Browsed by
Tag: HPE0-S22 exam questions

[Newest Version] Free Geekcert HP HPE0-S22 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

[Newest Version] Free Geekcert HP HPE0-S22 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the HPE Master ASE Newest HPE0-S22 QAs exam preparation, Geekcert will assist you to pass the HPE Master ASE Jan 15,2022 Latest HPE0-S22 pdf exam with latest update HPE Master ASE Latest HPE0-S22 vce dumps Architecting Advanced HPE Server Solutions PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive HP exam preparation materials, covering each and every aspect of HPE Master ASE Hotest HPE0-S22 study guide Architecting Advanced HPE Server Solutions exam curriculum. We ensure you 100% success in HPE Master ASE Hotest HPE0-S22 study guide exam.

Geekcert HPE0-S22 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their HPE0-S22 certification exams. Geekcert – 100% real HPE0-S22 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – best way to guarantee your HPE0-S22 certification and exam success!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-S22 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe0-s22.html

The following are the HPE0-S22 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-S22 dumps.These questions are from HPE0-S22 free dumps. All questions in HPE0-S22 dumps are from the latest HPE0-S22 real exams.

Question 1:

A customer has a Hadoop big data and analytics solution. The customer needs a server upgrade to improve performance for this solution and plans to add more solutions that draw on the data, such as a Cassandra NoSQL database. The customer is interested in a flexible HPE Big Data Reference Architecture approach.

Which solution meets the customer\’s needs?

A. HPE Moonshot 1500 Systems with m700 cartridges for co-located compute and storage nodes

B. HPE Apollo 4530 Systems for co-located compute and storage nodes

C. HPE Apollo 8000 Systems for the compute nodes and HPE Superdome X Systems for the storage nodes

D. HPE Moonshot 1500 Systems with m710 cartridges for the compute nodes and HPE Apollo 4200 Systems for the storage nodes

Correct Answer: D


Question 2:

A customer recently purchased an HPE Moonshot chassis to host its internal website. Subsequently, the customer reports difficulties deploying new cartridges in an efficient manner. The customer suggests exchanging the solution for a more traditional server platform.

What can the architect demonstrate to the customer to help solve the problem while preserving the validity of the original design solution?

A. how to use SCCM to provide a graphical installation method for new nodes

B. how to use VSP to provide a graphical installation method for new nodes

C. how to add an mRCA module to provide a graphical installation method for new nodes

D. how to use iLO remote console to provide a graphical installation method for new nodes

Correct Answer: C

In order to interface with the specific server cartridge node, the mRCA must be installed in a specific slot within the chassis, relative to the linking server cartridge. Reference: https://h20565.www2.hpe.com/hpsc/doc/public/display? sp4ts.oid=5365577anddocLocale=en_USanddocId=emr_na-c04785597


Question 3:

A customer is planning a multi-threaded HPC solution that would benefit from threads running in parallel.

The architect selects the HPE Apollo 6000 and needs to choose between the HPE XL230a and the XL250a compute tray.

What is one reason for choosing the XL250a tray?

A. The HPE XL250a server supports DDR4 HPE Smart Memory.

B. The HPE XL250a server supports dual accelerators.

C. The HPE XL250a server provides full length PCIe expansion slots.

D. The HPE XL250a server delivers dual processor performance.

Correct Answer: B

The HPE ProLiant XL250a Gen9 Server delivers 2P performance for your budget with dual accelerator support, while leveraging the HPE Apollo 6000 System and its modular flexibility and rack-scale efficiency. This server features the Intel? Xeon?E5-2600 v3/v4 series processors and 16 DIMM slots are ready with DDR4 2133 (1024 GB maximum)/2400 (2048 GB maximum) MHz memory and HPE SmartMemory.

Reference: https://www.hpe.com/nz/en/product-catalog/servers/proliant-servers/pip.hpe-proliant-xl250a- gen9-server.7307070.html


Question 4:

An architect takes the following notes during a meeting with a customer:

1.

plans to introduce an entirely new service offering to customers

2.

servers will be virtualized and will consume large amounts of storage space

3.

project is to operate in an isolated section of the data center with limited access to the corporate network

4.

need flexibility to grow quickly as required by the new service demands on the infrastructure

5.

has no repeatable process for firmware management

6.

concerned about how long it will take for the project team to become productive on the new infrastructure Which solution should the architect propose to help the customer overcome all of its project challenges?

A. HPE BladeSystem solution with HPE 3PAR storage

B. HPE Apollo 6000 solution with HPE 3PAR storage

C. HPE ConvergedSystem 700 solution with HPE 3PAR storage

D. HPE Apollo 2000 solution with HPE 3PAR storage

Correct Answer: B


Question 5:

View the Exhibit.

Refer to the exhibit. A customer has an HPE c7000 enclosure managed by HPE OneView with HP BL460c Gen9 servers in a vSphere cluster. The customer has multiple vLANs trunked from the top of rack (TOR) switches to the Virtual Connect modules in the enclosure. Due to network Access Control List (ACL) requirement and guidelines from the networking department, all network traffic should be forced to an upstream switch using the Virtual Connect “Private Network” feature.

The customer reports slow network response.

Which modification can the architect recommend to improve network performance?

