Browsed by
Tag: JN0-230 exam question

Free Providing JN0-230 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Free Providing JN0-230 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest JN0-230 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the Associate JNCIA-SEC Hotest JN0-230 vce dumps Security-Associate (JNCIA-SEC) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update latest JN0-230 dumps. With We latest JN0-230 dumps, you’ll pass the Associate JNCIA-SEC May 23,2022 Hotest JN0-230 pdf Security-Associate (JNCIA-SEC) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-230 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the JN0-230 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-230 dumps.JN0-230 free dumps are questions from the latest full JN0-230 dumps. Check JN0-230 free questions to get a better understanding of JN0-230 exams.

Question 1:

You want to automatically generate the encryption and authentication keys during IPsec VPN establishment. What would be used to accomplish this task?

A. IPsec

B. Diffie_Hellman

C. Main mode

D. Aggregate mode

Correct Answer: B


Question 2:

Which two segments describes IPsec VPNs? (Choose two.)

A. IPsec VPN traffic is always authenticated.

B. IPsec VPN traffic is always encrypted.

C. IPsec VPNs use security to secure traffic over a public network between two remote sites.

D. IPsec VPNs are dedicated physical connections between two private networks.

Correct Answer: AC


Question 3:

Which flow module components handles processing for UTM?

A. Policy

B. Zones

C. Services

D. Screen options

Correct Answer: C


Question 4:

Which two match conditions would be used in both static NAT and destination NAT rule sets? (Choose two.)

A. Destination zone

B. Destination interface

C. Source interface

D. Source zone

Correct Answer: BD


Question 5:

Which statement about IPsec is correct?

A. IPsec can be used to transport native Layer 2 packets.

B. IPsec can provide encapsulation but not encryption

C. IPsec is a standards-based protocol.

D. IPsec is used to provide data replication

Correct Answer: C


Question 6:

What should you configure if you want to translate private source IP address to a single public IP address?

A. Source NAT

B. Destination NAT

C. Content filtering

D. Security Director

Correct Answer: A


Question 7:

You are configuring an IPsec VPN tunnel between two location on your network. Each packet must be encrypted and authenticated. Which protocol would satisfy these requirements?

A. MD5

B. ESP

C. AH

D. SHA

Correct Answer: B


Question 8:

You have created a zones-based security policy that permits traffic to a specific webserver for the marketing team. Other groups in the company are not permitted to access the webserver. When marketing users attempt to access the server they are unable to do so. What are two reasons for this access failure? (Choose two.)

A. You failed to change the source zone to include any source zone.

B. You failed to position the policy after the policy that denies access to the webserver.

C. You failed to commit the policy change.

D. You failed to position the policy before the policy that denies access the webserver

Correct Answer: CD


Question 9:

Which statements is correct about SKY ATP?

A. Sky ATP is an open-source security solution.

B. Sky ATP is used to automatically push out changes to the AppSecure suite.

C. Sky ATP only support sending threat feeds to vSRX Series devices

D. Sky ATP is a cloud-based security threat analyzer that performs multiple tasks

Correct Answer: D


Question 10:

Which type of security policy protect restricted services from running on non-standard ports?

A. Application firewall

B. IDP

C. Sky ATP

D. antivirus

Correct Answer: B


Question 11:

Which statement is correct about IKE?

A. IKE phase 1 is used to establish the data path

B. IKE phase 1 only support aggressive mode.

C. IKE phase 1 negotiates a secure channel between gateways.

D. IKE phase 1 establishes the tunnel between devices

Correct Answer: C


Question 12:

Which two private cloud solution support vSRX devices? (Choose two.)

A. Microsoft Azure

B. Amazon Web Services (AWS)

C. VMware Web Services (AWS)

D. VMware NSX

E. Contrail Cloud

Correct Answer: AB


Question 13:

You want to integrate an SRX Series device with SKY ATP. What is the first action to accomplish task?

A. Issue the commit script to register the SRX Series device.

B. Copy the operational script from the Sky ATP Web UI.

C. Create an account with the Sky ATP Web UI.

D. Create the SSL VPN tunnel between the SRX Series device and Sky ATP.

Correct Answer: C


Question 14:

What are the valid actions for a source NAT rule in J-Web? (choose three.)

A. On

B. Off

C. Pool

D. Source

E. interface

Correct Answer: BCE

https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/nat-security-source-and- source-pool.html


Question 15:

What must you do first to use the Monitor/Alarms/Policy Log workspace in J-Web?

A. You must enable logging that uses the SD-Syslog format.

B. You must enable security logging that uses the TLS transport mode.

C. You must enable stream mode security logging on the SRX Series device.

D. You must enable event mode security logging on the SRX Series device.

Correct Answer: D