Browsed by
Tag: pmi-001 exam questions

[PDF and VCE] Free pmi-001 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

[PDF and VCE] Free pmi-001 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

We provides the most up to date and accurate preparing materials of the PMI Certification pmi-001 exam questions , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your PMI Certification pmi-001 Project Management Professional exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose We online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a PMI Certification certified professional in IT industry.

Visit our site to get more pmi-001 Q and As:https://www.geekcert.com/PMI-001.html (920 QAs Dumps)
Question 1:

Which Project Time Management process includes bottom-up estimating as a tool or technique?

A. Estimate Activity Resources

B. Sequence Activities

C. Estimate Activity Durations

D. Develop Schedule

Correct Answer: A


Question 2:

Which project risk listed in the table below is most likely to occur?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: B


Question 3:

Which is an enterprise environmental factor?

A. Marketplace conditions

B. Policies and procedures

C. Project files from previous projects

D. Lessons learned from previous projects

Correct Answer: A


Question 4:

The purpose of developing a project scope management plan is to:

A. Manage the timely completion of the project.

B. Ensure that the project includes all of the work required.

C. Make sure the project will satisfy the needs for which it was begun.

D. Reduce the risk of negative events in the project.

Correct Answer: B


Question 5:

The following chart contains information about the tasks in a project.

Based on the chart, what is the cost variance (CV) for Task 6?

A. -2,000

B. 0

C. 1,000

D. 2,000

Correct Answer: D


Question 6:

One of the key benefits of the Plan Human Resource Management process is that it:

A. outlines team selection guidelines and team member responsibilities.

B. establishes project roles and responsibilities.

C. improves teamwork, interpersonal skills, and competencies.

D. provides an accurate appraisal of team member performance.

Correct Answer: B


Question 7:

Which type of analysis is used to determine the cause and degree of difference between the baseline and actual performance?

A. Schedule network analysis

B. Reserve analysis

C. Alternative analysis

D. Variance analysis

Correct Answer: D


Question 8:

Organizational process assets, a lessons-learned database, and historical information are all inputs to which process?

A. Plan Cost Management

B. Plan Scope Management

C. Plan Stakeholder Management

D. Plan Schedule Management

Correct Answer: C


Question 9:

Project Scope Management is primarily concerned with:

A. Developing a detailed description of the project and product.

B. Determining how requirements will be analyzed, documented, and managed.

C. Defining and controlling what is and is not included in the project.

D. Formalizing acceptance of the completed project deliverables.

Correct Answer: C


Question 10:

The lowest level normally depicted in a work breakdown structure (VVBS) is called a/an:

A. work package

B. deliverable

C. milestone

D. activity

Correct Answer: A


Question 11:

In the Plan Procurement Management process, which source selection criteria analyzes if the seller\’s proposed technical methodologies, techniques, solutions, and services meet the procurement documents requirements?

A. Technical approach

B. Technical capability

C. Business size and type

D. Production capacity and interest

Correct Answer: A


Question 12:

The following is a network diagram for a project.

What is the critical path for the project?

A. A-B-C-F-G-I

B. A-B-C-F-H-I

C. A-D-E-F-G-I

D. A-D-E-F-H-I

Correct Answer: A


Question 13:

The following is a network diagram for a project.

How many possible paths are identified for this project?

A. 3

B. 4

C. 6

D. 7

Correct Answer: B


Question 14:

Variance and trend analysis is a tool and technique used in which process?

A. Perform Qualitative Risk Analysis

B. Perform Quantitative Risk Analysis

C. Control Risks

D. Plan Risk Responses

Correct Answer: C


Question 15:

The process of obtaining seller responses, selecting a seller, and awarding a contract is called:

A. Close Procurements.

B. Control Procurements.

C. Plan Procurements.

D. Conduct Procurements.

Correct Answer: D


Visit our site to get more pmi-001 Q and As:https://www.geekcert.com/PMI-001.html (920 QAs Dumps)