A. Change the FlexFabric 20/40 adapter modules with Flex 10/100 modules.

B. Change the FlexFabric adapter modules with Flex-10 adapter modules.

C. Remove the Management network from the uplinks.

D. Put the vMotion network in a separate uplink set and disable “Private Network”.

Correct Answer: A


Question 6:

A customer plans to develop scripts that use the REST API for HPE OneView. However, the customer is concerned about the complexity of the scripts. Which tool can be used to adopt the HPE OneView REST API quicker?

A. HPE SmartStart Scripting Toolkit

B. HPE Operations Analytics for HPE OneView

C. HPE Python library for HPE OneView

D. HPE iLO4 using RedFish

Correct Answer: B


Question 7:

An architect proposes an HPE Moonshot 1500 chassis with m710p cartridges, an HPE Moonshot 45XGc Switch, and an HPE 4-QSFP Uplink Module. The customer informs the architect that each cartridge requires a redundant 10GbE link. How should the architect change the proposal?

A. Add another FlexibleLOM adapter for each cartridge.

B. Change the HPE Moonshot 45XGc Switch to an HPE Moonshot 180G switch.

C. Add another HPE Moonshot 45XGc Switch and 4-QSFP Uplink Module.

D. Change the 4-QSFP Uplink Module to a 16-SFP Uplink Module.

Correct Answer: A


Question 8:

An architect is designing an HPE Apollo 6000 solution to support an HPC application that is highly parallel and involves a lot of communication between compute nodes. The architect is choosing the FlexibleLOM options for the compute trays. Which technology should the architect ensure that the trays support?

A. VXLAN offloading

B. Fibre Channel over Ethernet (FCoE)

C. RDMA over Converged Ethernet (RoCE)

D. iSCSI hardware initiator

Correct Answer: D


Question 9:

A customer needs a server infrastructure update for its Hadoop HBase solution. The HBase maximum dataset size will be 120TB.

To host HBase, the architect is planning three HPE Moonshot 1500 chassis that are fully populated with cartridges. The populated chassis provide the following in total:

1.

135 processors with 4 2.9GHz cares each

2.

4. 32TB RAM

3.

64.8TB local storage on SSDs

Which aspect or the design is under provisioned and is likely to cause performance to be degraded to one- tenth or even one-hundredth of its potential?

A. number of cores per processor

B. number of processors

C. amount of local storage on SSDs

D. amount of RAM

Correct Answer: C


Question 10:

Which statement describes the availability metrics for an HPE system\’s high availability?

A. All standard HPE servers are designed for 99.9999% availability.

B. A system consisting of HPE standard servers with an availability of 99.9999% and a storage system with an availability of 99.99% will have a combined availability of 99.99999%.

C. A system with an availability of 99.99% can be expected to be in operational for 6 minutes or fewer per year.

D. A system with an availability of 99.999% will statistically not have an unscheduled downtime of more than 1 hour total in 10 years of operation.

Correct Answer: B


Question 11:

A customer operates a data center based on third-party servers, which includes third-party storage with an iSCSI SAN. The architect needs to design a solution that can seamlessly access the current data from a new HPE Moonshot system.

How can the HPE Moonshot system access the legacy storage?

A. using native iSCSI target software to connect to the storage on a dedicated LAN

B. using native iSCSI initiator to connect to the storage on a dedicated LAN

C. using native iSCSI initiator to connect to the storage on the management LAN

D. using an HPE Multifunction router to convert iSCSI to Virtual Connect

Correct Answer: B


Question 12:

A customer plans to use Insight Control server provisioning and HPE OneView for vCenter Server. The vCenter Server manages one c7000 enclosure with 16 server blades running VMware ESXI. Which licensing option should the architect include in the proposal?

A. one HPE OneView Standard license for each managed server and one HPE OneView for vCenter Server license for the c7000 enclosure

B. one Insight Control server provisioning license for each managed server

C. one Insight Control server provisioning license for each managed server blade and one HPE OneView for vCenter Server license for the entire c7000 enclosure

D. one HPE OneView Advanced license for each managed server

Correct Answer: C


Question 13:

A customer requests a proposal for an HPE Apollo 4530 system. The customer reports that it has experienced problems in the past with boot time malware attacks within its environment. Which solution should the architect propose to protect the customer from this threat?

A. Use encrypted drives.

B. Use Smart Array Controllers.

C. Enable Legacy BIOS mode.

D. Enable UEFI secure boot mode.

Correct Answer: D

Reference: http://docs.software.hpe.com/SA/10.51/Content/admin_guide/ SA_10.1x_OS_Installation_SecureBootCapableServers.htm


Question 14:

An architect is choosing between 1GbE and 10GbE connectivity for an object storage solution. What is a valid reason to select 10GbE?

A. The customer\’s network infrastructure is based on QoS service.

B. The customer needs the system to recover quickly from a failure.

C. The customer needs the object storage servers to be able to locate random data on a disk more quickly.

D. The customer plans to increase the memory in the nodes in the future.

Correct Answer: C


Question 15:

A customer is deploying HPE Apollo Systems, which the customer hopes will help the organization achieve its goals for efficient energy operations. In assessing the customer maturity, the architect finds that IT staff has limited insight into how efficiently servers are operating and limited ability to enforce energy efficiency policies.

Which solution should the architect recommend to help solve these issues?

A. HPE Advanced Power Manager

B. HPE OneView 2.x

C. HPE Power Advisor

D. HPE Insight Remote Support

Correct Answer: A

Reference: https://www.hpe.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/4AA5-3291ENN.pdf