Browsed by
Tag: SDM_2002001040 dumps

[PDF and VCE] Free Geekcert Nokia SDM_2002001040 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

[PDF and VCE] Free Geekcert Nokia SDM_2002001040 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the Nokia Certification Jan 14,2022 Newest SDM_2002001040 vce dumps certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your Nokia Certification Newest SDM_2002001040 pdf dumps SDM Certification – CARE exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a Nokia Nokia Certification certified professional in IT industry.

Geekcert – most reliable and professional SDM_2002001040 certification exam material provider. real latest, easily pass. Geekcert – SDM_2002001040 certification exams – original questions and answers – success guaranteed. Geekcert 100% accurate exam brain dumps with latest update. download the free SDM_2002001040 demo to check first.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest SDM_2002001040 preparation materials from Nokia Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/SDM_2002001040.html

The following are the SDM_2002001040 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our SDM_2002001040 dumps.Real questions from SDM_2002001040 free dumps. Download demo of SDM_2002001040 dumps to check the validity.

Question 1:

What is a legally secure contract for NSN and a Customer?

A. If NSN has a long-running relationship with the customer, so a “gentlemen\’s” or “verbal” agreement is enough, especially in some countries.

B. A PO with the payment terms defined is sufficient, provided NSN had contractual relationship with the customer in the past.

C. Terms and conditions documenting the commitments of both parties needs to be written and signed.

D. A detailed customer Purchase Order with a description of the Services Ordered is sufficient.

Correct Answer: C


Question 2:

What is CaPM\’s PRIMARY responsibility in the tendering process?

A. To help the Account Manager to prepare a Customer Care Contract.

B. To support the Account Manager to negotiate the Care Contract with the Customer.

C. To consult the Service Engagement Manager to ensure availability of price options for Care Services.

D. To act as the CT contact to the Care organisation and to support the CT in all tendering activities where Care services are being considered.

Correct Answer: D


Question 3:

When does the Care phase start?

A. When the network, sub-network or deliverables get Customer final acceptance.

B. When the project phase is completed.

C. When the Account Manager receives the final payment from the Customer.

D. When the Care Plan has been accepted by the Customer.

Correct Answer: A


Question 4:

Who should NOT participate in a Care Services tender?

A. Service Product Manager.

B. Cost Manager.

C. Care Program Manager.

D. RandD Engineer.

Correct Answer: D


Question 5:

A customer pays for a 5-year warranty contract. What contract type is used in CDB/SAP?

A. Care Agreement.

B. Warranty Standard contract.

C. Warranty Extended contract.

D. 1st Warranty Standard and the next 4 as Warranty Extended contract.

Correct Answer: A


Question 6:

A customer has a free 3-year warranty contract. What contract type is used in CDB/SAP?

A. Care Agreement.

B. Warranty Standard contract.

C. Warranty Extended contract.

D. 1st Warranty Standard and Warranty Extended for the next 2 years.

Correct Answer: C


Question 7:

What is the next step after receiving a quotation for renewal of services from 3rd party suppliers?

A. Care Program Manager should contact the 3rd Party Service Manager to check the renewal options in the existing Frame or Local Agreement.

B. Care Program Manager should ask Logistics Coordinator to raise a Purchase Order.

C. Care Program Manager should contact the Supplier to discuss further discounts.

D. Care Program Manager should contact the appropriate Product Line and ask for advice.

Correct Answer: A


Question 8:

A Care Program Manager has to enable a customer\’s NOLS access. Who has to be involved?

A. FandC and the CT must be involved.

B. Legal and NOLS support is required to set up a separate agreement.

C. This can be done by the Care Program Manager alone.

D. This is an administrative task handled by NOLS support.

Correct Answer: B


Question 9:

What is the PRIMARY reason for the Care Program Manager to be involved in the tendering phase?

A. To support offer tailoring by giving insight into existing customer needs.

B. To provide a more hands-on approach to the offer.

C. To ensure commitment to the implementation schedule, resource requirements, rollout and other plans.

D. Give background information on customer needs and to ensure that the Care services requirements are met.

Correct Answer: D


Question 10:

At the Care Contract Renewal Milestone 3 “First Proposal” which topic should be agreed before the contract is presented to the Customer?

A. Terms and Conditions.

B. Cost baseline.

C. Penalty proposal.

D. Long term contract strategy.

Correct Answer: A


Question 11:

Who should be the responsible person in NSN to send the expiry notice letter of the Care Contract to the Customer?

A. Account Manager.

B. Care Program Manager.

C. CT FandC.

D. CT Head or Account Manager.

Correct Answer: D


Question 12:

Who should be the responsible person in NSN to discuss with the Customer\’s Operations Manager the needed services and their view on the current Care Contract?

A. Account Manager or Care Program Manager.

B. Account Manager.

C. Care Program Manager.

D. Service Engagement Manager.

Correct Answer: A


Question 13:

If a CSDA gets declined, how much notice should be given to a customer that services will terminate?

A. 10 working days.

B. 30 working days.

C. 30 calendar days.

D. CT Head decides.

Correct Answer: D


Question 14:

What is the base-line against which we track Care profit?

A. As-sold total contract profitability.

B. Previous LE.

C. Annual plan.

D. ATP.

Correct Answer: C


Question 15:

What is Cost of Goods Sold?

A. Marketing Costs.

B. Contract Financing Costs.

C. Entertainment Costs.

D. The cost of producing Products or Services sold.

Correct Answer: D