Browsed by
Tag: SY0-501 vce

SY0-501 Real Questions, Free PDF Tests Online and Free Study Guides

SY0-501 Real Questions, Free PDF Tests Online and Free Study Guides

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest SY0-501 QAs exam! Get yourself well prepared for the CompTIA Security Hotest SY0-501 QAs CompTIA Security Certification Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update SY0-501 practice tests. With We latest SY0-501 actual tests, you’ll pass the CompTIA Security Jun 08,2022 Hotest SY0-501 pdf dumps CompTIA Security Certification Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest SY0-501 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the SY0-501 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our SY0-501 dumps.SY0-501 free dumps are questions from the latest full SY0-501 dumps. Check SY0-501 free questions to get a better understanding of SY0-501 exams.

Question 1:

Which of the following would a security specialist be able to determine upon examination of a server\’s certificate?

A. CA public key

B. Server private key

C. CSR

D. OID

Correct Answer: D


Question 2:

A security analyst is diagnosing an incident in which a system was compromised from an external IP address.

The socket identified on the firewall was traced to 207.46.130.0:6666. Which of the following should the security analyst do to determine if the compromised system still has an active connection?

A. tracert

B. netstat

C. ping

D. nslookup

Correct Answer: B


Question 3:

Multiple organizations operating in the same vertical want to provide seamless wireless access for their employees as they visit the other organizations. Which of the following should be implemented if all the organizations use the native 802.1x client on their mobile devices?

A. Shibboleth

B. RADIUS federation

C. SAML

D. OAuth

E. OpenID connect

Correct Answer: B

Reference: http://archive.oreilly.com/pub/a/wireless/2005/01/01/authentication.html


Question 4:

Which of the following BEST describes an important security advantage yielded by implementing vendor diversity?

A. Sustainability

B. Homogeneity

C. Resiliency

D. Configurability

Correct Answer: C


Question 5:

In a corporation where compute utilization spikes several times a year, the Chief Information Officer (CIO) has requested a cost-effective architecture to handle the variable capacity demand. Which of the following characteristics BEST describes what the CIO has requested?

A. Elasticity

B. Scalability

C. High availability

D. Redundancy

Correct Answer: A

Elasticity is defined as “the degree to which a system is able to adapt to workload changes by provisioning and de-provisioning resources in an autonomic manner, such that at each point in time the available resources match the current demand as closely as possible”.


Question 6:

A security engineer is configuring a system that requires the X.509 certificate information to be pasted into a form field in Base64 encoded format to import it into the system. Which of the following certificate formats should the engineer use to obtain the information in the required format?

A. PFX

B. PEM

C. DER

D. CER

Correct Answer: B


Question 7:

A security analyst is hardening a server with the directory services role installed. The analyst must ensure LDAP traffic cannot be monitored or sniffed and maintains compatibility with LDAP clients. Which of the following should the analyst implement to meet these requirements? (Select two.)

A. Generate an X.509-compliant certificate that is signed by a trusted CA.

B. Install and configure an SSH tunnel on the LDAP server.

C. Ensure port 389 is open between the clients and the servers using the communication.

D. Ensure port 636 is open between the clients and the servers using the communication.

E. Remote the LDAP directory service role from the server.

Correct Answer: AD


Question 8:

Which of the following threat actors is MOST likely to steal a company\’s proprietary information to gain a market edge and reduce time to market?

A. Competitor

B. Hacktivist

C. Insider

D. Organized crime.

Correct Answer: A


Question 9:

A penetration tester is crawling a target website that is available to the public. Which of the following represents the actions the penetration tester is performing?

A. URL hijacking

B. Reconnaissance

C. White box testing

D. Escalation of privilege

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following characteristics differentiate a rainbow table attack from a brute force attack? (Select two.)

A. Rainbow table attacks greatly reduce compute cycles at attack time.

B. Rainbow tables must include precomputed hashes.

C. Rainbow table attacks do not require access to hashed passwords.

D. Rainbow table attacks must be performed on the network.

E. Rainbow table attacks bypass maximum failed login restrictions.

Correct Answer: BE


Question 11:

Which of the following best describes routine in which semicolons, dashes, quotes, and commas are removed from a string?

A. Error handling to protect against program exploitation

B. Exception handling to protect against XSRF attacks.

C. Input validation to protect against SQL injection.

D. Padding to protect against string buffer overflows.

Correct Answer: C


Question 12:

Which of the following explains why vendors publish MD5 values when they provide software patches for their customers to download over the Internet?

A. The recipient can verify integrity of the software patch.

B. The recipient can verify the authenticity of the site used to download the patch.

C. The recipient can request future updates to the software using the published MD5 value.

D. The recipient can successfully activate the new software patch.

Correct Answer: A


Question 13:

Multiple employees receive an email with a malicious attachment that begins to encrypt their hard drives and mapped shares on their devices when it is opened. The network and security teams perform the following actions:

Shut down all network shares.

Run an email search identifying all employees who received the malicious message.

Reimage all devices belonging to users who opened the attachment. Next, the teams want to re-enable the network shares.

Which of the following BEST describes this phase of the incident response process?

A. Eradication

B. Containment

C. Recovery

D. Lessons learned

Correct Answer: C


Question 14:

An organization has determined it can tolerate a maximum of three hours of downtime. Which of the following has been specified?

A. RTO

B. RPO

C. MTBF

D. MTTR

Correct Answer: A


Question 15:

Which of the following types of keys is found in a key escrow?

A. Public

B. Private

C. Shared

D. Session

Correct Answer: B

Key Escrow – CompTIA Security+ SY0-401: 6.1