Browsed by
Tag: HPE0-J76 vce

[Newest Version] Easily Pass HPE0-J76 Exam with Geekcert Updated Real HP HPE0-J76 Exam Materials

[Newest Version] Easily Pass HPE0-J76 Exam with Geekcert Updated Real HP HPE0-J76 Exam Materials

This is a note. Please give me your attention if you are preparing for your HP Latest HPE0-J76 exam questions exam. It is really a tough task to pass HPE ASE Newest HPE0-J76 pdf exam. However, Geekcert will help you on that with the most comprehensive PDF and VCEs of the latest HPE ASE Hotest HPE0-J76 pdf dumps exam questions, covering each and every aspect of HPE ASE Jan 14,2022 Hotest HPE0-J76 vce dumps Designing HPE Enterprise Storage Solutions exam curriculum.

the Geekcert HPE0-J76exam | pass the HPE0-J76 exam on your first try! Geekcert – HPE0-J76 certification with money back assurance. Geekcert – find all popular HPE0-J76 exam certification study materials here. our expert team is ready to help you to get your certification easily. Geekcert certification HPE0-J76 practice exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-J76 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe0-j76.html

The following are the HPE0-J76 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-J76 dumps.Although questions are from HPE0-J76 free dumps, the validity and accuracy of the HPE0-J76 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

What do me improved operational efficiencies, service levels, and business flexibility provided by HPE Storage solutions create?

A. cost reduction

B. business value

C. stability to customer business

D. customer loyalty

Correct Answer: B


Question 2:

When demonstrating File Persona disaster recovery between arrays, which resources go offline and must be restarted? (Select two.)

A. antivirus scanning schedules

B. file share restore process

C. shares

D. snapshots

E. exports

Correct Answer: CE


Question 3:

How does HPE Converged Storage simplify management?

A. It eliminates configuration through the use of auto-discovery.

B. It incorporates business needs into the design.

C. It provides a common CL1 translator for all HPE Storage families.

D. It provides a single pane of glass for all HPE Storage products.

Correct Answer: D


Question 4:

Which storage technology allows a customer to provision a group of servers with 10 TB of storage from only 5 TB of actual physical storage?

A. space reclamation

B. thin provisioning

C. thick provisioning

D. full provisioning

Correct Answer: B


Question 5:

Which file protocols are commonly used in HPE Store Once storage? (Select two.)

A. NTFS

B. CIFS

C. ZFS

D. VFS

E. NFS

Correct Answer: BE


Question 6:

One of your customers is the IT director tor a regional graphic arts company The company has 12 Branches Each Branch requires a local server providing high speed access to video and graphic flies The IT director is asking for a proposal to update the servers at each branch to keep up with increasing demand for high-speed and high-volume storage The customer\’s staff members have limited IT knowledge HPE ProLiant servers with DAS will continue to provide adequate volume for each branch.

Which storage technology can provide appropriate performance and volume size tor this customer?

A. HPE StoreOnce VSA

B. HPE Peer Motion

C. HPE SmartCache

D. HPE Hybrid HDD

Correct Answer: C


Question 7:

You are demonstrating adding a new host for an HPE 3PAR StoreServ array to your customer. In addition to the host name, what is the minimum information that is required to create a host profile?

A. virtual volumes

B. virtual file servers

C. host set

D. persona

Correct Answer: D


Question 8:

When preparing a business case for a storage solution, which element calculates the time it takes to offset the IT investment through increased revenues or reduced costs?

A. OPEX

B. ROI

C. CAPEX

D. TCO

Correct Answer: B


Question 9:

A customer adds additional SSD drives to an HPE 3PAR StoreServ array configured with Adaptive Flash Cache (AFC). Which action is needed to take advantage of the new drives in AFC?

A. Remove the old AFC configuration and recreate a new one.

B. Run tunesys after adding the drives to rebalance the system.

C. Run the statcache command to enable AFC for all Ws on the system.

D. Increase the current AFC configuration to reflect the additional space.

Correct Answer: A


Question 10:

What are advantages of using SSD drives over performance HDO drives? (Select two)

A. latency

B. encryption support

C. IOPS

D. form factor

E. OS support

Correct Answer: AC


Question 11:

You are designing a solution that will have three new HPE BladeSystems and art HPE 3PAR StoreServ 8000 storage array within four controller nodes. This new environment must Keep the infrastructure within the data center to a minimum.

Which virtual connect module should you recommend to achieve this goal?

A. 16 Gb 24-port Fibre Channel

B. Flex-10/10D

C. 6125XLG

D. FlexFabric-20/40 F8

Correct Answer: D


Question 12:

A customer has a Microsoft application environment that uses HPE StoreServ arrays. The customer wants to simplify the process to back up the application data and implement rapid online recovery of the applications, however, the customer cannot accomplish this from the StoreServ Management Console (SSMC).

What must be added to the solution for the customer to accomplish this? (Select two.)

A. Application Suite for Data Protection

B. Recovery Manager

C. Advanced Shadow Copy Services for Windows Servers

D. Virtual Copy

E. VSS provider for HPE 3PAR StoreServ

Correct Answer: BD


Question 13:

What is a business benefit of HPE hyper-converged systems?

A. larger footprint

B. faster deployment

C. lower latency

D. fewer choices

Correct Answer: B


Question 14:

Which HPE management tool provides a single, integrated management environment for a converged infrastructure?

A. HPE OneView

B. HPE StoreOnce RMC

C. HPE 3PAR SSMC

D. HPE IMC

Correct Answer: A


Question 15:

A customer wants to Implement a management and monitoring tool for an HPE B-series SAN switch environment. You present the HPE SAN Network Advisor and its different versions. Which component in me customer\’s environment will help you decide which version to recommend?

A. FICON connectivity

B. FCIP support

C. 4-siot SAN Director

D. 96-port fixed port SAN switch

Correct Answer: A