Browsed by
Tag: NSE7_OTS-6.4 pdf dumps

Free Download the Most Update NSE7_OTS-6.4 Brain Dumps

Free Download the Most Update NSE7_OTS-6.4 Brain Dumps

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your NSE 7 Network Security Architect Hotest NSE7_OTS-6.4 pdf dumps Fortinet NSE 7 – OT Security 6.4 exam. We will assist you clear the Mar 24,2022 Newest NSE7_OTS-6.4 vce dumps exam with NSE 7 Network Security Architect NSE7_OTS-6.4 actual tests. We NSE7_OTS-6.4 pdf are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NSE7_OTS-6.4 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NSE7_OTS-6.4 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NSE7_OTS-6.4 dumps.Do you what to see some samples before NSE7_OTS-6.4 exam? Check the following NSE7_OTS-6.4 free dumps or download NSE7_OTS-6.4 dumps here.

Question 1:

What are two benefits of a Nozomi integration with FortiNAC? (Choose two.)

A. Enhanced point of connection details

B. Direct VLAN assignment

C. Adapter consolidation for multi-adapter hosts

D. Importation and classification of hosts

Correct Answer: AB


Question 2:

Which three criteria can a FortiGate device use to look for a matching firewall policy to process traffic? (Choose three.)

A. Services defined in the firewall policy.

B. Source defined as internet services in the firewall policy

C. Lowest to highest policy ID number

D. Destination defined as internet services in the firewall policy

E. Highest to lowest priority defined in the firewall policy

Correct Answer: ABD


Question 3:

Refer to the exhibit and analyze the output.

Which statement about the output is true?

A. This is a sample of a FortiAnalyzer system interface event log.

B. This is a sample of an SNMP temperature control event log.

C. This is a sample of a PAM event type.

D. This is a sample of FortiGate interface statistics.

Correct Answer: A


Question 4:

Which three Fortinet products can be used for device identification in an OT industrial control system (ICS)? (Choose three.)

A. FortiNAC

B. FortiManager

C. FortiAnalyzer

D. FortiSIEM

E. FortiGate

Correct Answer: ACD


Question 5:

Refer to the exhibit.

In the topology shown in the exhibit, both PLCs can communicate directly with each other, without going through the firewall.

Which statement about the topology is true?

A. PLCs use IEEE802.1Q protocol to communicate each other.

B. An administrator can create firewall policies in the switch to secure between PLCs.

C. This integration solution expands VLAN capabilities from Layer 2 to Layer 3.

D. There is no micro-segmentation in this topology.

Correct Answer: D


Question 6:

In a wireless network integration, how does FortiNAC obtain connecting MAC address information?

A. RADIUS

B. Link traps

C. End station traffic monitoring

D. MAC notification traps

Correct Answer: A


Question 7:

Which three common breach points can be found in a typical OT environment? (Choose three.)

A. Global hat

B. Hard hat

C. VLAN exploits

D. Black hat

E. RTU exploits

Correct Answer: CDE


Question 8:

Refer to the exhibit.

You are navigating through FortiSIEM in an OT network.

How do you view information presented in the exhibit and what does the FortiGate device security status tell you?

A. In the PCI logging dashboard and there are one or more high-severity security incidents for the FortiGate device.

B. In the summary dashboard and there are one or more high-severity security incidents for the FortiGate device.

C. In the widget dashboard and there are one or more high-severity incidents for the FortiGate device.

D. In the business service dashboard and there are one or more high-severity security incidents for the FortiGate device.

Correct Answer: B


Question 9:

An OT network administrator is trying to implement active authentication.

Which two methods should the administrator use to achieve this? (Choose two.)

A. Two-factor authentication on FortiAuthenticator

B. Role-based authentication on FortiNAC

C. FSSO authentication on FortiGate

D. Local authentication on FortiGate

Correct Answer: AB


Question 10:

An OT administrator deployed many devices to secure the OT network. However, the SOC team is reporting that there are too many alerts, and that many of the alerts are false positive. The OT administrator would like to find a solution that eliminates repetitive tasks, improves efficiency, saves time, and saves resources.

Which products should the administrator deploy to address these issues and automate most of the manual tasks done by the SOC team?

A. FortiSIEM and FortiManager

B. FortiSandbox and FortiSIEM

C. FortiSOAR and FortiSIEM

D. A syslog server and FortiSIEM

Correct Answer: C


Question 11:

Refer to the exhibit.

You need to configure VPN user access for supervisors at the breach and HQ sites using the same soft FortiToken. Each site has a FortiGate VPN gateway.

What must you do to achieve this objective?

A. You must use a FortiAuthenticator.

B. You must register the same FortiToken on more than one FortiGate.

C. You must use the user self-registration server.

D. You must use a third-party RADIUS OTP server.

Correct Answer: A


Question 12:

An OT supervisor has configured LDAP and FSSO for the authentication. The goal is that all the users be authenticated against passive authentication first and, if passive authentication is not successful, then

users should be challenged with active authentication. What should the OT supervisor do to achieve this on FortiGate?

A. Configure a firewall policy with LDAP users and place it on the top of list of firewall policies.

B. Enable two-factor authentication with FSSO.

C. Configure a firewall policy with FSSO users and place it on the top of list of firewall policies.

D. Under config user settings configure set auth-on-demand implicit.

Correct Answer: D


Question 13:

An OT network architect needs to secure control area zones with a single network access policy to provision devices to any number of different networks.

On which device can this be accomplished?

A. FortiGate

B. FortiEDR

C. FortiSwitch

D. FortiNAC

Correct Answer: D


Question 14:

Refer to the exhibit.

Based on the topology designed by the OT architect, which two statements about implementing OT security are true? (Choose two.)

A. Firewall policies should be configured on FortiGate-3 and FortiGate-4 with industrial protocol sensors.

B. Micro-segmentation can be achieved only by replacing FortiGate-3 and FortiGate-4 with a pair of FortiSwitch devices.

C. IT and OT networks are separated by segmentation.

D. FortiGate-3 and FortiGate-4 devices must be in a transparent mode.

Correct Answer: CD


Question 15:

Which three methods of communication are used by FortiNAC to gather visibility information? (Choose three.)

A. SNMP

B. ICMP

C. API

D. RADIUS

E. TACACS

Correct Answer: ACD