command, he receives an error message. What is the cause of the error message?

A. VLAN can only be deleted by the user who created it

B. VLAN 1 can be deleted only after the role of VLAN 1 is assigned to other VLANs.

C. The command was not entered correctly, resulting in a syntax error

D. VLAN 1 is the default management VLAN and cannot be deleted.

Correct Answer: D


Question 15:

Which of the following protocols provides a connectionless transport service?

A. IP

B. IPX

C. TCP

D. UDP

Correct Answer: D